Şimdi Ara

Goretex Botta Vibram Taban Olmalı mı Yoksa Gereksiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben sözlük ve forumlardaokuduğum kadarıyla Bot ve Postallarda Goretex Membranı Çok Önemli ama Vibram Taban için asfaltta çok kayar en iyisi Vibram olmayan Taban seçilmeli yazılmıştı. Sizler ne diyorsunuz?

Gönlüm ister ki Lowa marka alayım ama çok pahalı olduğundan YDS ye veya sizin önereceğiniz F/P markaya yöneleceğim.

Ama asıl sorum, ben vibram tabandan çekindiğim için Yds Extreme GTX yerine YDS Astor GTX düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Hayırlı günler, işiniz gücünüz rast gelsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kardeş Türkçe konuş ne diyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    TÜRKÇE konuşuyorum kardeşim, konudan anlamıyorsan yazmamalısın. Köşeye geçip takip etmelisin.

• Sehir kullaniminda vibram taban gereksizdir, dedigin gibi bir cok yüzeyde kayar.

Goretex sevmeyende var ama ben seviyorum benim icin tercih sebebi, su gecirmeyip terlemeyi en aza indiriyor tecrubelerime göre.

YDS kullanmadim hic ama kaliteli oldugu soylenen ve tercih edilen bir marka oldugunu biliyorum, Astor modeli hosuna gidiyorsa, seklini semalini begeniyorsan neden olmasin¿ Alinabilir tabi.

Ben daha hafif, "mid cut" bot modellerini tercih ediyorum, günlük kullanim için daha uygun oldugunu düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 17 Ekim 2023; 8:51:48 >
  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

Hangi konular bunlar sadece merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peaceb kullanıcısına yanıt
    Motosiklet te kurye işi için yds diablo mu yoksa yds astor gtx mi tavsiye edersin hocam?

• asker yada polis misiniz? size tecrubelerimi aktarayım. YDS den olabildigince uzak dur. polisler veya askerler bile bedava verilen özel harekatcılar icin üretilen özel versiyonlarını bile giymez YDS Nin. cok hantal kullanışsız ve yuzde 90 nında üretim defosu olan ayakkabılardır. asker yada polis seniz lowa alırlar genelde.

gelelim vibram tabana. şehir ici kaldırımda veya asfaltta kayarlar. camur araziler icindir. arazi tabanıdır yani. öyle aman aman da bir tabanlık değildir. zamanında cok vibram tabanlı ayakkabı yoğun şikayet üzerine toplatılmış bir tabanlıktır. günlük ne icin kullanıcaksınız yazarsanız ona göre yardımcı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

Üzerinden zaman geçmiş ama yine de yazayım.

Motosiklet kullanıyorsunuz, hem de kuryesiniz. Bence motosiklet botundan vazgeçmeyin. Koruma her şeyden önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.