Şimdi Ara

Google'un Hacklendiği Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak Tarihini hatırlamıyorum ama googleda ya virüs yada başka bir şey vardı.Tabi bu yoruma göre değişir.PAylaşmamın sebebi ydk klasörümü geziyordum karşıma çıktı ve paylaşmak istedim.
    DAha önce verildiyse özür dilerim.

• Olayın google ile ilgisi yok. Google'ın bulduğu web sitesiyle ilgili size korumak için alınan bir durum.
  • hackle alakası var.

adam google arama sayfasında google yi aramış..

ev zararlı içerik diyor.

o gün bende onlarca arama yaptığımda böyle olmuştu ..
  • Hack ile uzaktan yakından ilgisi yok o zaman. En fazla bir hata oluşmuştur. Her hatayı hacker saldırısı sanmak ilginç.
  • Bencede bu hack değil adam hacklese kendi ünvanını koyar oraya böyle hack olmaz
  • Zannedersem bu sorunu İnternet Explorer 8 sürümünde veriyor.
  • Hackle hiçbir alakası yok. Google'ın virüs yayan siteleri tespit edip kullanıcılarının arama sonucunda uyaran sistemi yöneten stopbadware.org sitesinde çalışan bir mühendisin bir hatası nedeniyle tüm sitelerde bu hata ile karşılaşılmıştır ve problem 10 dakika içinde düzeltilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu hatayı Microsoft un yaptığı bi web tarayıcıda görüyorsan şaşırmayacaksın
  • İE8 Deydi sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanımcı123

Hackle hiçbir alakası yok. Google'ın virüs yayan siteleri tespit edip kullanıcılarının arama sonucunda uyaran sistemi yöneten stopbadware.org sitesinde çalışan bir mühendisin bir hatası nedeniyle tüm sitelerde bu hata ile karşılaşılmıştır ve problem 10 dakika içinde düzeltilmiştir.

Bir mühendisin milyon dolarlık alt yapı üzerine kurulu bir sistemi bozması ilginç gerçekten.
  • Zaten işten çıkarılmış mühendis. :)
  • hata googleden olusmamaktadr dıger yerel arama motorlarndada verebılıyor
  • quote:

Zaten işten çıkarılmış mühendis. :)

yazık olmuş ekmeğinden oldu somut olmayan birşey yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Bu hatayı Microsoft un yaptığı bi web tarayıcıda görüyorsan şaşırmayacaksın

Bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Olayın İE, Opera ya da Firefox ile bir alakası yok.Arkadaşın da söylediği gibi bir mühendisin hatası sonucu ortaya çıkmış bir sonuç.

Ayrıca zamanında ben de şu ss'yi almıştım.

• quote:

Hackle hiçbir alakası yok. Google'ın virüs yayan siteleri tespit edip kullanıcılarının arama sonucunda uyaran sistemi yöneten stopbadware.org sitesinde çalışan bir mühendisin bir hatası nedeniyle tüm sitelerde bu hata ile karşılaşılmıştır ve problem 10 dakika içinde düzeltilmiştir.

Adam tarihe geçti
  • K.b'yın Ben olayı tam olarak bilmeden konuyu açmış oldum bu durumda.
    Ama olsun bir şey daha öğrenmiş oldum.
    Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.