Şimdi Ara

Golf DSG Arızası- 43.000 TL ŞANZIMAN ÜCRETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
28.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh, 43 deyip 25'e hallederiz demek nedir? (43 ve 25 kaç tane bin tl olduğu)
    7 yaş sonrası için iyi niyet garantisi yok diyorlardı, doğruymuş.
  • Dass auto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun...
  • Çok geçmiş olsun. Bu sebeple ikinci el çift kavrama otomatik almak kumar gibi geliyor şahsen.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşlar 5-7 arası tahmin edince vay arkadaş hakkını yemişim vw servislerinin iyi fiyat demiştim. 25.000 beklenen fiyat (yani fahiş fiyat) yetkili servis için.
  • Bu araçlar çok büyük sıkıntı işte. 2012 öncesi bu ilk jenerasyon DSG'li Golf 6'lar, B7 Passatlar, ilk Leon'lar. İkinci elde vebadan kaçar gibi kaçacaksın bunlardan. başka bir konuya yazmıştım sanıyorum, özellikle taşradaki halk illallah etmiş vaziyette bunlardan.

Nerede ikamet ediyosunuz bilmem ama araştırın nam salmış bir DSG tamircisi, fotoları ve servis tespitini gönderin, bilgileri ve güvenceyi alın yükleyin aracı çekiciye götürüp yaptırın. Çatal ile bilya birlikte dağılıyor genelde, tamirini yaparlar diye umuyorum.
  • Şanzımana 25bin verecek olan 43 binde verir zaten. Hiç indirmeselermiş(!)

• bence vw bayi önüne park Edip camına DSG vites arızası tamirat ucreti 30 000 TL diye yazın belki delilik diyeceksiniz ama bu ülkede delilik işe yarıyor, vw en fazla 1 ay içinde size yardımcı olacak o aracın orda durup her ay birkaç müşteri kaçırmasıni istemezler

• Şanzımanın indirimli tamirat bedeli benim arabamın piyasa bedeli kadar oha.
    Manuele falan çevriliyorsa çıkma bir manuel şanzıman atın gitsin.
  • Bir şanzıman, arabanın değerinin yarısı kadar neredeyse.

Geçmiş olsun. Yasal yollara başvurmak bir çözüm getirecekse deneyin.

• Geçmiş olsun, izmirde dsg tamiri yapan bir otomatik şanzımancı varmış. Bu tarz bulunduğunuz ilde veya yakınlardaki ildeki özel servislerle görüşürüp aracı oraya kaskonuz varsa çekici hizmetiyle götürün derim tabi böyle bi şeyi karşılıyorsa... Arından usta baksın etsin. Olmadı kazalı bir golf'ten çıkma şanzıman alın... Ardından da aracı satın...

Her zaman söylüyorum, bu ülkede 2.el otomatik araba alırken şanzımanın olası masraflarını iyi araştırmak lazım. Ateş olmayan yerden duman tütmez bu kadar insan DSG sorunlu diyorsa sorunludur... İstediği kadar güncellesinler VW teknolojileri gördüğü kadar iyi değil. Süslü arabalar satıyor ama dayanım ve teknoloji olarak bir bmw veya merso kadar iyi değil. Bunun bedelini de vw seven Türk halkımız ödüyor...

• Geçmiş olsun Acaba ilk hata alındığında araç sürülmeye devam edilmeseydi bu denli büyük arıza çıkarmıydı
    Valla bende bu çift kavramdan korkuyorumda istediğim araçların hepsi çift kavrama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 20 Haziran 2019; 18:32:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese teşekkürler. Araç her 50.000 km bir şanzıman dağıtabiliyorsa vay halimize. Bunca zaman 4-5 kere sıfır VW aldım. En az 10 arkadaşıma aldırdım. Başıma gelmez demeyin. O kadar hassas kullandık ve ona rağmen böyle arıza veriyorsa vay halimize. Benden önceki sahibide mühenddis bir arkadaştı ve oda çok dikkatli kullandım ilk sahibi olmama rağmen arıza verdi dedi.
  • DSG= SAATLİ BOMBA
    Heleki 2. El araç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 senelik bir araca garantiden şanzıman yaptıran bir model var mı ki ? Bilmediğimden soruyorum varsa o markadan alalım.
  • İstanbul'da Mazhar şimşek var. DSG uzmanıdır. 3500 TL ye komple şanzıman yenilediğini biliyorum.

8 yılık araç bazı masraflara katlanmak lazım.

Manuel araçların bile 3 4 bin TL baskı balata masrafı olabiliyor
  • Bazı arkadaşlar 8 yıllık diyerek olayı yumuşatmaya çalışıyor , araç daha 100 binde bunu dikkate alın lütfen. Allah göstermesin sizin başınıza da gelebilir böyle bir olay ona göre yorum yapın.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    İyi niyet, servis bakımı diye el altından reklam yapıp servise çekip insanları sonra da yapacak birşey yok deniliyor. 50.000 km şanzıman dağıtan başka bir firma da yoktur sanırım birde böyle bakın olaya. Son 2 sene de 2 kere şanzıman gitmiş. Aynısı 2 arkadaşımında başına geldi. Demekki var bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 20 Haziran 2019; 19:48:49 >
  • Geçmiş olsun. İnşaallah sizi sıkıntıya sokmadan işin içinden çıkarsınız.

• 30 bin liraya Fiat egeayı sıfırdan üretiyor Firmalar satış sonrasından kazanıyor parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 20 Haziran 2019; 19:55:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.