Şimdi Ara

Gorilla Glass Victus Çizik Giderme Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el aldıgım s21 plusta bir sürü devasa dairesel kılcal çizikler vardı hepsini matkaba bagladıgım yumusak sünger ve 50gr seryum oksitle temizledim.

Tırnak takılan cok ufak nokta kadar 7 8 çizik daha var onlarıda cıkarmak mumkun ama cam kırılganlaşacağı için bıraktım zaten büyük kısmını seyrelttim görüntüyü ışığı sorunsuz geçiriyor.

Ekranı yağ kir tutmayan seramikte uygularım yada ekran koruyucu takar geçerim Gorilla Glass Victus Çizik Giderme Rehberi 

Dogru ekipman,teknik ve cila ile tüm kılcal çizikleri çıkarmam 20dk surmedi.

Asagıya ürün linkini bırakıyorum ama isi bilen biri degilseniz ekranı cok ısıtıp hare edebilirsiniz hatta kırabilirsinizde sorumluluk katiyen kabul etmem, seryum oksit kıvamı macunumsu olana dek su eklenmeli cıvık yada katı olmamalı.

Seryum oksit: https://www.hepsiburada.com/stein-orjinal-saf-izik-giderme-ve-parlatmaya-seryum-oksit-50-gr-p-HBCV00001MOJYV?magaza=Stein&url_src=and-product-detail

Sünger: https://www.hepsiburada.com/depolife-ara-kaporta-tampon-boya-tamir-polisaj-kiti-cirt-taban-zimpara-yn-kee-snger-zimpara-fiber-set-p-HBV00000LMIGX?magaza=Depolife&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10867B565 -- 19 Şubat 2023; 5:47:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu maskelemeniz ve bir yere bantla sabitlemeniz çok onemli yumusak süngeri yatırarak cilalamak daha iyi sonuç veriyor atolye tarzı bir yerde ve eski giysiler ile bu isi yapmanızı tavsiye ederim

• Bu işlem sırasında maske ve gözlük takmanız zorunlu uçuşan cam tozlarını yada seryum oksiti solumak istemezsiniz

• Elinize sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesekkurler sagolun

• Arkadaslar fotografta sadece buyuk dairesel cizikler gozuksede onun haricinde en az 20 tane irili ufaklı kılcak cizikleride temizledim geriye 7 8 tane ufacık nokta kadar tırnak takılan cins cizik kaldı onlarda epey seyreldi ışık ve görüntüyü net aktarıyorlar

• seryum oksit ile yapılan aşındırma sonucunda oleofobik kapama da gitmiş olmadı mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gorilla glass victus 2
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeniden uygulanabilir bir sey gitsede cözümü var bu uygulama kılcal cızıklerde etkili tırnak takılan cızık var ise bosa para zaman harcanmamalı yada cam degisimi yaptırılmalı

• uygulama sırasında ahize mikrofon telefon cam ve kasa birleşim yerleri güzelce maskelenmeli aksi halde kozmetik olarak çirkinlik yaratacak artıklar aralara sıkışabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.