Bildirim
Golf VI jant öneri
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende de trendline var. orijinal jant taktırmak istiyorum.(16 inc) orijinalleri satılıyor mu, satılıyorsa kaç para -
Audi'nin yeni tasarım replika jantları çok yakışır. -
-
Golf e En Güzel Giden Jantlardan biri S5 Jantı bir Diğeri de GTI Jantı Olabilir... -
araç ne renk? -
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
araç ne renk?
şeker beyazına 16 inç orijinal istiyorum. kaça mal olur ? -
Orjinal düşünmüyorsanız BBS olsun bence. RS-GT, CH, CH Black Edition ve CK modelleri çok güzel görünüyor bence. Orjinalleri epey pahalıymış galiba.
http://www.bbs.com/en/showroom/showroom.html -
quote:
Orijinalden alıntı: tugrulc
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
araç ne renk?
şeker beyazına 16 inç orijinal istiyorum. kaça mal olur ?
valla benim aracın rengini sormamdaki niyetim jantın rengini belirlemekti...eğer aracın şeker beyazı ise siyah veya beyaz alacaksın(bence)..özellikle beyaz çok güzel duruyor.
bak internette dolaşırken şunu buldum..bence çok şık durur
www.vwtr.net/forum/golf-iv/beyaz-golf-4-jant-t17367.0.html
(ilk jant)
bu arada şimdi şu siteyi buldum
http://www.elektrony.cz
çekce ama biraz karıştırınca bişiler buldum
kırmızıyla işaret5leridiğim yerleri kullanacaksın
1 ile işaretlediğim yerden marka model jant boyu seç
2 ile işaretli yerden aracın rengini seç
3 ile gösterdiğim yerden ileri geri git ve Ronal SL2 White isimli jantı seç
bu da resmi
bence çok şık olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 25 Ekim 2010; 0:26:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatihcare
Arkadaşlar yıl başında Golf VI 1.4 122 bg Comfortline aldım. Malum araçta çelik jant yok. Jantları değiştirmek istiyorum. Öneride bulunursanız çok sevinirim.
Hiç Düşünmeden 18'' İNTERLAGOS JANT Almanızı Tavsiye ederim Bu Araca Muhteşem yakışıyor ... -
arkadaşlar bende trendline var daha 5 aylık. 17" R jant takmak istiyorum ama tabi replikalardan. ama servisi arayıp garantiden çıkıp çıkmayacağını sorduğumda tam net bir bilgi vermediler. 15" lik kapaklar var ya şuan, 15" lik jant alırsan çıkmaz, 17" lik jant alırsan garantiden çıkabilir tarzı bir şey söylediler. konuyla ilgili kesin bir bilginiz var mı? şimdi 17" alıp sonra yürüme aksanında bir sorun olduğunda bir çukura filan girince, başım ağrımasın. yardımlarınızı bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz.5
arkadaşlar bende trendline var daha 5 aylık. 17" R jant takmak istiyorum ama tabi replikalardan. ama servisi arayıp garantiden çıkıp çıkmayacağını sorduğumda tam net bir bilgi vermediler. 15" lik kapaklar var ya şuan, 15" lik jant alırsan çıkmaz, 17" lik jant alırsan garantiden çıkabilir tarzı bir şey söylediler. konuyla ilgili kesin bir bilginiz var mı? şimdi 17" alıp sonra yürüme aksanında bir sorun olduğunda bir çukura filan girince, başım ağrımasın. yardımlarınızı bekliyorum.
Servise gitmeden 15'likleri takarsın öyle bir durum varsa.. -
quote:
Orijinalden alıntı: RBdriftking
quote:
Orijinalden alıntı: fatihcare
Arkadaşlar yıl başında Golf VI 1.4 122 bg Comfortline aldım. Malum araçta çelik jant yok. Jantları değiştirmek istiyorum. Öneride bulunursanız çok sevinirim.
Hiç Düşünmeden 18'' İNTERLAGOS JANT Almanızı Tavsiye ederim Bu Araca Muhteşem yakışıyor ...
ben 17 almayı düşünüyorum...18le uğraşmam zor olur ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 1 Mart 2011; 13:52:43 > -
borbet jant
-
Arakadaşlar şu ilanda ki araç da bulunan jantın adını bilen var mı? -
audi a3 - a4 modellerinde sık görülen model . Googleye audi a3 jantı yazarsanız görsellerden 2. sırada buradanda bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoo.9 -- 19 Ocak 2016; 22:23:38 > -
Teşekkür ederim. -
Golf 6'ya jant düşünenler şu konuyu incelesinler;
http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=21311 -
Cc veya interlagos
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer içerikler
- tam dolu akü kaç volt
- xetec vector v-350.6
- uzun yolda egr temizleme
- araba kalorifer çalışmıyor
- en iyi xenon markası
- 2024 mtv tablosu
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X