Şimdi Ara

Görüntü Gelmiyor (No video input)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar sorunsuz çalışan makinamda böyle bir sorunla karşı karşıyayım.. Bilgisayarı açıyorum, bilgisayar normal haliyle açılıyor windows işletim sistemine geçiyor..Fakat açıldığından itibaren görüntü monitöre gelmiyor ekranda no video input yazısı beliriyor.. Önce monitörün veri kablolarından şüphelendim kasaya giden..Fakat monitörü başka bir bilgisayarda aynı kablolarla test ettim ve sorunsuz çalıştı..Kasayı başka monitörde test ettim yine aynı sorun oldu ve monitöre gelmedi..Bilgisayar da açıldığına ve işletim sistemine geçtiğine göre temel olarak ekran kartından şüphelendim..Bir ara arkadaki yuvaya biraz baskı yapıp bilgisayarı açtım ve görüntü gelmeye başladı, ancak kısa sürdü ve sonra tekrar gitti. Daha sonra da ne kadar baskı yaptıysam görüntü gelmedi.

Sizce sorunun kaynağı ne olabilir? Ben temel olarak sorunun ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Fakat ram, anakart ve güç kaynağı da diğer ihtimaller..Merak ettiğim nokta bilgisayar açılıyorsa diğer ram, anakart veya güç kaynağı ile ilgili bir sorun olabilir mi?

Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon X800 GTO
    Ana Kart: Epox 9 NPA+ Ultra
    Kasa: Feel Hurricane 2 ( güç kaynağı standart gelen)

Bir de eğer ekran kartındaysa sorun garanti süresi bitti..Ne yapabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim..Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeP_SiLeNCe -- 15 Nisan 2008; 15:34:35 >

• Merhaba ;

Arkadaşım biliyorum burda söz bana düşmez ama sana mutlaka senin de aklına gelebilecek bir-iki tavsiye verebilirim :)

Birincisi başka bir ekran kartı denemek ,ikinci si ise windowsunu yeniden kurmak ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.