Şimdi Ara

GOLF 6 1.4 TSI COMFORTLINE 2011

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımı henüz almadım, çünkü henüz plaka işlemleri yapılmadı.

Araç 2011 model 1.4 TSI Comfortline Manual vites Refleks Gri... Salı ya da çarşamba almayı ümit ediyorum.

Araca park sensörü taktırmak isterim. Ancak merak ediyorum acaba orjinal taktırsam yol bilgisayarına mesafe bilgisi otomatik olarak gelecek mi yoksa ayrı bir display mi koyacaklar. eğer mesafe bilgisi yol bilgisayarına otomatik olarak gelecekse orjinal parça satan parçacıdan park sensörü alıp bir ustaya taktırabilirmiyim acaba?. Şayet yol bilgisayarıyla uyumlu böyle birşey söz konusu değilse, ayrı bir modül olacaktır, o da sanırım dikiz aynasının üstünde konacak mesafe bilgisini gösteren küçük bir display olur.

aracına sonradan park sensörü taktıran arkadaş var mıdır?

Ayrıca boya koruma tavsiye edermisiniz. Çevremde bazıları yeni arabaya gerek yok dedi. Bana mantıklı gelmedi çünkü boya yepyeniyken yaptırmak daha akıllıca değil mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 26 Kasım 2010; 14:54:01 >

• Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Ve Golf ve poloda kampanya yapmış sitesinde yazıyor.

Acaba sorabilirmiyim aracınızı nekadara aldınız? pazarlık indirim yaptıları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treex

Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Ve Golf ve poloda kampanya yapmış sitesinde yazıyor.

Acaba sorabilirmiyim aracınızı nekadara aldınız? pazarlık indirim yaptıları mı?

teşekkürler..biz iki arkadaş aldık arabalar 43.800 TL ama trafik masrafları ve 6 aylık vergisi bize ait...onlarda yaklaşık 650 TL tutuyormuş... aracın normal liste fiyatı 44.600+950 TL(metalik)
  • bom bos arabaya o fiyat vermissiniz :) vay be park sensoru bile opsiyonelmiydi
  • Neden insanların heyecanları böyle yargılıyorsunuz anlayamadım.Arabasını 2-3 gün içinde almayı ümit eden bir insan var karşınızda.Para onun parası zevk onun zevki , ancak gelip bomboş arabaya o fiyatı vermişsiniz gibi moral bozan sözler söylemenizi abes karşıladım açıkcası. Burada bize düşen sadece hayırlı olsun demek ve eğer arkadaşın bahsettiği konularda bilgimiz varsa yardımcı olmak değil mi ?
    quote:

Orijinalden alıntı: Ansin

bom bos arabaya o fiyat vermissiniz :) vay be park sensoru bile opsiyonelmiydi
  • 2011 model araba aliyosun , park sensoru de mi opsiyonel diye sormak istedim ben. sonucta onemli bi ayrinti, guzeelikte ayrintilarda gizlidir zaten.
  • @ansin

acaba sorabilir miyim sizin beğendiğiniz bir araç var mı??
    bu segmentte.???

sanırım siz A4 lere mercedes C class lara falan biniyorsunuz galiba
    başka bi başlıkta 1.4HİGHLİNE dsg şanzımanlı bir golfede verdiniz veriştirdinizz..
    acaba golf 6 ya yada golf 5 bindiniz mi acaba??
    yada bindiyseniz arabaya nasıl baktınız??

gözünüzle baktıysanız algılamada sorun var başka biyerle baktıysanız o zaman zaten hepten geçmiş olsun..

@erosmarcos
    araçınız hayırlı olsun kazasız günlerde kullanın..
    benim çok beğendiğim konfor bakımından sınıfında bana göre lider bi araç almışsınız hayırlı uğurlu olsun..
    aracın içi özellikle konforlu ve rahat
    yakıt olarak ben dizellerden yanayım ama bu araçta özellikle turbo oluşu yüksek tork ve devamlılığı..

benzin sorun değil diyorsanız ki benzinliye göre az yaktığını biliyorum rahat edersiniz...
    manuel oluşu bence güzel vites kol aralığı kısa çok zevkli bir sürüşü var...

ben 5 kasada kullanmıştım çok zevk almıştım sanırım pek fark yoktur... :)
    aynasızlara dikkat :D:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 5 1.6 fsi?
    8 yıl önce açıldı
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golf elestirilince sen niye korumaya geciyosun ? Elestirmek yasak mi ? Bindim araca ben sahsen o paralari etmiycegini dusunuyorum. Sizin yaptiginiz hayalcilik, Dogus grubunun distirbutorlugunu yaptigi hic bi araba degerinde satilmiyo zaten. Her bi seyin opsiyonel oldugu , ve onlari ekleyince 56-60 bin lira olan bi C sinifi araba. sisteme karsi cikmak lazim , kuzu kuzu her seyi kabullenmek veya kabullenmemek sizin dusunce yapinizda bitiyor. Ben sizin gibi diilim o yuzden elestiririm . Bilmem anlatabildim mi
  • Konu VW ise herzaman insanlar konuyu saptırıyor. Neyse işimize bakalım, ben de birkaç gün içinde aracımı teslim alacağım (Golf 1.4 TSI). Güvenlik cam filmi, boya ve koltuk koruma için teklifte bulundular. Gerekli midir bunlar? Park sensörü için de Doğuş Oto pedalların oradan bir sesli uyarı geleceğini ve öyle çalıştığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

Neden insanların heyecanları böyle yargılıyorsunuz anlayamadım.Arabasını 2-3 gün içinde almayı ümit eden bir insan var karşınızda.Para onun parası zevk onun zevki , ancak gelip bomboş arabaya o fiyatı vermişsiniz gibi moral bozan sözler söylemenizi abes karşıladım açıkcası. Burada bize düşen sadece hayırlı olsun demek ve eğer arkadaşın bahsettiği konularda bilgimiz varsa yardımcı olmak değil mi ?
    quote:

bom bos arabaya o fiyat vermissiniz :) vay be park sensoru bile opsiyonelmiydi

Alıntısını yaptığım yorum için çok teşekkür ediyorum @Kinglbj23 e.

