Bildirim
GOLF 7 Beyaz mı Siyah mı? [OCTAVİA ALINDI]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yerinizde olsam siyah alırdım. -
Ben olsam beyaz alırdım. -
neden acaba? -
Aslında kırmızı önerirdim ama ikisinden başka seçeneğiniz yokmuş.
Her ne kadar bakımı zor olsada beyaz çok olduğu için ben de siyah öneriyorum.
Hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: evilcraft93
neden acaba?
Beyaz Golf bana göre hiç dikkat çekmiyor, sönük duruyor. Cam tavanlı alınırsa belki beyaz olabilir sportif görünüm açısından. 60 bin TL'lik araba alıp metalik boya farkı vermemek için beyaz araba alan tanıdıklarım var o yüzden de beyaza karşı antipatim var biraz.
Siyah çok asil duruyor ve ağırlığı var bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: we[AGRA]
quote:
neden acaba?
Beyaz Golf bana göre hiç dikkat çekmiyor, sönük duruyor. Cam tavanlı alınırsa belki beyaz olabilir sportif görünüm açısından. 60 bin TL'lik araba alıp metalik boya farkı vermemek için beyaz araba alan tanıdıklarım var o yüzden de beyaza karşı antipatim var biraz.
Siyah çok asil duruyor ve ağırlığı var bence.
sizin gibi düşünüyorum hocam. ama yazın çok sıcak çeker, bakımı, yıkaması çok zor dediler. -
Önceki aracım siyahtı şimdiki beyaz. Bakımı biraz daha zor doğru ama yeni golfte beyaz çok kötü duruyor. -
Siyah golf 6'ım var,bakımı çok zor. Daha önceki arabamda siyahtı. 5 yıl kullandım hayatta bir daha siyah almam diyordum ama denk geldi siyah aldım.
Şimdi yine diyorum bir daha hayatta siyah almam diye ben olsam beyaz alırdım.
Ayrıca siyah aracın içinde bej renkte alcantra koltuklar geliyor. Görüntü olarak ferahlık olarak çok güzel. Fakat yine kolay kirlenebiliyor dikkatli kullanmak gerekiyor.
Eğer beyaz alırsanız koltuklarda koyu renkte olacağı için içeridede kullanım kolay olacaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sienaumut
Önceki aracım siyahtı şimdiki beyaz. Bakımı biraz daha zor doğru ama yeni golfte beyaz çok kötü duruyor.
hocam benim hiç siyah aracım olmadı. peki renk atma, yaz aylarında içinde durulmayacak kadar sıcak olma olayları var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: sixers3
Siyah golf 6'ım var,bakımı çok zor. Daha önceki arabamda siyahtı. 5 yıl kullandım hayatta bir daha siyah almam diyordum ama denk geldi siyah aldım.
Şimdi yine diyorum bir daha hayatta siyah almam diye ben olsam beyaz alırdım.
Ayrıca siyah aracın içinde bej renkte alcantra koltuklar geliyor. Görüntü olarak ferahlık olarak çok güzel. Fakat yine kolay kirlenebiliyor dikkatli kullanmak gerekiyor.
Eğer beyaz alırsanız koltuklarda koyu renkte olacağı için içeridede kullanım kolay olacaktır.
koltuk rengide çok önemli hocam o açıdanda düşünüyorum zaten. dış beyaz renk iç siyah koltuk oldumu çok kalitesiz görünüyor araç. hiç bir ferahlık yok dediğiniz gibi. -
kesinlikle beyaz.hele bir de cam tavanlı olursa tadından yenmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına
kesinlikle beyaz.hele bir de cam tavanlı olursa tadından yenmez
yok işte düşünmeden alırım diyorum öyle olsa. fakat araç sipariş üzerine gelmiyor. gelecek araçlar içerisinde var. sipariş versem eylülde gelirmiş. -
Hocam uğraşırım diyorsanız dediğim gibi içerisi bej olan alcantra çok çok güzel duruyor.
Sadece golf için değil arabaların çoğunda temiz ve bakımlı siyah aynı aracın diğer renklerinden güzel duruyor.
Şimdi ben pek uğraşmayı sevmiyorum arabam leş gibi olduğundan kötü gözüküyor. Eski aracımı sattığım adam bu konularda çok ilgiliydi. Bana abi nasıl biniyorsun bu arabaya böyle ben binemem buna yaw dedi.
Aracı aldı 1 hafta sonra yedek anahtarı vermek için buluştuk. 5 Yıl kullandığım aracımı tanıyamadım.. :)
Dediğim gibi bakarım ben, haftada 1 yıkatırım filan diyorsanız düşünmeden alın.
Yok benim gibiyseniz alın beyaz rahat rahat binin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sixers3
Hocam uğraşırım diyorsanız dediğim gibi içerisi bej olan alcantra çok çok güzel duruyor.
Sadece golf için değil arabaların çoğunda temiz ve bakımlı siyah aynı aracın diğer renklerinden güzel duruyor.
Şimdi ben pek uğraşmayı sevmiyorum arabam leş gibi olduğundan kötü gözüküyor. Eski aracımı sattığım adam bu konularda çok ilgiliydi. Bana abi nasıl biniyorsun bu arabaya böyle ben binemem buna yaw dedi.
Aracı aldı 1 hafta sonra yedek anahtarı vermek için buluştuk. 5 Yıl kullandığım aracımı tanıyamadım.. :)
Dediğim gibi bakarım ben, haftada 1 yıkatırım filan diyorsanız düşünmeden alın.
Yok benim gibiyseniz alın beyaz rahat rahat binin..
yeni araç hocam illa ki bakacağız, seveceğiz. :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sienaumut
Önceki aracım siyahtı şimdiki beyaz. Bakımı biraz daha zor doğru ama yeni golfte beyaz çok kötü duruyor.
hocam benim hiç siyah aracım olmadı. peki renk atma, yaz aylarında içinde durulmayacak kadar sıcak olma olayları var mı?
Boya atması için çok uzun yıllar geçmesi gerek diye biliyorum, sıcaklık olarak siyah biraz daha ısıyı çekiyor doğru. -
Yorumlarınızdan anladığım kadarı ile siz Beyaz araç istiyorsunuz. Ama siyaha karşıda boş değilsiniz . Alın beyaz aracı Tavan kaplama yapıp sportif jant takılıp güzel hale gelir beyaz -
Hocam öncelıkle hayırlı olsun araban.Ama hep diyorum yine diyeceğim Astra al bırak golfu -
Ve birde Siyah golf kullanmıştım işte fotoğrafı
-
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
Hocam öncelıkle hayırlı olsun araban.Ama hep diyorum yine diyeceğim Astra al bırak golfu
hocam astrayı sevmiyorum inan ki. bütçeyi aştık golfe karar kıldık. :)
Benzer içerikler
- volvo s60 paket sıralaması
- en konforlu arabalar
- citroen e-c4x kullanıcı yorumları
- ford focus station wagon yorumları
- hyundai elantra 2. el piyasası nasıl
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X