Şimdi Ara

Golf mü? Mazda 3 Hb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisinden birini "otomatik vites olarak" almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Fiyatları da aşağı yukarı aynı (Golf midline&Mazda comfort)

98 otomatik Polo kullanıcısıyım ve çok memnun kaldım, bugüne kadar 125bin yaptı ve motor ve şanzuman ilk günkü gibi. Ufak tefek ama önemsiz sorunlar da çıkardı.
    Kardeşime de 93 mazda 323 otomatik almıştık acemiliğii atsın diye. Bu kadar eski bir arabanın içindeki lüks ve kullanışlılık beni şaşırtmıştı. Gayet konforlu ve sorunsuzdu , hatta yol sesini bile az alıyordu. (diğer japonlara göre)

Bu iki markanın kalitesine güvenim tam Mazda3 hb Golften çok daha şık duruyor ama Golfün daha konforlu olacağı düşünüyorum. Benim için sorunsuzluk , konfor , şekil-karizma, uzun ömür ve yeterli performans önemli. 100 km de 1-2 litre daha fazla yakması beni ilgilendirmiyor.

Pejo307 , Focus , Toyota Hb ye binme fırsatım oldu ama hiç birinden keyif alamadım. Toyotadan ümitliydim fakat süspansiyon çok sert geldi. Basit yol bozukluklarına bile çok sert tepki veriyordu.

Golf ve Mazda3 den ikisine de binmiş değilim. Tecrübeleri olan arkadaşlardan kıyaslamalarını bekliyorum.

• GOlf derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz6677

GOlf derim
    piyasada fazla olması servis ve parça sıkıntısı yaşamamanız açısından Golf Derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

piyasada fazla olması servis ve parça sıkıntısı yaşamamanız açısından Golf Derim.

Alıntıları Göster
    mazda daha iyi..golf bayatladı artık..gerenk yok VW e
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuffurchin

mazda daha iyi..golf bayatladı artık..gerenk yok VW e

Alıntıları Göster
    mazda 3 hb aracı satarken sorun yasarsın yedek parçada sıkıntı yasarsın bu yüzden motor ve kaliteden dolayı golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61can61

mazda 3 hb aracı satarken sorun yasarsın yedek parçada sıkıntı yasarsın bu yüzden motor ve kaliteden dolayı golf

Alıntıları Göster
    mazda 3 motor seçenekleri bol olsa aslında harika bi araba bence ama yok işte... ben FSI ya da TSI golf bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başar AKTEN

mazda 3 motor seçenekleri bol olsa aslında harika bi araba bence ama yok işte... ben FSI ya da TSI golf bak derim

Alıntıları Göster
    mazda nın distrübütör ü değişti. belki yeni motor seçenekleri getirirler. aynı şekilde bu yedekparça ya da yansır...

Bizde de mazda 323 var. ne diyeyim, sağlam araba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    4 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başar AKTEN

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

• quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

Alıntıları Göster
    mazda 3 hb çelik jantlısı mükemmel duruyor.ama hem golf hemde mazda hb in kapak jantlı versiyonları çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

mazda 3 hb çelik jantlısı mükemmel duruyor.ama hem golf hemde mazda hb in kapak jantlı versiyonları çok kötü

Alıntıları Göster
    Yumuşak süspansiyona önem veriyorsan golf derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceta

Yumuşak süspansiyona önem veriyorsan golf derim

Alıntıları Göster
    zor bi soru

mazda gerke iç gerekse dış tasarım olarak golfden daha şık duruyor.hatta iç mekanı en güzel japon arabası bence.

0 alıp yıllarca binerim satmayı düşünmüyorum dersen mazda derim.

ama ben kısa süreden elimden çıkarıırm çauk satılsın satarken de para etsin diyorsan o zaman golf derim.

ama mazda bence daha güzel görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: codexhoo

zor bi soru

mazda gerke iç gerekse dış tasarım olarak golfden daha şık duruyor.hatta iç mekanı en güzel japon arabası bence.

