Şimdi Ara

Gömülü diş ameliyat :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diş doktaru gittim,paronomik röntgen çekti benim 20'likler gömülü imiş ama öyle 45 derece açı felan yok azcık yaslanıyo dişe o kadar. Daha önce çektiren var mı ? Çok acır mı ? Bide eğer Ankara çektirdiyseniz bir yeri önerirmisiniz ? saygılarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_999

Arkadaşlar diş doktaru gittim,paronomik röntgen çekti benim 20'likler gömülü imiş ama öyle 45 derece açı felan yok azcık yaslanıyo dişe o kadar. Daha önce çektiren var mı ? Çok acır mı ? Bide eğer Ankara çektirdiyseniz bir yeri önerirmisiniz ? saygılarla...

ben çektirdim. gömülü değildi yalnız. uyuşturucu iğne yaptılar. sonra tam haatırlamamakla beraber belli aralıklarla bir gün boyunca soğuk kompres yaptım. ağrı kesici aldım. biraz sıkıntı yaratmıştı. ağrıdan çok dikkat etmek açısından. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelostempire

quote:

Orijinalden alıntı: ali_999

Arkadaşlar diş doktaru gittim,paronomik röntgen çekti benim 20'likler gömülü imiş ama öyle 45 derece açı felan yok azcık yaslanıyo dişe o kadar. Daha önce çektiren var mı ? Çok acır mı ? Bide eğer Ankara çektirdiyseniz bir yeri önerirmisiniz ? saygılarla...

ben çektirdim. gömülü değildi yalnız. uyuşturucu iğne yaptılar. sonra tam haatırlamamakla beraber belli aralıklarla bir gün boyunca soğuk kompres yaptım. ağrı kesici aldım. biraz sıkıntı yaratmıştı. ağrıdan çok dikkat etmek açısından. geçmiş olsun

eyw kardeşim sağol,bende diş etini deleceklermişte korkuyorum biraz

• korkacak birsey yok. verecek lokal anesteziyi aci hissetmeyecen. adam kira kira parca parca alacak. rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.