@erosmarcos

Size de fiyat konusunda %4 lük indirim yapmışlar.

• fiyat için konuşuyorum, keşke trendline alsaydın da dsg tercih etseydin.
    eskiden vw için atıp tutardım ben de ama biraderin 20 gün önce aldığı golfü kullanınca artık tövbe dedim
    sınıfının tartışmasız en iyisi, dediğim gibi keşke dsg olsaymış tercihiniz
    hayırlı olsun
  • quote:

Golf elestirilince sen niye korumaya geciyosun ? Elestirmek yasak mi ? Bindim araca ben sahsen o paralari etmiycegini dusunuyorum. Sizin yaptiginiz hayalcilik, Dogus grubunun distirbutorlugunu yaptigi hic bi araba degerinde satilmiyo zaten. Her bi seyin opsiyonel oldugu , ve onlari ekleyince 56-60 bin lira olan bi C sinifi araba. sisteme karsi cikmak lazim , kuzu kuzu her seyi kabullenmek veya kabullenmemek sizin dusunce yapinizda bitiyor. Ben sizin gibi diilim o yuzden elestiririm . Bilmem anlatabildim mi

Arkadaş soru sormak veya meramını anlatmak için başlık açmış. Kimseye zaten beğenip razı gelip satın aldığı arabayı almakla hata edip etmediğini sormamış. Merak ettiği belli noktalarda bilgi sahibi olanlardan yardım rica etmiş. Şimdi sen tanımadığın etmediğin bir insan, herhangi bir yerde benzer şekilde bir sohbet açsa aynı şekilde araya girip bu saygısızlığı yapabilir misin? Yaparsan nasıl bir karşılık görürsün acaba? Ben sana söyleyeyim, en iyi ihtimalle kibarca uzaklaştırılırsın ortamdan. Evet sen bizim gibi değilsin arkadaşım, işte bu yüzden değilsin. Bilmediğin anlamadığın meseleler üzerinde ahkam kesip bol keseden sallamakla sistem karşıtı olunmuyor maalesef.

• Ayrıca arkadaşın sorusuna kimse cevap vermemiş. Orjinal park sensörü ve hatta RCD 510 taktırıp görsel park desteği sistemini kullanabilir miyiz?
  • arkadaşım vw baslıgı altında benimde sorunum vardı fakat sorunlarım cözüldü ilk basta lanet gelsin vw ye diyordum cünkü sıfır aracda birden böyle problemler olunca insanı sogutuyor direk ama o kadar kafaya takılacak seyler değilmiş gercekten su anda cok memnunum imkan olaydıda highline alaydınız keşke. Aracınızın keyfini çıkartınız. sizi golf6.com a beklerim orada her türlü sorununuzu cözebileceginiz bilgili arkadaslar mevcuttur.
  • Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.. Bir arkadaş o paraya değmez demiş... aslında şuan hiç önemi yok çünkü aracı satın aldım sadece binmeyi bekliyorum... ama emin ol o fiyata değiyor, ben 2 ay boyunca c segmenti araçları tablolar yaparak karşılaştırdım :) sıfır c segmenti HB araç istediğim için özellikle yeni focus,yeni astra, leon, bravo, auris gibi araçlar ile kıyasladım. sadece donanıma bakarsanız bu araçlardan biri tercih edilebilir. Ben her açıdan değerlendirdim ve golf bir numara çıktı. fiyatı biraz daha pahalı ama bir numara olduğu için pahalı... mesela astra sürekli kasa değiştiriyor ve son kasası çok iddalı, bir sonraki kasası ise eminim şuankiyle alakası olmayacak. Bu gibi nedenlerde benim için önemliydi, bu yüzden eledim. Neyse sonuç olarak golf aldım çünkü kalitesi ve tasarımına özgün kalması onu ön plana çıkardı. highline olsa çok iyi olurdu biliyorum. ama benim için highline'nın fiyatı benim piskolojik sınırı aşıyordu (45.000) Bu yüzden comfotline aldım. Artık bundan sonraki aracımı daha donanımlı alırım inş.

Bu arada park sensörü için cevap alamadım... tahminim orjinal park sensörü taktırsam da mesafe bilgisi yol bilgisayarına gelmeyecek. Çünkü highline da bunun için kocaman bir ekran var. Sadece sesli park sensörü alabilirim. Sensörlerin renklerini tuturabiliyorlarmı acaba çünkü benim araç refleks gri olacak

• Hayırlı uğurlu olsun bende golf 1.4 tsı 140 hp0 kullanısıyım araç 10 numara
  • .S.A İYİ AKŞAMLAR 2015 MODEL 1.4 TSİ GOLF 7 COMPORTLİNE ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM LAKİN ARAÇTA İLĞİMİ ÇEKEN BAKTIGIMDA ARAÇLARA 2015 MODEL ARAÇTA HEM KİLOMETRE HEMDE YAKIN TARİHLERDE SATILMASI BANA BUNUNLA VE ARAÇLA BİLGİSİ OLAN KARDEŞLERİME SORUYORUM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM .... @
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.