Bildirim
gölge kısımlar neden karanlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
örnek foto koy. ama muhtmelen sebep ,küçük sensörun dar dinamik aralığıdır. yani normal bir durumdur. -
-
http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=36
Bu sayfaya bak. Senin derdinin çözümü dolgu flaşı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapcak birsey yok. dinamik aralıkla alakalı.ya hdr modu gibi modlar olmalı cihazında ya da büyük sensoru olmalı.. yapacağın en iyi şey ışığı arkana almak ve karanlık kısımlar içinde flaş patlatmak. -
teşekkürler flaş otomatik olduğu için bu sorun oluyor.. -
Işığı ters alıyorsun ondan. Ya modelin yüzüne ışık alacak şekilde çekeceksin ya da flash kullanacaksın -
Cihazı bilmiyorum ama ayarları kurcala ışık ölçümü yada benzer bir ayar varsa bunu merkezi yada tek nokta olarak seç tüm kadraj seçiliyse çoğunluğa bakar bende eski bir sony vardı onda vardı o ayar sendede varsa dene varsa ölçümü karanlık kısma tuttrarak yap ama en mantıklısı flaş tabi -
ilk zamanlar hiç sorun yoktu, gölgede karanlıkta iyiyid aslında zamanla oldu. bir de öyle deneyelim çok teşekkürler.. -
ışık ölçümü var ama acınca beyazlar çok parlak çıkıyor, odak sadeceyüz algılama var ama her sekilde denedim aynı oluyor -
evet aydınlık olan yerler daha fazla aydınlık olur çünkü cihaz diyaframını açmaya çalışır. Etkili olan çözüm diğer arkadaşların dediği gibi flaş
ama eskiden düzgün çekerken şimdi bu sorunların olması sensörün ömürünün azaldığının bir göstergeside olabilir. artık düşük ışığı yeterince iyi algılayamıyor olabilir.
bende eski bir samsung (Samsung Digimax S600 ) vardı. onu baya kullanmıştım sonra resimlerde cizgi cizgi şeritler olştu sonra bu cizgiler büyüdü büyüdü ve sonra resim yerine sadece cizgi çıkmaya başladı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 4 Ocak 2014; 0:22:48 > -
makinayı değiştirme zamanım gelmiş demekki, teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X