Bildirim
Görüntü Neden Kasıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk olarak arkda planda çalışan programları kapatmanı öneririm
Olmazsa oyunu kaldırıp kur
Ben bir ara bitmiş save atmıştım oyunda sorunlar çıkmaya başlamıştı öreneğin oyunu kaldırıp kurdum sorun giderildi
Kolay gelsin -
bir süre sonra meydana gelen fazla ısıdan kaynaklanıyor olabilir. -
Önceden sorun yoktu , parça değişimi falan olmadı , bu sorun çıktı ortaya öyle mi ? O zaman arka plandaki programların çoğaldığı için bu sorun ortaya çıkmıştır . Ya da virüs ... Ama bazen oyunlarda saçmalayabiliyor ... Önce virüs taramasından geçir . Ne alakası var demeyin olmuyor değil . Çünkü virüslerde birer program olduğu için arka planda çalışıp bilgisayarı kasarlar . Olmadı oyunu yeni baştan kur . En temizi format at ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 18 Şubat 2006 6:08:54 > -
bence oyunu baştan kur bende de king of the road ta oluyodu 9550 ile o oyunu 6 fps lerle oynuyodum belli bi süre sonra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X