Şimdi Ara

Gördügüm garip ruya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuldaydik.Bir anda uzaydan cisimler okula dogru dusmeye basladi.uydular parcalanip dusuyordu.bazi arkadaslarima carpiyordu. sonra sinif ogretmenimiz allahin taktiri uzerinize olsun dedi ve uyandim ama cok korkuyorum beyler ne demek bu?

Edit:gok yuzune baktigimda bir suru uydu ve bomba tarzi seyler gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D Vitamini -- 14 Şubat 2015; 7:50:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilinçaltın mix yapmış. Bir yerlerden uzaydaki uydularla ilgili bir şeyler duymuşsun belki de sonrasında kafandan hayal ettin acaba düşerler mi veya düşselerdi ne olurdu ay Allah korusun olur mu öyle şey gibisinden. Sonrada master cief almış eline sazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 14 Şubat 2015; 8:00:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam bi sey okudum bi deney yapilacak olan ama dengeyi bozucagi icin yapilmamis ve cok masrafliymis.evrenin hiclikten nasil meydana geldigimizi anlayabilirmisiz.big bang felan

• quote:

Orijinalden alıntı: D Vitamini

Evet hocam bi sey okudum bi deney yapilacak olan ama dengeyi bozucagi icin yapilmamis ve cok masrafliymis.evrenin hiclikten nasil meydana geldigimizi anlayabilirmisiz.big bang felan

Rüyan okuduğun o şeyden ibaret. Zamanında farkında olarak veya olmayarak korkmuşsun ve rüyayı gördüğün an da gün yüzüne çıkmış, başka nir anlam yüklememek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun hocam iyi sabahlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok sık ruyalanmak ciddi
    9 yıl önce açıldı
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.