Şimdi Ara

GOLF V- Comfortline Donanım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2009 model Golf V-TSI aldım 2 hafta önce, aldıktan birkaç gün sonra koltuk altında çekmecelerin olmadığını gördüm. Çekmece yerleri var (sürgü yeri falan) ama çekmece yok. Aldığım satış elemanını arayıp sorduğum zaman çekmeceli olanların Türkiyeye gelmediğini söyledi. Bana açıkcası mantıklı gelmedi. Comfortline da gerçekten çekmeceler yok mu?

• Aynı aractan yaklasık 3 hafta once bende aldım. Benim aracın ön koltuklarının altında çekmeceye benzer herhangi bir donanım yok. Sanırım donanım listesinde de mevcut değil.

Baska bir konu baslığına yazmıştım benzer bir durum benim aracta da var: Aynaların elektrikli katlanabilir özelliği kumanda dumesinde mevcut ama aynalarda motorlar olmadığından calışmıyor tabii. Aracı alırken satış temsilcisi kumanda düğmesinin ellerinde kalmadığını, yeni modelinki takılmış olabilir dedi. GOLF V Comfortline donanım listesinde bu özellik olmadığından bende fazla üstelemedim. Ama almanların düğmeyi takıp motorunu takmamazlık edeceklerini de pek sanmamakla birlikte bu özellik olsa güzel olurdu. Aslında farkı ne ise odenebilirdi de.
  • Doğuş otomotiv onları çıkarıp ayriyeten satmasın
  • Bizim 2008 Comfortlineda da koltuk altı çekmeceleri yok , siyah ip türü birşey var ama ne işe yaradığı çözemedim.
  • Elektrikli ayna anlamlarından bir tanesi de geri vitese takınca sağ yan aynanın tekeri göstermesi midir? Arabamı alalı bayağı oldu ama bu özelliğini tesadüfen yeni farkettim. Hala şu aynaların katlanması meseleside kafamda. Bana da sanki burada söküldü gibi geliyor. Almanya ya da Türkiye de aracın fabrika çıkışındaki özelliklerinin neler olduğunu sorgulayabileceğimiz bir yer varmıdır? Ya da doğrumudur böyle bir şey yapmak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goforlife

Elektrikli ayna anlamlarından bir tanesi de geri vitese takınca sağ yan aynanın tekeri göstermesi midir? Arabamı alalı bayağı oldu ama bu özelliğini tesadüfen yeni farkettim. Hala şu aynaların katlanması meseleside kafamda. Bana da sanki burada söküldü gibi geliyor. Almanya ya da Türkiye de aracın fabrika çıkışındaki özelliklerinin neler olduğunu sorgulayabileceğimiz bir yer varmıdır? Ya da doğrumudur böyle bir şey yapmak?

Comfortline donanım seviyesinde yan aynalar elle kapatılıyor.Passat'ta da böyle.Zaten elektrikli kapanan ayna varsa,ayna ayarlama düğmesinin orada kapanan ayna işareti de oluyor.

Geri vitese takınca sağ yan aynanın, kaldırımı göstermesi ben de merak etmiştim,DSG viteslerde oluyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orjinalden alıntı: goforlife

Elektrikli ayna anlamlarından bir tanesi de geri vitese takınca sağ yan aynanın tekeri göstermesi midir? Arabamı alalı bayağı oldu ama bu özelliğini tesadüfen yeni farkettim. Hala şu aynaların katlanması meseleside kafamda. Bana da sanki burada söküldü gibi geliyor. Almanya ya da Türkiye de aracın fabrika çıkışındaki özelliklerinin neler olduğunu sorgulayabileceğimiz bir yer varmıdır? Ya da doğrumudur böyle bir şey yapmak?

Comfortline donanım seviyesinde yan aynalar elle kapatılıyor.Passat'ta da böyle.Zaten elektrikli kapanan ayna varsa,ayna ayarlama düğmesinin orada kapanan ayna işareti de oluyor.

Geri vitese takınca sağ yan aynanın, kaldırımı göstermesi ben de merak etmiştim,DSG viteslerde oluyormuş.

Benim araç DSG. O zaman anlaşıldı. Açıklamanız için teşekkür ederim.

Ayna ayarlama düğmesi üzerinde kapanan ayna işareti var. Ama çalışmayan bir özellik.

Satış temsilcisinin açıklamasıda ilginçti: (Gerçi o, aracı teslim ederken kendisi farketmiş gibi oldu ve aaa burda bu neymiş dedikten ve denedikten sonra) ayar düğmesinin kalmamış olabileceğini ve bu düğmenin takılmış olabileceğini söyledi. Plakam çıkana kadar araç bayide 1 hafta bekleyince insan daha da şüphe duyuyor.
    (bir önceki aracımla sanayi tecrübelerimden biride arabayı teslim edip gitmemek, işi bitene kadar beklemek, yoksa sağlam parçalar gidip yerine çıkmalar gelebilip, sonrada sizin eski sağlam parçaya parça ve işçilik parası vermek gibi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğuş oto ya bi sor bakalım bizim çekmeceleri kaça verirsiniz diye

açıkcası çekmece yeri var çekmece yok çok ilginç

peki golf 6 da öyle çekmece falan varmı
  • merak edenler için golf v donanım bilgileri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.