0 alıp yıllarca binerim satmayı düşünmüyorum dersen mazda derim.

ama ben kısa süreden elimden çıkarıırm çauk satılsın satarken de para etsin diyorsan o zaman golf derim.

ama mazda bence daha güzel görünüyor

Alıntıları Göster
    Ben eski bir mazda 3 hb otomatik comfort kullanıcısıyım
    kesinlikle golf' ten daha şık ve daha güzel bir tasarıma sahip. ama süspansiyon konusunda bu kadar hassas isen mazda' da çok yumuşak değil hani. ben de aynı handikaptaydım ve Mazda' yı seçtim. ( 6' lı cd changer bile büyük avantaj ) . ama ikinci el konusunda Golf' un ezici üstünlüğünü de unutmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: emreemre2

Ben eski bir mazda 3 hb otomatik comfort kullanıcısıyım
    kesinlikle golf' ten daha şık ve daha güzel bir tasarıma sahip. ama süspansiyon konusunda bu kadar hassas isen mazda' da çok yumuşak değil hani. ben de aynı handikaptaydım ve Mazda' yı seçtim. ( 6' lı cd changer bile büyük avantaj ) . ama ikinci el konusunda Golf' un ezici üstünlüğünü de unutmamak lazım

Alıntıları Göster
    Ben mazda diyorum.. golf artık klasik oldu farklı olmak isterim bu seçeneklerde de bence mazda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cey-Cey

Ben mazda diyorum.. golf artık klasik oldu farklı olmak isterim bu seçeneklerde de bence mazda

Alıntıları Göster
    Bir mazda3 sahibi olarak kesinlikle tavsiye ederim...
    Ama eğer sert süspansiyon istemiyorum diyorsan mazdanın süspansiyonu da serttir. Benim tercih sebebim olmuştu süspansiyonu. Viraj kabiliyeti ve yol tutuşu harikadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilsam

Bir mazda3 sahibi olarak kesinlikle tavsiye ederim...
    Ama eğer sert süspansiyon istemiyorum diyorsan mazdanın süspansiyonu da serttir. Benim tercih sebebim olmuştu süspansiyonu. Viraj kabiliyeti ve yol tutuşu harikadır.

Alıntıları Göster
    Bende 2006 kasımından beri mazda 3 hb at sahibiyim.Önerirmisiniz derseniz beklentiniz tam olarak nedir bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim onun dışında soracağınız birşeyler olursa seve seve yardım ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Bende 2006 kasımından beri mazda 3 hb at sahibiyim.Önerirmisiniz derseniz beklentiniz tam olarak nedir bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim onun dışında soracağınız birşeyler olursa seve seve yardım ederim.

Alıntıları Göster
    mazda 3 sedan A/T sahibiyim..

vw grubu (seat toledo 1.8 20v) arabamda oldu ama mazda gerçekten çok farklı

kesinlikle mazda 3 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

Alıntıları Göster
    Ben de mazda 3 1.6 sedan dynamic otomatik düşünüyorum. Güzel olanları 30.000 lira seviyesinde. Sizce yüksek bir rakam mı? Açıkçası bana biraz yüksek geldi. 0 KM'si 41.000 lira, ki o da internet fiyatları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smuggler88

Ben de mazda 3 1.6 sedan dynamic otomatik düşünüyorum. Güzel olanları 30.000 lira seviyesinde. Sizce yüksek bir rakam mı? Açıkçası bana biraz yüksek geldi. 0 KM'si 41.000 lira, ki o da internet fiyatları..

Alıntıları Göster
    Bayatlayan Mazdadır.. Kendileri bu segmentte 307 ile birlikte en yaşlı araçtır şuan.. Tutmadığı için şekil olarakta fena olmadığından gençler arasında prim yapıyor ama Leon un 0 fullunu 34 civarı bırakırlarken Mazda3 bence gençler içinde gereksiz.. zate biri 102 biri 105hp.. motor deseniz motorda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

Alıntıları Göster
    seat toledo ile golf cok farklı araçtır.....
    quote:

Orjinalden alıntı: excerius

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

Bayatlayan Mazdadır.. Kendileri bu segmentte 307 ile birlikte en yaşlı araçtır şuan.. Tutmadığı için şekil olarakta fena olmadığından gençler arasında prim yapıyor ama Leon un 0 fullunu 34 civarı bırakırlarken Mazda3 bence gençler içinde gereksiz.. zate biri 102 biri 105hp.. motor deseniz motorda yok

Alıntıları Göster
    Leon un ucuz olması marifet değil kalite olmadıkça
    quote:

Orjinalden alıntı: asilx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.