Şimdi Ara

Goodyear EfficientGrip berbat almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2007 honda civic arabam var. üstünde bridgestone turanza vardı. 60000 km. de artık lastiğin değişmesi gerektiğini düşünerek değiştirdim.
    Goodyear EfficientGrip aldım. yaklaşık 7-8000 km dir kullanıyorum. ama yol tutuşu Turanza nın 50000 deki gibi oldu. yaklaşık 23 yıldır araba kullanırım. kim bilir kaç milyon km olmuştur. Goodyear dan böle kötü bir lastik beklemezdim.
    Goodyear EfficientGrip SAKIN ALMAYIN.

Garantili bir lastik. ancak yol tutuşu berbat diye iade alırlarmı bilmem. böle bir uygulma varmı bilen varsa msj atsın.
    teşekkürler

• Bunu ilk izlenimlerinizden sonra fark edip değişim isteseydiniz olurdu büyük ihtimal. 7-8 bin km yapmışsınız. Garanti kapmasımında, memnuniyet garantisi olsa bile ki, sanmıyorum değiştirme seçeneğiniz yoktur bence. Mademki içinize sinmedi, 2 el olarak satıp başka lastik beğenmekten başka seçenek yok gibi görünüyor.
  • Valla bizde 205 60 16 efficient grip kullanıyoruz 6-7 bin km dir, ses, yol tutuş, konfor açısından hiçbir problem olmadı. Önceki lastik dunlop'tu
    Bu arada 1.6 110 hp benzinli araç için tüketim değeri şehir içi 6.2, menzil yaklaşık 900 km. Tabii aşırı dur kalk yok, 1/3 'ü çevreyolunda kullanıldı, yinede aracın eski haliyle fark olduğunu, tüketimin azaldığını söyleyebilirim.
  • Lastiklerimi seviyorum. Aracıma da çok yakıştığını düşünüyorum. Önceki aracım dahil şimdiki aracımda ve eşimin aracında BRIDGESTONE lastik var. Herhalde bundan sonra da BRIDGESTONE (Köprü Taşı) alacağım. Zamanında GOODYEAR Grand Prix S almıştım ŞAHİN'ime, yeni aldığım Adi Dasler Sipol Pabuçları bile o kadar ses çıkarmamıştı. Trafik ışıklarında polisin ters ters bakmasından tutun virajlarda kendimi Amerikan filimlerinde sanmam bile mümkündü. BRIDGESTONE'un patlak tamirinden sonra da çok iyi performans göstermesi mükemmel bir özellik. Adana'da kış lastiği değiştirme gibi bir zahmet olmadığından yaz kış kullanıyoruz ve yumurta pişiren asfalttan hamamda terleten soğuklara kadar gayet memnunum. En basitinden 3 defa çok kötü arkadan çarpma kaza durumundan kurtuldum ama bunda aracın ABS sisteminin de payı büyük tabi.
  • Goodyear EfficientGrip SAKIN ALMAYIN.... diyerek insanları neden yönlendiriyorsunuz. Beğenmediysen kullanmazsın bir daha olur biter. Bende 11 bin kmdir kullanıyorum. hiçbir sıkıntısını görmedim.
  • Böyle uyarılarda bulunmanız biz tüketiciler için çok iyi bişey herkes memnun kalmadığı bişeyi çıkıp burda açık bi dille söylese nekadar güzel olur. Bende 60000km continantel kullandım 5 para etmez bi lastik sadece karda kışta iyi tutunuyordu şimdi michelin energysaver aldım süper bi yol tutuşu var. Arabanın gidişi değişti yol sesi daha aza indi.
  • işi dönüp dolaştırıp michelin'e getirdiniz ya, sizden korkulur vallahi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FALKEN VS DUNLOP
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 2004 Polo'da Kumho vardı. Bende abs'siz aracımda sayısız kez arkadan vurmalardan döndüm. Ramazanda niyetli iken dalgınlıkta vs. Kışın sadece ön lastikleri değiştirtiyordum. 4 senede 33 bin km yaptım hemen hemen ancak kış aylarında değiştirdiğimi hesaplarsak, yaz lastiği ile hemen hemen 20 bin km yapmışımdır. Yani demek istediğim şuki 4'üncü senenin içinde lastik performansından ödün vermeye başladı. Abartı olmasada anlayabiliyordum. Kontrol biraz zorlaşmıştı sanki. Sanırım 4 senelik süreçten sonra her ne kadar lastiğin dişleri, görünümü iyi gibi görünsede sertleşme meydana gelmiştir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 30 Mayıs 2010; 1:50:03 >
  • adac testleri diye birşey var, bakar alırsın, bu kadar basit,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Böyle uyarılarda bulunmanız biz tüketiciler için çok iyi bişey herkes memnun kalmadığı bişeyi çıkıp burda açık bi dille söylese nekadar güzel olur. Bende 60000km continantel kullandım 5 para etmez bi lastik sadece karda kışta iyi tutunuyordu şimdi michelin energysaver aldım süper bi yol tutuşu var. Arabanın gidişi değişti yol sesi daha aza indi.

