arkadaşlar ben the promotion-long way to go die bi görevde takıldım bu görevi nasıl yapacaz + bide bu 50 mesleği yani mine yi nasıl yapacaz forumdakileri okuduğum gibi yaptım olmadı
cwp yazan yok mu
cwp pls acillAZIM forumda yazılanları yaptım ama olmadı. bilen bi açıklar mı neden olmuyo
bi cwp veren yok mu okadar bakan var
okadar kişi bakmış 1 allahın kulu bişi demiyor yaaa
yok mu bilen şunu 450 kişi bakmış 1 kişi yorum yapmamış
Biri yardım etsin.
Bende 50 olucam banada lazım olur.
Highlands'te Tavern'dan çıkarken sola dön. Oradan ışınlandığın yerde olması lazım maden yerinin. Haritada sağ üst köşe idi galiba.
ben ole bi gorev duymadım mine yi ölmeden yaparsan aferin sana
Kusura bakma bende bu görevi ilk kez duyuyorum.........
quote:
Orjinalden alıntı: cfd7a
Kusura bakma bende bu görevi ilk kez duyuyorum.........
bilen yok mu şimdi hiç
promotion-long way to go die bunun altında yazanları aynen buraya yazabılırsen yardım edebılırım ben yaptım gorevlerı ama aklımda degıl okk
tmm yazmaya çalışacağım
go to one of the following regions that will accept (tavern clerk chung's letter):(venom swamp) (sprit spire) (southern plains) (silent valley)
*requested item* (tavern clerk chung's letter)
*reward* experience 864960
hepisi bu hatasız aynen yazdım
(bi de bu 2 mesleği nasıl alıoz hangi görev görevin adını yazarsanız sevinirim )
malesef tavernleri gezeceksin. Bu görevler bitince sana verecek kitabını merak etme.
quote:
Orjinalden alıntı: Ghostman1
malesef tavernleri gezeceksin. Bu görevler bitince sana verecek kitabını merak etme.
valla dediği tavern e gittim bişi demedi bana nasıl olacak anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme