Şimdi Ara

gomis bu adamı almamız gerekiyor geleceğin drogbası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    almamız gerekiyor bu adamı st.entetienne de oynuyor bu arada ucuz yollu bir gs forması arıyorum abiler
    öğrenci adamız alamadık orjinal ferrari şapkam var takas ta yaparız abiler

• Gerçeği dururken Drogba ,Eto,Henry gencini niye alıyorsunuz..?Hani gerçeğini alıcaktınız.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Gerçeği dururken Drogba ,Eto,Henry gencini niye alıyorsunuz..?Hani gerçeğini alıcaktınız.?

Tabi eğer Gslıysan lafım sana değil.İsmi Fenerbahçeyle anılıyor.
  • quote:

quote:

Gerçeği dururken Drogba ,Eto,Henry gencini niye alıyorsunuz..?Hani gerçeğini alıcaktınız.?

Ciddi ciddi inanıyormusunuz? Ben Fenerbahçe'li olarak inanmıyorum , sende inanıp korkma güzel arkadaşım. O adamlar bu kalitesiz lige gelmezler. Parayla pulla olacak işler değil bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vamos

bu adam süper çok güçlü
    almamız gerekiyor bu adamı st.entetienne de oynuyor bu arada ucuz yollu bir gs forması arıyorum abiler
    öğrenci adamız alamadık orjinal ferrari şapkam var takas ta yaparız abiler

forma istiyorsan ikinci ele aç konuyu
  • Hayır, bizim almamız gerekiyor...Kaç gündür yazıp çiziyoruz burada

Eğer Fenerbahçe bu adamı alırsa, forvet sorunu çözülür...Kezman gider, Semih de yedek golcülüğe devam eder...
  • Gelmeleri gerçekten güzel ama Eto'nun şu yaşlarında bu ülkede futbol oynaması futbol açısından üzücü olurdu. Appiah ve Anelka için de aynı düşüncedeyim. En verimli yıllarını büyük kulüplerde kendileri gibi iyi oyuncular ve gözönündeki liglerin iyi takımlarında geçirmeleri futbol açısından daha olumlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Adamı Takibe Almalıyız!!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takimlarimizin Afrika ve Brezilya ve avrupa liglerinde özellikle Fransa 1 ve 2 ci liginde oyuncu takip ettirmeleri sart tavsiye ile oyuncu aliyorlar son örnek Maldanadomudur nedir fb nin aldigi.
    Bjk dahada vahim almak istedikleri oyuncu bir hareketinden dolayi kontrati imzaladiklari icin digerini alip geldiler yazik giden paralara zaten gs yi bu konuda hic konusmaya gerek yok.
    Yani illa cok parada degil önemlisi bu is icin önemli kisileri secip oynatabilecegin yasta olmak sartiyla oyunculari bulmak gerekli Drogbayi onlar bulmadan sen bulmalisin neticede zamaninda antep ve Genclerin sattigi 2 oyuncunun oynadigi ve gittigi takimlar ortadaydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

quote:

quote:

Ciddi ciddi inanıyormusunuz? Ben Fenerbahçe'li olarak inanmıyorum , sende inanıp korkma güzel arkadaşım. O adamlar bu kalitesiz lige gelmezler. Parayla pulla olacak işler değil bunlar.

Ne korkması ya ben dalga geçiyorum.

• Bu adamı bir çok büyük takım takip ediyor.Yani bizim üç büyüklerimizin alması çok çok zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.