Bildirim
Golf Comfortline vs Leon FR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Donanım isteniyorsa Leon, her anlamda daha kaliteli bir araç isteniyorsa Golf. Ben Golf alırdım yerinizde olsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comfort alıp doldurmayı tercih ederim.Araç 2020 olduğu için ortalama 20 tutar.
-
Leon sahibi olarak golf tavsiye ederim. Her bakımdan daha kaliteli bir araç. Görsele önem vermiyorsanız, aracın içi daha çok tatmin eder golf’te.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sunroof çok da önemli değil diyen biriydim. Şu an sunroof olsaydı keşke diyorum. Açmasan da içeride yarattığı hava başka. Ayrıca her Seat Leon'un korkulu bir rüyası var:
-
İkisini de kullanmış leon sahibi biri olarak golfteki kalite farkı göz ardı edilemeyecek kadar var ancak leonu sürerken daha çok keyif alıp benimsediğimi söylemeden edemem Leon daha genç sportif zıpır hissettiriyor Golf ise olgun. Size kalmış bi tercih imkan varsa ikisini de kullanın
-
Leon aşk, Golf ticari ilişkidir.
-
Tercihim Golf olurdu.
-
Leonda süspansiyon namına bi şey yok haberiniz vardır umarım. Arkadaşım golf satıp sıfır leon almıştı. İki araba gitmeyelim diyerek benim jettayı parkedip bunun arabayla bi yere gidip geldik. Aman yarabbim böyle bir rezalet olamaz. Arabada süspansiyon yok. Bildiğin yok. Hiç yok. Var diyen yalan söyler.
Ben daha ağzımı açmadan arkadaşım çok pişmanım bu arabayı aldığıma deyip, konforunu beğenmediğini söyledi. Hemen satıp sıfır golf aldı zaten.
Ben de jettanın süspansiyonunu begenmiyordum. Meğer pamuk gibiymiş canım arabam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 11 Eylül 2021; 18:39:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani hani şöyle civic, corollo, egea filan olsa net Leon fakat Golf gibi bir abide ile kıyasında elbette ki Golf.
Golf’ten türetilen bir model olan premium A3 sınıfında ki diğer premiumlar 1 serisi, A klasseden filan da daha iyi, Golf ise bunların hepsinden çok daha iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Donanım isteniyorsa Leon, her anlamda daha kaliteli bir araç isteniyorsa Golf. Ben Golf alırdım yerinizde olsam.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X