Şimdi Ara

Görev yöneticisi,klasör seçenekleri,regedit açılmıyor.Çalıştır butonu yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu tip konuları internetten araştırdım.Biliyorum burda da çeşitli konular açılmış bu konuda ama hiçbiri bana çözüm olamadı.Çünkü görev yöneticisi açılmıyorsa başlat çalıştırdan regedit yaz diyo bende çalıştır butonu yok dedim yoksa C windows regeditten gir dediler ama o da devredışı diyor.Yani önerdikleri çözümleri benim pc yemedi diyebiliriz.Lütfen yardım edin format dışındaki önerileri bekliyorum.resi alakasız ama yüklemeye çalıştım.200kb geçtiği için olmadı ayrıca uzantı da uymadı.Sorun belli zaten resme gerek yok.İlgilenenlere şimddiden teşekkürler.
    Edit:Forum sitelerinin çoğunda yeni konu şeklinde bir buton olduğundan yeni mesaj butonunun yeni konuyla eşdeğer olduğunu çözemedm cahilliğime verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy91 -- 25 Haziran 2008; 16:58:25 >

• ÇALIŞTIR kısmını açmak için windows+r ye basmanız yeterlidir.
  • Taratınız..

SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_sea_28

ÇALIŞTIR kısmını açmak için windows+r ye basmanız yeterlidir.

bilgisayrı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle işlem iptal edildi diyo
  • verdiğin programı yükledim update ettim taradım bulunan virüsler silindi ama maalesef sonuç aynı
  • Güvenli modda herhangi bi spyware programıyla tarama yaptıktan sonra windows + r ile dene.
    Çalıştır olsaydı gpedit.msc den görev yöneticisini de açardın regedit i de.
    Vista mı kullanıyorsun ?
    Bu arada bi format 1 saatini alır çözüm bulamazsan at kurtul hem pc kendine gelir , silinmesini istemediğin dosyaları baska bi sürücüye yedeklersin nasılsa.
  • teşekkürler herkese formattan başka çözüm yok gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.