Şimdi Ara

golf 7 1.2 tsi Comfortline ile golf 6 Tdi 1.6 Trendline _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba... ben başlıkta belirttiğim gibi iki araç arasında kaldım.. golf 7 benzinliye param yetiyor.. golf 6 dizelin ise ikinci eline.. aşağı yukarı fiyatlar aynı ama henüz bir karar vermiş değilimm.. ben golf7 1.2 tsi Comfortline için karar verdim ama çevremden çook caydırıcı tepkiler geliyor yakıt konusunda beni çoook üzer mi golf 6 tdi ile arasında çook bi fark olur mu ? tecrube sahibi abilerim beni birazda olsa aydınlatabilir mi ?

• Donanım farkları nasıl bilmiyorum ama bence dizel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda kullanılacak ortalama km ye göre karar vermelisiniz.
  • hocam mesela ben yılda 17,000 km yapıyorum ki bu çok hali maksimum 13-14,000 falan yaparım normal zamanda, bu yüzden ben comfortline yeni kasa daha donanımlı e sıır olanı tercih ederdim
  • Yıllık yaptığınız km ile orantılı bir durum bu.

Kendim için düşünecek olursam,ben Golf 7 tercih ederdim.Dizel araç ihtiyacım yok,ne olursa olsun arada kasa farkı var(Pek bir fark olmasa da) ve donanım farkı var yine golf 7 nin lehine.

Benim için vermesi oldukça kolay bir karar olurdu.
  • Golf 7 1.2 tsi şu an Türkiye'de satılan tüm benzinli araçlar içinde en az yakanlardan birisi.

Eğer insanlar bu arabanın bile yakıtını çok bulup dizel tercih edecekse, o zaman Türkiye'deki tüm benzinli araç satışı durdurulsun arkadaş, toptan yasaklansın. Araba alan herkes dizel alsın.
  • bence 7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 5 1.6 fsi?
    8 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıfır olsun çamurdan olsun... ama Bekleme ihtimalınız yüksek. 48 bıntl civarı leon dizelin baz versıyonu sıfırı donanım az olabılır ama iyi tercih olur.

Yıllık 10 bın cıvarı yapacaksanız gerek yok dizele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theged

merhaba... ben başlıkta belirttiğim gibi iki araç arasında kaldım.. golf 7 benzinliye param yetiyor.. golf 6 dizelin ise ikinci eline.. aşağı yukarı fiyatlar aynı ama henüz bir karar vermiş değilimm.. ben golf7 1.2 tsi Comfortline için karar verdim ama çevremden çook caydırıcı tepkiler geliyor yakıt konusunda beni çoook üzer mi golf 6 tdi ile arasında çook bi fark olur mu ? tecrube sahibi abilerim beni birazda olsa aydınlatabilir mi ?

Eğer hala karar vermedi iseniz ve diesel düşünüyorsanız seat leon tdi bir alternatif. Ancak şunu unutmayın. 1.2 tsi çok uygun bir araç. Km de ortalama kullanımlar en çok 7-8 kuruş daha çok yakar tdi ye göre. Ama suratli kullanırsanız fark acilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin üstü dizel
    altı 1.2 tsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMG06

10 bin üstü dizel
    altı 1.2 tsi

Ya tam 10.000 yapıyorsa Şaka şaka...
  • ben senede 20000 km yol yapıyorum dizel almak daha mantıklı olur dimi yada 1.2 tsi+lpg yada 1.4 tsı+lpg+dsg süper kombinasyon olurdu :)
  • Golf 6'nın artısı bağımsız arka süspansiyon ve (bence) koltukları. Golf 7 çok daha hoş bir araç ama bu hoşluğu yakalamak için baz donanımın üstüne 7-8 bin TL opsiyon ekletmek gerekiyor.
    Comfortline donanımın birkaç oyuncak dışında Highline'dan eksiği yok ama Midline'ın Comfortline'dan çok fazla eksiği var.
    Şu an Golf alacak olsam 1.2 TSI Comfortline Cam tavan + bi xenon u led + sürüş konfor paketi + 17" Dijon Jant kombinasyonu olur.
  • benzinli yeni kasa golf yerine ikinci el dizel daha kaliteli eski kasa golfü almak daha mantıklı

donanım olarak da yeni kasa rezalet

comfortline da park sensörü bile yok
  • Benzin sizi çok zorlamayacaksa kesinlikle golf 7 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

ben senede 20000 km yol yapıyorum dizel almak daha mantıklı olur dimi yada 1.2 tsi+lpg yada 1.4 tsı+lpg+dsg süper kombinasyon olurdu :)

Ben de bu araçla senede 20 bin civarı yaparım.
    Bana sıfır 1.2 tsi almak daha mantıklı geldi.
    Yarın benzin alacağım,800 km nin üzerinde yol yaptı.Öyle kasarak da sürmüyorum,klimayı falan da kapatmam,bir vites aralarına dikkat ederim.km de 30 kuruşun altında yakıyor.Daha ne yaksın ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

ben senede 20000 km yol yapıyorum dizel almak daha mantıklı olur dimi yada 1.2 tsi+lpg yada 1.4 tsı+lpg+dsg süper kombinasyon olurdu :)

Ben de bu araçla senede 20 bin civarı yaparım.
    Bana sıfır 1.2 tsi almak daha mantıklı geldi.
    Yarın benzin alacağım,800 km nin üzerinde yol yaptı.Öyle kasarak da sürmüyorum,klimayı falan da kapatmam,bir vites aralarına dikkat ederim.km de 30 kuruşun altında yakıyor.Daha ne yaksın ;)

Raif bey arac DSG mi manuel mi?

Bir de sehir ici ortalama tuketiminiz nedir?

Son olarak, sakin mi kullanirsiniz seri mi

Simdiden tesekkur ederim

• Comfortline'a hız sabitleyiciyi koymayan Golf'ü kınıyorum. Opel Corsa'da orta donanım seviyesinde Hız sabitleyici var.
     golf 7 1.2 tsi Comfortline ile golf 6 Tdi 1.6 Trendline _?
  • comfortline a hız sabitleyici koymayan vw yi kınıyor ayıplıyorum.. cokk ayıp cok :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.