S.a arkadaslar.. bilgisayarımda gorev yonetıcısi töneticiniz tarafından devre dısı bırakıldı dıyor... regedit yonetici tarafından ıptal edıldı dıyor... format attım aynı vırus gene duruyor... birsürü program denedım temızleyemedı :S spy programları buluyor sılemıyor.. trojen.agent trojen.generic isimli trojenler dr web live boot layıp actım sorunu bulamadı nod32 gormuyor.. spyware doctor spy hunter ad aware se antivirüs programını kullanmamada izin vermıyor.. virüs pc tekrar yayılmadan yukledım..virüs yayıldı ve antivirüs kullanılmıo yardımcı olursanız sevınırım
hiren bots ile açılışta bir tarattır içerisinde bir kaç tane virüs programı var hiren bots kullanmayı bilmiyorsn üst konularda mevcut...
dr web live ile boot la tarattım sorun bulamadı :/ trojenın suan nerde oldugunu bılıyorum.. siliyorum yıne gelıyor..
Virus mu? Dediklerimi yapın her türlü virüs rootkitden kurtulun... konusunu inceleyin. HijackThis Loglarınızı kendiniz inceleyin[Virüs temizlik][resimli anlatım] konusunu inceleyin.