Şimdi Ara

Golf 7 mi yeni 308 mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
18.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 5 yıldır bu forumu düzenli takip ediyorum ve gördümkü burada ısrarla bir markanın düşmanlığını yapanlar ya ehliyetsiz çocuklar ya da hayatında bahsi geçen araca binmemiş, binemeyecek tiplerdir, neler gördük neler..Eminim burada Vw şöyle böyle diyenlerin eline para geçtiğinde gideceği ilk adrestir Vw araçları. Herhangi bir markanın fanatiklerini dinlemeyin, gidin bu segmentin bütün araçlarını tek tek test edin sonra zaten doğruyu kendiniz bulmuş olacaksınız.
  • Allure ile highline fiyatları çok farklı olmazsa golf alınır. Ama comfortline allure'dan pahalıya gelecekse allure alınır. Böyle özetleyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot ile vw arasinda

New york ile istanbul kadar fark var

Vw pismanliktir
  • 40 a yakın araç değiştirdim.fakat kullanmadığım araçlar var ve hala onlara yorum yapmamakta inat ediyorum.
  • Her golf dolayısıyla her vw sahibi "Türkiye Oto Sanayi Siteleri Birliği Fahri Üyesi" olmaktadır.
    Allah Ortadoğu'nun gariban halklarına, kurban bayramını bekleyen küçükbaşlara, metrobüs yolcularına, garantisi biten vw sahiplerine, taçsız kral Pele'ye ve Fenerbahçeli Cemil'e sabır versin. Bir fitbol takımı var, ona da sabır verebilir. Kendisine bırakıyorum seçimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaguler -- 2 Ocak 2017; 22:39:03 >
  • 382094776 ilan no ile 2014 12. Ay cikisli 308im satiliktir. Ilgilenenlerin ozelden iletisime gecmesini rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balon fanlarının fazla artı almadığını görüyorum(ilginç belki uyuyorlardır) ve forumun iyiye gittiğini hissediyorum güzel şeyler bunlar
  • Bir araba tasarlayabilseydim:

Şasi ve süspansiyonu Focus'tan, otomatik şanzıman ve hafifliği 308'den, malzeme kalitesi ve sessizliğini Golf'ten motoru ise Megane 165 hp, 380 nm tork biturbo üniteden alırdım. Tasarım ise yine kendim adına 308 olurdu yüz olarak. Harika bir şey olurdu galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c segmentinde premium araçlardan sonra golf gelir kalite konfor istiyorsanız golf araç içi oyuncak istiyorsanız 308 bence
  • Forumda aşırı anti vw ciliği olmuş durumda fakat fiyatı pahalı tamam iyi güzel fakat golf ve jetta sınıfında ki en işlevsel arabalar bence. Bu yüzden sanırım dünya genelinde çok tercih ediliyor.

• Tamam Hocam tartışmamak gerek yabancıların arabası için,iyi forumlar.

• Imzamdaki golfu kullaniyorum, bugun olsa yine dusunmeden alirdim.
  • Golf 7 tabi ki ... almanlar biliyor bu işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roq

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

quote:

The best-selling cars in the world listesini incele avrupada neyin çok sattığı önemli değil

nereye gelmeye çalıştığının farkındayım. bize en yakın pazar avrupa'dır. yakınlıktan kastım km olarak yakınlık değil, pazar profili olarak yakındır. amerika'da corolla-civic-hyundai'nin çok satmasının tek sebebi ucuz olması. o yüzden orayı geçeceksin.

Oraları sen geçeceksin, dünyanın bir parçasını baz alıp değerlendirme yapamazsın. Avrupanın ucuz C-Hatch i de golf ondan avrupada çok satılıyor. Tüm dünyaya bakacaksın golfun çöplüğü zaten avrupa, e BMW Mercedes audiye göre de ucuz tabikide avrupada çok satacak. Bunu argüman olarak ileri sürmek bile saçma.

Avrupada golften pahalı olan hbleri bi say bakim. Şaka mısın nesin?

Cevap yazdıkca beynini zorluyon bak bi sesler geliyor senden oku bakim
    Malum markalara binemeyen ve nüfusta yoğunluk teşkil eden orta sınıf, ya golf alcak ya Astra. İtalya ve fransada bu geçerli değil tabi, tüm avrupaya baktığında çok satar evet.
    Golf iyidir hoştur filan da dünyanın en çok satan aracı/araçlarından değildir. Kendi çöplüğünde iyi satıyo amenna, beğenen alsın.

lafı corolla'ya getirmeye çalışıyorsun ama beyhude:

http://www.autoguide.com/car-comparisons/2015-toyota-corolla-vs-volkswagen-golf

bak oku yukardaki karşılaştırmayı. golf-corolla'yı karşılaştırmış amerikan dergisi. golf'ün daha üstün olduğunu söylemiş ve şöyle diyor:

"At this point you might be asking yourself, “So how does the Corolla sell so well?” Simply put, value. The Corolla starts at $17,775 after destination charges, which makes it much more affordable than the Golf"

bu noktada kendinize sorabilirsiniz "neden corolla daha iyi satıyor?". çok basit, fiyat. corolla 18,775$ gibi golf'ten çok daha kolay ödenebilir bir rakamdan başlıyor.

