Aracin "Motor Kumandasi Arizali" anlamina gelen ikaz lambasi yaniyor... Dun karli-buzlu zeminde kullanmak zorunda kaldim araci... Muhtemelen bu sebepten oturu beyni sulandi aracin... Dusuk devir-yuksek vites ile yol aldim genelde ama kalkislarda, donuslerde vs. "ESP ayarda" ikazi cikiyordu ara sira... Dun bir sikinti yoktu, sabah da sikinti olmadi ama oglen araci calistirdigimda bu "Motor Kumandasi Arizali" ikaz lambasi yandi...
Arac gaz ayarini sinirliyor anladigim kadariyla, pedali kokleseniz de belli bir seviyede gaz yiyor arac... Sanki hala buz uzerinde gidiyormus gibi temkinli yani kendisi... Kontagi acip kapatinca bir sure normal gidiyor ama bir sure sonra tekrardan veriyor ayni arizayi...
Dedigim gibi hava soguk 0 derece civari surekli ama yerde kar-buz bugun itibariyle yok... Cok ciddi bir ariza olabilecegini sanmiyorum, belli ki kafasi karismis aracin... Servisten cikali da 1 ay oldu olmadi...
Ha bir de biraz once motoru calistirdigimda bu sefer "Katalitik Konvertor Arizali" isigi yandi... Bunu bilemiyorum ama tahminim soguktan kardan kistan beyni sulandi aracin...
Nedir, ne degildir, cozumu nedir ?.. "Servise gitmeye gerek yok, biraz zaman sonra kendine gelir" mi?..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme