Şimdi Ara

Golf DSG Arızası- 43.000 TL ŞANZIMAN ÜCRETİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
28.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roneorer selam olsun sana. 10.000 liradan fazla çıkarsa bilmemneyim diyen sens değil misin? Konuya mesaj yazmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir vw latifesi ehe
  • Abi allah bu seat skoda vw dsg fanboylarina çok ciddi anlamda akıl fikir versin ya,

Daha 90 küsur binde araç iki kere şanzıman patlatmış, 43.000 TL ( 43 MILYAR ) masraf çıkarmışlar adam hala savunuyor ya. Klinik vakalar gerçekten. Biri gelir bunu savunur diğeri gider 1.0 tsi motora tapar , vallahi müstehak.

Konu sahibi arkadaşa çok geçmiş olsun, dışarda yaptırıp aracı satmak en mantıklısı. Fanboy çok anında satarsınız.

• kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi çıktı hocam. 8 yıl olmuş iyi niyet geçerli değil dedi. Tam olarak ne gibi kriterlere göre değerlendiriliyor dedim yaş km..... Diyor. Net birşey yok.

• Gift-Wagen “Das Töten” 🚙💨💨💨🥴🤢🤮🤮☠️⚰️

Önce zehirlediniz şimdide cebimizdeki paraya göz diktiniz. Satışlar azaldığı için acısını servisten çıkarıyorlar.

Allah belalarını versin dünya tescilli zehir makinesi üreticisi VW ve onun yancısı cüzdanlara göz diken Doğuş oto.

• Birde anlamadığım şu sürekli servise bakıma gidip paralarınızı kaptırmanız, yazıktır ya.
    Yapılan iş aynı ama fiyat 2-3 katı rahat.
    Siz siz olun önemli bir arıza yoksa normal bakımı dışarıda iyi bir ustaya yaptırın paranızı çöpe atmayın beyler

Bu arada geçmiş olsun hocam sizde kurtulun şu vw'den eski araçlarına binmeyin bunların 2014 sonrası olursa olur yoksa patlamaya hazır bomba Şekil 1A'da görüldüğü üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

bence vw bayi önüne park Edip camına DSG vites arızası tamirat ucreti 30 000 TL diye yazın belki delilik diyeceksiniz ama bu ülkede delilik işe yarıyor, vw en fazla 1 ay içinde size yardımcı olacak o aracın orda durup her ay birkaç müşteri kaçırmasıni istemezler
    Koskoca bayi o aracı çektiremeyecek mi oradan ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Tam otomatik candır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Koskoca bayi o aracı çektiremeyecek mi oradan ?

Alıntıları Göster
    Tabi ki cektiremeyecek araba adamın , dükkan onunde ki yol da vatandasin. Park yasağı yoksa oraya koyup istediğini yapar, VW de bir halt yiyemez hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Tabi ki cektiremeyecek araba adamın , dükkan onunde ki yol da vatandasin. Park yasağı yoksa oraya koyup istediğini yapar, VW de bir halt yiyemez hocam

Alıntıları Göster
    hmm... bilemedim bana dükkanın önünden çektirir gibi geldi bizim ülkemizde.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Firmalar tam otomatiğe geri dönmese servislerin önündeki oluşacak potansiyel kuyrukları çok merak ediyorum. Kendilerine kurnaz ve her şeyi bilen, sıkıntılı ürünlere bulaşmayan diye tanımlayıp DSG kullanan insanlar bu ülkede yaşıyor.
  • Geçmiş olsun. Hiç anladığım şey değildir ama geçen gün forumda , memleket dag çöplüğüne dönecek diyorlardı....
    Üzüldüm.

• 43.000 TL fiyat çekip 25.000 TL’ye hallederiz demekle ölümü gösterip, sıtmaya razı etmeyi amaçlamışlar sanırım. Dışarıda yaptırın ve dsg den kurtulun bence.

• Forumda taaa fi tarihinden itibaren açılan bilmem kaçıncı DSG konusu ben unuttum artık. Hepsinin ortak özelliği de başına gelmedikçe ölümüne araç sahipleri tarafından savunulması,hemen hemen kimsenin dikkate almaması. Ayrıca VW satışlarını etkiledi mi tabi ki hayır ( satışlar genel olarak tüm markalarda düştü,o yüzden 2019 satış rakamları kriter değil). VW parası alacak olan başka marka,model alır mı? Çoğunlukla tabi ki hayır. O yüzden bu konuda da canı yananın yandığı ile kalır.

Neyse olan olmuş,bu dakikadan sonra mantıklı olan hamle revizyon yapılmış çıkma şanzıman bulmak. en ucuz bu şekilde halledersiniz sorununuzu.
  • Yukarıda Kalsın.

bu fiyat nedir yeniden araçmı alıyoruz ?
  • Geçmiş olsun
    Nefret ediyorum şu yarı otomatiklerden. Neymiş efendim yarı otomatik daha çevreciymiş hadi lan ordan. Çevreyi düşündeydiniz aynı araçları Amerika da da satardınız
    O kadar para verip alıyorsun, manuel vites kullanır gibi otomatik kullanıyorsun. Üstüne ne zaman bozulacak diye bekliyorsun

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sıfır araç bakıyordu benim aracı duyunca eledi golfü. Bende bundan önce 4 kere aldım ancak daha almam. En azından dsg almam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

hmm... bilemedim bana dükkanın önünden çektirir gibi geldi bizim ülkemizde.

Alıntıları Göster
    Park yasağı olmayan görünür bir yere park edersen kimse cektiremez hemde dikkat çeker

• Hocam bugün galerici arkadaşımdan superb alacaktım şanzımanda sorun vardı volan kart kavrama değişti 7bin lira ücret çıktı
    Malesef tamir olunca da tamam artık sıkıntı olmaz diyemiyorsunuz vazgeçtim almaktan çok geçmiş olsun

• Türkiyede garanti büyük bir balondur. Sıfır aracınız dahi olsa bakımları dışarıda yaptırın mutlaka. Zengin etmeyin adamları.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.