Şimdi Ara

Golf allstar donanım 1.2 mi 1.4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerdir süren araba araştırmalarımız sonucunda kararımız golften yana oldu. Şuan da 1.2 tsi dsg yeter mi yoksa 1.4 mü almalıyız onu düşünüyorum. Gittiğimiz bayide sanırım 1.4ü kalmamış hiç söylemediler bile eve gelip internetten bakınca öğrendim allstar donanımda 1.4 versiyonu da oldugunu. Şunu belirtmem gerekir ki ÖTV siz alıcaz arabayı ve bu yüzden MTV de ödemicez. Yani 1.2nin vergi avantajı diye bişey yok bizim için ikisi de aynı. 1.2 folf kullanan varsa performansı hakkında yorum yaparsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 tsi al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hem diğer konuya hem buraya yazdırıyorsun ama canın sağolsun.

1.2 TSI hiç kullanmadığım ama kullananlar memnun. Bir kişi bile görmedim performansından memnun olmayan.

1.4 125'lik ise 1.2 kadar gider daha fazla yakar. Tavsiye etmem.

1.4 150 ise 1 litre fazla yakar ama performans farkını baya hissettirir.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi performans eksikliği yaşamazsın diyorsunuz yani. Teşekkür ederim.

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma hocam. Daha çok kişiye ulaşsın sorum diye ayrı konu açmıştım.
    Sağolun cevabınız için 1.2 ideal o zaman

• Dostum performans bağıl bir kavram daha önce hangi arabayı kullandın ? İlk araban mı ? Performans kimine göre yokuş çıkmak kimine göre uçup kaçmak senin istediğin nedir ?

• Focus derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 TDİ mi 1.4 Tsi mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 ü varken 1.4 alınır.

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Şuanki aracım accent era 2008 model. Tabi ki bununla karşılaştırırsak 1.2si bile bunun yanında uçacaktır o konuda şüphem yok. Ama bir de 1.4 versiyonda arka süspansiyonların farklı oldugunu ve daha konforlu oldugunu duydum. Doğruluğu nedir bilmiyorum

• FR modelde süspansiyonlar daha sert, ancak ikisi de torsiyon. Leon'da tam bağımsız süsp. yok ama bunu ortalama bir kullanıcı anlamaz bile. Anlamak için donanımhaberde en az 5000 post kasmış olmanız lazım

• Bilmeyenler dolusmus yine. 1.4 tsi'nin arkalar bagimsizdir. 4 bin tl sirf bagimsiz suspansiyon icin bile verilir. Ayrica 0-100 surelerinde 1 sn gibi kucuk bir fark olsada 100 den sonra 1.3 tai arayi baya bi açar. Ayrica yuksek suratte 1.2 daha fazla yakar. 1.4 tsi 124 ufak bi yazilimla 150-160 hp gorurken 1.2 yazilima uygun degildir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.