Şimdi Ara

google earth yüksekliği göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    google earth yüksekliği göstermiyor ne yaptıysam olmadı eski versiyonu kurdum olmadı en yeni versiyonu kurdum olmadı regeditten değerleri sıfırlayıp yeniden yükledim ama nafile yüne olmadı
    bu yükseklik değeri benim için önemli ne yapmamı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 9 Kasım 2010; 14:41:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Earth'te Yükseklik Görüntülenmiyor

Google Earth'te yükseklik veya rakım verilerinin görünmediği sorunuyla karşılaşabilirsin. Bu, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir:

• İnternet Bağlantısı: Yavaş veya dengesiz bir internet bağlantısı, yükseklik verilerinin yüklenmesini engelleyebilir. İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden başlat.
    • Eklentiler: Bazı eklentiler, Google Earth'ün yükseklik verilerini görüntülemesini engelleyebilir. Eklentileri devre dışı bırakmayı dene ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.
    • Google Earth Sürümü: Google Earth'ün eski bir sürümünü kullanıyorsan, yükseklik verilerini görüntüleme özelliği eksik olabilir. Google Earth'ün en son sürümüne güncelle.
    • Arazi Katmanı: Yer üstü yapıları gibi belirli arazi katmanları, yükseklik verilerini gizleyebilir. Farklı arazi katmanlarını kapatmayı dene.
    • Ölçeklendirme: Google Earth'ü çok fazla yakınlaştırmak veya uzaklaştırmak, yükseklik verilerinin görünmemesine neden olabilir. Ölçeği uygun bir seviyeye ayarla.
    • Araç Kutusu: "Araç Kutusu"ndaki "Yükseklik" özelliği etkinleştirilmemiş olabilir. Araç Kutusu'nu aç ve "Yükseklik" özelliğini işaretle.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Google Earth destek forumlarına başvurabilir veya Google Earth topluluğu ile iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • arkadaşlar yok mu bir bilen
  • Sol tarafta Layers (Katmanlar) ın en altında Terrain (Arazi) seçerneğini işaretlemek gerekiyor. Rakım artık gözükecektir..
  • petsel P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler günlerdir nasıl yapacağım diye bir yol arıyordum.
  • Bir teşekkür de ben edeyim. Aynı sorunu ben de yaşadım ve hiç uğraşmadan buradaki Petsel adlı arkadaşın cevabı sayesinde çözmüş oldum.
  • petsel P kullanıcısına yanıt
    teşekkür etmek için giriş yaptım. sağ olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevabı yazan arkadaşın totalde 2 mesajı varmış :)))

Adamın başarısı çok yüksek. boşa konuşmamış... Ben de teşekkür ediyorum kendisine. Üşenmedim giriş yaptım. Konuyu da hortlatmış oldum :)
  • msaltik kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • petsel arkadaşımızın cevaı işe yaramadı. farklı bir düşüncesi olan varmı*

•  google earth yüksekliği göstermiyor

Öncesinde dünyanın kesinlikle düz olduğunu düşünmüştüm :)))

yardım > onarım aracını başlat >

Google Earth'ı onar seçeneği çıkıyor.

Seçencek kutucuk çıktıktan sonra arka planda Earth'ı kapatın;

Disk önbelleğini temizle - varsayılan ayarları geri yükle seçeneğinde rakımları gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.