Şimdi Ara

Görev Yöneticisi, Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
46.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok yere baktım konu hakkında birçok anlatılanlar var ama hepsi eski ve uyumsuz birçok programda..Ctrl+shift+esc denedm aktif olmadı Ctrl-Alt-Delete yaptım görev yöneticisi butonu gitmiş.En son olarakta çalıştırdan girdim ve karşıma "Görev Yöneticisi, Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı!" mesajı geldi.. Bu konu hakkında yardım edebilecek biri var mı?

• işletim sisteminiz xp mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1meren

Birçok yere baktım konu hakkında birçok anlatılanlar var ama hepsi eski ve uyumsuz birçok programda..Ctrl+shift+esc denedm aktif olmadı Ctrl-Alt-Delete yaptım görev yöneticisi butonu gitmiş.En son olarakta çalıştırdan girdim ve karşıma "Görev Yöneticisi, Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı!" mesajı geldi.. Bu konu hakkında yardım edebilecek biri var mı?

http://www.teknikweb.net/tag/gorev-yoneticisi-nasil-acilir

göz atın istersenizz

• quote:

Orijinalden alıntı: numannuman

işletim sisteminiz xp mi?

win 7 ultimate
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

quote:

Orijinalden alıntı: eren1meren

Birçok yere baktım konu hakkında birçok anlatılanlar var ama hepsi eski ve uyumsuz birçok programda..Ctrl+shift+esc denedm aktif olmadı Ctrl-Alt-Delete yaptım görev yöneticisi butonu gitmiş.En son olarakta çalıştırdan girdim ve karşıma "Görev Yöneticisi, Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı!" mesajı geldi.. Bu konu hakkında yardım edebilecek biri var mı?

http://www.teknikweb.net/tag/gorev-yoneticisi-nasil-acilir

göz atın istersenizz

Kayıt defteri düzenleme,yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır diyor :/

• arkadastan combofix aldım tarama yaptıntan sonra hiçbirşeyi kalmadı normalde engelliyordu..
  • başlata gpedit.msc yazın. acılan pencereden yönetim şablonları menüsünden sistemi seçin. orada kayıt defterini devre dışı bırak benzeri bi seçenek vardır. onu seçip seceneklerden devre dışı nı işaretleyin. yani devre dışı bırakma seçenegini devre dışı bırakın. artık kayıt defteri çalışacaktır. yine yönetim şablonlarında sistem menüsünde ctrl+alt+dlt devre dışı bırakma seceneği vardır. yine onu devre dışı yapın sorununuz çözülmesi lazım. yeniden başlatma gerektirebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • combofix ile tara diyecektim ama yapmışsın zaten. geçmiş olsun..
    sisteminiz trojen, spy benzeri zararlı yazılım etkisinde kalmış ;) sorunu tekrar yaşamamamk için antivirüs yazılımlarınızı gözden geçirin. bir yerlerde bazı kaçaklar vardır muhtemelen ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

combofix ile tara diyecektim ama yapmışsın zaten. geçmiş olsun..
    sisteminiz trojen, spy benzeri zararlı yazılım etkisinde kalmış ;) sorunu tekrar yaşamamamk için antivirüs yazılımlarınızı gözden geçirin. bir yerlerde bazı kaçaklar vardır muhtemelen ;)

Katılıyorum ek olarak.

Masaüstüne bir adet "txt" dosyası oluşturun.Yani masaüstünde sağ tıklayıp
    >"Yeni"
    >>"Metin Belgesi" deyin.

Daha sonra bu metin belgesi içerisine aynen şunları kopyalayın.
    "Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Mic rosoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
    "DisableTaskMgr"=dword:0000000 0"

Kopyaladıktan sonra
    "Dosya"
    "Farklı Kaydet" deyin ve dosya adını "EnableTM" uzantısını da "reg" yapın ve
    Masaüstünü göstererek "Kaydet" deyin.

Şimdi yapmanız gereken sadece bu reg dosyasına çift tıklayarak sorulan soruya evet demek.

Not:Windows'un varsayılan dosya görünümünden dosya uzantıları
    görünmez. Bu nedenle bazı durumlarda burada olduğu gibi dosya uzantılarının
    görünmesi gerekebilir. Dosya uzantılarının görünür olması için aşağıdaki işlemi uygulayınız.
    >"Bilgisayarım"
    >>"Araçlar"
    >>>"Klasör Seçenekleri"
    >>>>"Görünüm"
    >>>>>"Gelişmiş Ayarlar"
    >>>>>>"Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğindeki işareti kaldırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

combofix ile tara diyecektim ama yapmışsın zaten. geçmiş olsun..

