Şimdi Ara

Görüntü bozukluğu... doğru teşhise bravo!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundaki sorun herhalde codec falandır ama nasıl çözerim, hangisi lazımdır? Driver olayı mı yoksa?

Bilen veya kendisi de bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir el atarsa sevinirim...

Not: Olay Windows Media Player ve Winamp'ta gerçekleşiyor.

Not 2: Ya capture yapıyorum bozukluğu capture etmiyor. Bir an ruh sağlığımdan şüpheye düştüm, sonra monitörün resmini çektim. Kulağpı tersten göstermede son nokta

• Arkadaşım Qiuck time ve divx in son sürümlerini yükle tabi bide media playeri o zaman sorunun gidebilir.
  • k-lite codec yükledin mi..1-2 codecin sorunlu olabilir..onlar videoyu bozabilir..
  • bu dosyada koruma var tahminimce.
  • format at hocam
    ve programların en güncel sürümlerini yükle
  • Kesinlikle codec sorunu aşağidaki codec i indir ve kurulum yaparken seçeneklere gir ve işaretleyebileceğin bütün codecleri işaretle bsp playeride seç kurulacaklar arasinda sonra tekrar denersen sorun olacağini sanmam.

http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/multimedia/video/k-lite_codec_pack/klmcodec158.exe
  • Şimdiye kadar yazılanlara teşekkür ediyorum, ancak hiçbiri çalışmadı (Format atmadım tabi). Yüklediğim codecler birbirlerini uninstall edip öyle yüklüyorlardı zaten.

Başka fikri olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartın nedir öğrenebilirmiyim ???????
  • NVDIA CHİP SETLİ İSE BİR ÖNERİM OLACAK, EKRANIN BOŞ BİRYERİNDE SAĞ TUŞ, "NVDIA EKRANI" NDAN "RENK DÜZELTME" SEÇENEĞİNE GİR, ORADAKİ AYARLARI GÖZDEN GEÇİR, "RENK PROFİLİ İLERİ DÜZEY MODU" VBBBB,,,,,,,

• Bence dosya bozuk.. Codec modek değil olay öyle olsa hiç açmaz hata falan verir "yok efendim desteklemiyor senin kodekin" falan der. Bu hepten cortlamış bence.. Sadece bu dosyada yapıyor da bir başka yerde yapmıyorsa dosyadadır olay evham yapmaya gerek yok
  • ASUS RADEON A9550
  • mistik33 çok sağ ol ya benim bir problemim vardı videolar siyah beyaz oynuyordu sayende düzelttim dediğin chipset olayıyla hallettim pc de bu aralar tek sorun oydu teşekkür ederim:.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkypnr

format at hocam
    ve programların en güncel sürümlerini yükle
    her seye format olmazz
  • ekran kartı driverını sil yeniden yükle.....
  • windows media player 10 yada 11 çıkmıştı sanırım onu yükle

www.microsoft.com
  • Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkürler. Doğru cevap: Driver sorunu

Device Driver'larımı otomatik bulması için bir programcık kullanıyorum. Kolaylık sağlıyor ama ASUS Radeon A9550 kartım için 9600 Series yüklemiş. Ben de 9550 Series driver'ını bulup yükleyince düzeldi. Codecler de bulunsun bilgisayarımda lazım olur.

Ayrıca şu sıralar acaba başka hangi driverlarım yanlış diye hardware manager'ın altını üstüne getirmekteyim. Bundan hep berabver ne kazandık? Demek ki TAMAMEN AYNI driver'ı yüklemezsek, yüklediğimiz bizim donanımıza ne kadar benzese de sorun çıkabilir.

Tekrardan çok sağolun.
  • ekran kartının driverin sil ve daha yeni driverini indir sitesinden eğer düzelmiyosa formatla ginede olmuyosa ekran kartını dene başka bi pc de ginede olmassa at çöpe gitsin
  • bir sorunun çözülmesine yardımcı olabilmek mutluluk verici OKTAVARİUM
  • hallettin mi sorunu ne oldu_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octavarium -- 13 Eylül 2006; 22:55:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.