"But the Golf is the better car all around, albeit with a price premium. It won’t sell in the same volume as the Corolla, but the new Golf offers better comfort, refinement and performance. Is that worth the extra cost? In our opinion, yes it certainly is."

fakat golf her bakımdan daha iyi, premium fiyatlandırmasına rağmen. hiçbir zaman corolla kadar çok satmayacak ancak golf daha iyi bir konfor, rafinelik ve performans sunuyor. ekstra maliyete değer mi? bizce değer...

işte örnek aldığın amerika'da da japonların daha iyi satmasının sebebi de bu. kendi çöplüğü ha. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

Imzamdaki golfu kullaniyorum, bugun olsa yine dusunmeden alirdim.

yakıt durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Her golf dolayısıyla her vw sahibi "Türkiye Oto Sanayi Siteleri Birliği Fahri Üyesi" olmaktadır.
    Allah Ortadoğu'nun gariban halklarına, kurban bayramını bekleyen küçükbaşlara, metrobüs yolcularına, garantisi biten vw sahiplerine, taçsız kral Pele'ye ve Fenerbahçeli Cemil'e sabır versin. Bir fitbol takımı var, ona da sabır verebilir. Kendisine bırakıyorum seçimi.

sallaaaa. 1 senemi doldurdum ve daha servise 1 kere gitmedim. 3. sıfır arabam ve bunu ilk defa yaşıyorum. nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

Imzamdaki golfu kullaniyorum, bugun olsa yine dusunmeden alirdim.

yakıt durumu nasıl?

benimki 1.4 ve ist. içi. onunki daha düşüktür:

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bir de başarı gibi söylüyorsun, bir senede ne olacak arabaya, bu kadar mı düşük beklentin ? Senin daewoo dediğin arabamla 5 sene/62 bin kilometre oldu daha tık demedi, trim sesi bile yeni duymaya başladım o da çok bozuk yolda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

The best-selling cars in the world listesini incele avrupada neyin çok sattığı önemli değil

nereye gelmeye çalıştığının farkındayım. bize en yakın pazar avrupa'dır. yakınlıktan kastım km olarak yakınlık değil, pazar profili olarak yakındır. amerika'da corolla-civic-hyundai'nin çok satmasının tek sebebi ucuz olması. o yüzden orayı geçeceksin.

Oraları sen geçeceksin, dünyanın bir parçasını baz alıp değerlendirme yapamazsın. Avrupanın ucuz C-Hatch i de golf ondan avrupada çok satılıyor. Tüm dünyaya bakacaksın golfun çöplüğü zaten avrupa, e BMW Mercedes audiye göre de ucuz tabikide avrupada çok satacak. Bunu argüman olarak ileri sürmek bile saçma.

Avrupada golften pahalı olan hbleri bi say bakim. Şaka mısın nesin?

Cevap yazdıkca beynini zorluyon bak bi sesler geliyor senden oku bakim
    Malum markalara binemeyen ve nüfusta yoğunluk teşkil eden orta sınıf, ya golf alcak ya Astra. İtalya ve fransada bu geçerli değil tabi, tüm avrupaya baktığında çok satar evet.
    Golf iyidir hoştur filan da dünyanın en çok satan aracı/araçlarından değildir. Kendi çöplüğünde iyi satıyo amenna, beğenen alsın.

lafı corolla'ya getirmeye çalışıyorsun ama beyhude:

http://www.autoguide.com/car-comparisons/2015-toyota-corolla-vs-volkswagen-golf

bak oku yukardaki karşılaştırmayı. golf-corolla'yı karşılaştırmış amerikan dergisi. golf'ün daha üstün olduğunu söylemiş ve şöyle diyor:

"At this point you might be asking yourself, “So how does the Corolla sell so well?” Simply put, value. The Corolla starts at $17,775 after destination charges, which makes it much more affordable than the Golf"

bu noktada kendinize sorabilirsiniz "neden corolla daha iyi satıyor?". çok basit, fiyat. corolla 18,775$ gibi golf'ten çok daha kolay ödenebilir bir rakamdan başlıyor.

"But the Golf is the better car all around, albeit with a price premium. It won’t sell in the same volume as the Corolla, but the new Golf offers better comfort, refinement and performance. Is that worth the extra cost? In our opinion, yes it certainly is."

fakat golf her bakımdan daha iyi, premium fiyatlandırmasına rağmen. hiçbir zaman corolla kadar çok satmayacak ancak golf daha iyi bir konfor, rafinelik ve performans sunuyor. ekstra maliyete değer mi? bizce değer...

işte örnek aldığın amerika'da da japonların daha iyi satmasının sebebi de bu. kendi çöplüğü ha. :)))

Ben lafı getirmeye çalışmam kardeşim yazcak olsam yazarım. Sen link koymuşsun ilk önce Avrupanın en çok satanı golf diye bende dedim Avrupa satışlarına bakma tabi avrupada çok satacak kendi çöplüğü. Tüm dünyadaki araç satışlarına bakınca sadece Corolla değil birçok araç var golfun üstünde.
    Ayrıca ben golf kötü falan da demem hiç manuel TDI versiyonlarını fiyatı iyi olursa alabilirim bile
    üst üste kaçıncı yılı bilmem ama dünyanın en iyisi en çok satanı en değerlisi Toyota. Yanıltmayalım kamuyu

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Değerli beyinsis arkadaşım,

"Yüzbinyıllık yola gitsen yine dönüp geleceğin benim demedim mi?

vw servisi "

mutlaka gidersin, farkına bile varmadan...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.