Ben nod32 kullanıyorum orjinal sürüm tabi net üzerinden bulunan crackler ile her neyse önerebileceğin daha iyi bir program varmı bi kasperskydır gidiyor acıkcası denemem gerekir mi?
  • Windows 7 ve 8 Kullanıcıları tıklayın sizin kurtarma sayfanız bu linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAlim -- 29 Mart 2013; 9:16:50 >
  • Arkadaşlar hiç bilgisayarınıza format atmaya gerek yok.Antivirüs programı olmayanlar hem ücretsiz hemde sınırsız kullanma hakkı olan avast antivirüs programını indirin.
  • Konuyu Hortlatcam ama belki sonra birilerinin işine yarar
    KESİN ÇÖZÜM:
    Başlat> Çalıştır> Aç Kutusu içerisine "regedit" yazıp tamam de

Kayıt Defteri Düzenleyicisi gelecek

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System anahtarının yanında

"Disable TaskMgr" adında bir değer göreceksiniz. Ona sağ tıklayıp "değiştir" diyoruz ve "1" olan değeri "0" yapın
  • srvr_07 kullanıcısına yanıt
    zaten yazılmış, ayrıca yukarıdaki linktede aynısı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var fakat ne yaptıysam ne regedit e giriş yaptı nede görev yöneticisine sadece yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmıştır diyor güvenli modda başlattım olmadı combofix denedim olmadı aşağıdakileri denedim olmadı internette tüm araştırdıklarımla denedim olmadı sonuç olarak format atmadan çözümü olmasını beklediğim bir şey yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

alıntı

1. Çözüm:

Masaüstüne bir adet "txt" dosyası oluşturun.Yani masaüstünde sağ tıklayıp "Yeni" "Metin Belgesi" deyin.

Daha sonra bu metin belgesi içerisine aynen şunları kopyalayın.

Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
    "DisableTaskMgr"="dword:00000000

Kopyaladıktan sonra
    "Dosya" "Farklı Kaydet" deyin ve dosya adını "EnableTM" uzantısını da "reg" yapın ve
    masaüstünü göstererek "Kaydet" deyin.

Bu reg dosyasına çift tıklayarak sorulan soruya evet diyoruz.

Not: Windows'un varsayılan dosya görünümünden dosya uzantıları görünmez. Bu nedenle bazı durumlarda burada olduğu gibi dosya uzantılarının görünmesi gerekebilir. Dosya uzantılarının görünür olması için aşağıdaki işlemi uygulayın.

Bilgisayarım> Araçlar> Klasör Seçenekleri> Görünüm> Gelişmiş Ayarlar içerisinde

"Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğindeki işareti kaldırın.

2. Çözüm:
    Başlat> Çalıştır> Aç Kutusu içerisine

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v
    DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

komutunu yazarak "tamam"a tıklıyoruz.

3. Çözüm:

Başlat> Çalıştır> Aç Kutusu içerisine "regedit" yazıp ve "tamam" diyoruz.

Karşımızda "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" gelecek.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System

anahtarlarının altında, sağ pencerede
    "Disable TaskMgr" adında bir değer göreceksiniz. Ona sağ tıklayıp "değiştir" diyoruz ve "1" olan değeri "0" yapıyoruz.
    4. Çözüm

Eğer işletim sisteminiz Windows XP Professional değil ise bu çözüm yolunu gerçekleştiremeyeceğini öncelikle belirtelim. İlk üç çözüm de Home Edition olanlar faydalanabilir.

Başlat> Çalıştır> Aç Kutusuna "gpedit.msc" yazın ve "Tamam" deyin.
    Karşımızda "Grup İlkesi" geldi. Şimdi sırasıyla şu yolu izliyoruz.

Kullanıcı Yapılandırması> Yönetim Şablonları> Sistem> Ctrl+Alt+delete Seçenekleri burada
    "Görev Yöneticisini Devre Kaldır" üzerine iki kere tıklayıp "Devre Dışı" seçeneğini etkinleştirip "Uygula" ve "Tamam" diyoruz.

• sonunda bi çözüm buldum eset yükledim sorunu buldu dosyayı temizle dedim oldu şuan bi sorun yok
  • Hortlatmış olacağım ama benzer bir sorunum var.

Regedit te 0 yapılması söylenen değer zaten 0 olmasına rağmen hala aynı hatayı alıyorum.
    Bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar konuyu hotlatıyorum ama görev yöneticisini aktif etmeyi başardım bu programla

Registry Workshop 5.0.1 bu programı indirip bu yolu izleyin

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\system

açılan sağ tarafta

DisableTaskMgr dword değer olarak 0x00000000(0) bunu yazın hepsi sıfır olacak
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Bu konu hortlatılmazmı hocam :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.