• yalan yanliş bilgiler ile insanları yönlendirmeyin kullanıyorum goodyear efficientgrip gerçekten iyi bir lastik yol tutuşu v.s olsun
  • Bende efficentgrip kullanıyorum. Yol tutuşunda en ufak problem yok astra j aracım. Lastikleri değiştirme zamanı geldiginde gözüm kapalı yine aynı lastiği alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki aracımda michelin energy den sonra bende bu lastikleri taktırmıştım forumlardaki yorumlara bakarak.. Yol sesi bariz bir derecede artmıştı.. Pişman olmuştum tekrar michelin almadığıma..
  • Bende yaklaşık 1 senedir efficientgrip kullanıyorum,

hiç bir sorun olmadı bugüne kadar, yol tutuşu konfor olarakda çok memnunum,

aracın yol tutuşunu sadece lastiklere bağlamamak gerek,

rot balans ve diğer ayarlarında sorun olabilir,
  • Valla honda jazz aracıma 52000 km sonra yeni 185 55 15 goodyear efficientgrip 82 h taktırdım. Önceki lastik bridgestone potenza 82 v idi. Tabiki oda iyi bir lastik. Ancak goodyear dan acayip memnun kaldım. Yumuşak bir lastik ve sert süspansiyonlu aracımı oldukça konforlu bi hale getirdi diyebilirim. Daha yeni olduğu için fikrim bu ilerde ne olacağını bilemem tabiii..
  • Astra j 'lerde standart olarak geliyor. Bende 1 tane astra j kullanıyorum ordan biliyorum. Daha önceki astra h aracımda continental vardı,

Efficientgrip için genel olarak pek başarılı lastik olduğunu söylemem mümkün değil yol tutuşu çok iyi diyemem, Islak zemin performansıda iyi değil, Genel Notu %80 falan .Lastiği kullanıp olumlu yorum yapanlar limitleri zorlamamıştır muhtemelen ondandır. Ben aracı alırken lastikler ne marka diye bakmadım. 1000 km sonra bursa'ya yola giderken dinlenme tesislerinde bakmıştım lastikleri continental zannediyordum , Fakat goodyear efficient grip yazıyordu. Önceki akşamdan ise lastikler hakkında hiç olumlu eleştiri yapmadım babama Continental ne kadar kötü lastik yapmış diye dert yanıyordum , Goodyear efficentgrip yada michelin alacağımı söyledim.

Evet birebir yaşanmış bir hadisedir.

İyi bir lastik değil ben tavsiye etmiyorum, Başka markalara yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 1 Mart 2012; 14:07:08 >

• limitleri zorlamak dediğin karda kışta lastik ile gezmek arabayi kaydırmak v.s diyorsan hepsini denedim ve geçerli not aldı benden.
  • Az biraz sertliğe, az biraz sese bişey demezseniz bridgestonedan şaşmayın
  • Valla efsaneazim paşa gönlün bilir bence iyi bir lastik değil bu adamlar yapamamış bu sefer. Her firmanın berbat bir ürünü vardır unutma!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.