Bildirim
Golf 7 1.4 TSI 140 ps
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bekletilmek doğuş oto klasiğidir.
eğer opsiyon koyarsan her opsiyon için 2 hafta eklemen gerekir.
ellerinde ki araçlar genelde boş olanlar.
comfort olabilir ellerinde ama golf highline alınır. -
Highline alacağım zaten. Elektrikli cam tavan ekleyeceğim sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
comfortline 1.4 act bulursan kaçırma.
Yakıta gelirsek, Astra j 1.4 140 ps yakıtıyla, 2 tane 1.4 140 ps golf yürütürsün.Anladın sen -
quote:
Orijinalden alıntı: Demage
Yakıta gelirsek, Astra j 1.4 140 ps yakıtıyla, 2 tane 1.4 140 ps golf yürütürsün.Anladın sen
Polemik olsun diye söylemiyorumda nasıl oluyor o dediğin allah aşkına.Ayn motora sahip insignia ile uzun yolda 5.2 litreyi görenler var.Şehir içindede astra ile 7.5 8 tutturulabiliyor.Golf 4 litre mi yakıyor yani şimdi şehir içinde -
quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
quote:
Yakıta gelirsek, Astra j 1.4 140 ps yakıtıyla, 2 tane 1.4 140 ps golf yürütürsün.Anladın sen
Polemik olsun diye söylemiyorumda nasıl oluyor o dediğin allah aşkına.Ayn motora sahip insignia ile uzun yolda 5.2 litreyi görenler var.Şehir içindede astra ile 7.5 8 tutturulabiliyor.Golf 4 litre mi yakıyor yani şimdi şehir içinde
astra 1.6 1.4 kullandım.Benim yorumum bu yönde.Golfü kullanmadım ama fabrika verilerine göre yorum yaptım.
-
quote:
quote:
Polemik olsun diye söylemiyorumda nasıl oluyor o dediğin allah aşkına.Ayn motora sahip insignia ile uzun yolda 5.2 litreyi görenler var.Şehir içindede astra ile 7.5 8 tutturulabiliyor.Golf 4 litre mi yakıyor yani şimdi şehir içinde
Arkadaş mübalağa sanatını kullanarak golf daha az yakar demek istemiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: serty23
quote:
quote:
Arkadaş mübalağa sanatını kullanarak golf daha az yakar demek istemiş
Ne demek istediğini anladımda abartıya kaçmış.1.5 2 litre fark eder en fazla.Her neyse golf iyi bir tercih
-
quote:
Sonra da millet forumdan doğru bilgi almaya çalışıyor hocam lütfen bilgi kirliliğine mahal vermeyelim konu hakkında tam bilginiz varsa paylaşın yoksa da böyle şeyler
yazmanın hiç bir anlamı yok.Ben iki aracı da sürdüm astrayı daha az sıkıştırmama rağmen golften 0.1 lt daha fazla yaktı golfle 9.1 lt astrayla ile 9.2 lt gördüm ve cidden
agresif sürdüm iki aracı da -
quote:
140 ps golf 2 silindiri kapıyor diye yarı yarıya yakıcak gibi safsatalar görmeye başladım. VW bile bu teknolojinin 1 lt kadar fark edeceğini iddia ederken bizdekiler şimdiden 1 astra benziniyle 2 golf yürütüyorlar maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 9 Nisan 2013; 18:17:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: the.professor
quote:
140 ps golf 2 silindiri kapıyor diye yarı yarıya yakıcak gibi safsatalar görmeye başladım. VW bile bu teknolojinin 1 lt kadar fark edeceğini iddia ederken bizdekiler şimdiden 1 astra benziniyle 2 golf yürütüyorlar maşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cagrisevim
Başlıkta belirttiğim gibi golf 140 ps almak istiyorum. Aracın hızlanması , yakıt harcaması nasıl ? Araca sahip olanlarında cevaplamalarını rica ediyorum. Şuan gitsem bir bayiye arabayı alabilir miyim yoksa bekler miyim ? İstanbul'da oturuyorum.
Basarsan yakar tabir ettiğimiz bir motor.
Şehir trafiğinde 6-8 litre aralığında gezersin.
Sabit kullanımda araç çok ekonomik.
Zaten yeni nesil downsizingli motorların ortak özelliği bu.
Aracın hızlanması vw nin aktarma teknolojisinin yüksekliği de düşünüldüğünde gayet iyi.
Astra'dan ayrılan özelliği de bu zaten,opelin aktarması vw gibi değil.
Yalnız golf alınacaksa dsg denen illete bulaşmayın,hele böyle güçlü bir motorda şanzımanı ele alma ihtimali var,ve maalesef dışarda 10 yıl olan garanti bizde 2+2 gibi komik bir rakam.
2. eleştiri bölümü de fiyat,67bin küsür gibi para alt kompakt sınıf bir arabaya verilmez.
67 bine çıkabiliyorsanız böyle bir canavar var ortada:
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir TCT (Otomatik) Distinctive(170hp)
Alt kompakt araç alacaksanız:
Astra 140ps cosmo active select==> 55000tl.
Yani 12 bin tl daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 9 Nisan 2013; 19:19:43 >
-
Comfortline alacaksanız kaptırmayın paranızı. 3 kurusluk sensör takmaktan acizler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Orijinalden alıntı: cagrisevim
Başlıkta belirttiğim gibi golf 140 ps almak istiyorum. Aracın hızlanması , yakıt harcaması nasıl ? Araca sahip olanlarında cevaplamalarını rica ediyorum. Şuan gitsem bir bayiye arabayı alabilir miyim yoksa bekler miyim ? İstanbul'da oturuyorum.
Basarsan yakar tabir ettiğimiz bir motor.
Şehir trafiğinde 7 9 litre aralığında gezersin.
Sabit kullanımda araç çok ekonomik.
Zaten yeni nesil downsizingli motorların ortak özelliği bu.
Aracın hızlanması vw nin aktarma teknolojisinin yüksekliği de düşünüldüğünde gayet iyi.
Astra'dan ayrılan özelliği de bu zaten,opelin aktarması vw gibi değil.
Yalnız golf alınacaksa dsg denen illete bulaşmayın,hele böyle güçlü bir motorda şanzımanı ele alma ihtimali var,ve maalesef dışarda 10 yıl olan garanti bizde 2+2 gibi komik bir rakam.
2. eleştiri bölümü de fiyat,67bin küsür gibi para alt kompakt sınıf bir arabaya verilmez.
67 bine çıkabiliyorsanız böyle bir canavar var ortada:
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir TCT (Otomatik) Distinctive(170hp)
Alt kompakt araç alacaksanız:
Astra 140ps cosmo active select==> 55000tl.Yani 12 bin tl daha ucuz.
Buna sonuna katılıyorum çünkü 67.000 o araç için fazla o fiyata 2.el passat hig hline alınabiliyor neyse C sınıfı araç isterseniz astra cosmo çok iyi bir tercih olur
-
Merhaba, Eski Golf 6 dizel yeni Golf 7 1.4 TSI kullanıcısı arkadaşın yazdığı bir yorum var. Buraya kopyalarsam konu şişecek. Aşağıdan okuyabilirsiniz. Saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X