geçen haftalarda 2006 model 40000 de 1.6 golf5 aldım.ancak internetten okuduğum kadarıyla golf4 en tutulan model.ancak yenisi daha makbuldur dedim ve golf5 i aldım.sizce hata mı yaptım.golf 4 ten ne farkı var bu aracın.elimde mi kalır 2. eli yok mu.bazıları ağır diyor ama ben primeradan inince midir bilmem çok seri bir araç gibi geliyor.gaza bastığımda anında tepki veriyor ve koltuğa yapıştırıyor.lütfen yorumlarınızı esirgemeyin,kafam çok karıştı
Golf 6 > Golf 5
Golf 5 > Golf 4
boşverin en iyisini yapmışınız h.olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ugurlum07
geçen haftalarda 2006 model 40000 de 1.6 golf5 aldım.ancak internetten okuduğum kadarıyla golf4 en tutulan model.ancak yenisi daha makbuldur dedim ve golf5 i aldım.sizce hata mı yaptım.golf 4 ten ne farkı var bu aracın.elimde mi kalır 2. eli yok mu.bazıları ağır diyor ama ben primeradan inince midir bilmem çok seri bir araç gibi geliyor.gaza bastığımda anında tepki veriyor ve koltuğa yapıştırıyor.lütfen yorumlarınızı esirgemeyin,kafam çok karıştı
ne kadara almıştın satmak istersen ben alabilirim yana yana golf5 arıyorum bilgin olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: ugurlum07
Hocam millet daha yenisini almak yırtınır sen almışsın fıstık gibi golf 5 i 4 ümü alsam diyorsun. Nedemişler eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış.her kasanın kendine göre güzelliği var özelliği var yeni modeller çıkınca onlar alınır öyle öyle devam eder.Golf 6 var 7 çıkacak o zaman efsane herkez 4 kasa alsın mantıklı mı?4 tabiki efsane derler her yerde görürüm fakat şimdi öyle diyede daha yaşlı araba almaya değermi be hocam almışsın miş gibi işte boşver Aracın hayırlı olsun güle güle kullanın takmayın kafanıza önemli olan milletin ne dediği değil sizin beğenerek aracınızı almanız ve kullanmanızdır.Burada normal yaşamda herkez birşeyler o niye öyle bunu alsaydın zart zurt söyler o yorumlarıda değerlendirin fakat siz ne istediğinize kendiniz karar verin başkalarına göre araç almayın almamışsınızda Çoğunluk dese aç pencereyi atla atlıyacakısınız