merhabalar altta gördüğünüz videodaki gibi sorunlar yaşıyorum yaşanan sorunlar video bozulmasından değil bizzat yaşadığım sonra geriye dönük video ile kaydettiğim bir video bilgisayar sıfır ve maks 3 4 aydır bende ve bu sorunları ilk günden beri yaşıyordum. ve kasmıştır etmiştir vs dedim hep 5 monitörde test ettim 3 klavye ve 4 - 5 mouse de test yaptım fakat sürekli bu sorunu yaşadım. mouse imlecim durduk yere donuyor ve 1 - 2 saniye sonra tekrar çalışıyor mouse. klavyem ise örneğin youtube arama kısmına merhaba yazacağım şekilde tıklıyorum ve merhaba yazıyorıum fakat mer yazıyor ve 1 2 saniye donuyor ve sanki haba kısmını kopyala yapıştır yapmışım gibi birden yazıyor. mouse çoğu zaman takılıyor. bazen uygulama açarken örneğin capcut takılıyor fakat görev yöneticisi açık ve performans kısmını izliyorum fakat tüm donanımlar maks %10 kullanıyor sıcaklıklar maks 50 derece. ram 32gb fakat bugün ramlerin 16 sını cıkardım yine aynı sorunları yaşıyorum sebebi ne olabilir. kaspersky ile bilgisayarımı taradım temiz gösteriyor. çeşitli programlar ile çalışan uygulamaları virustotal ile taratan programlarıda inceledim virüs vs gözükmüyor pc de lütfen yardım edin driverlerim güncel toplu driver güncellemesi de yapabilirim bildiğiniz driver booster gibi programlar varsa sistem özelliklerim ; İŞLEMCİ: Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 10nm İşlemci 1 ANAKART: ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart 1 EKRAN KARTI: ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB GDDR6 256Bit Ekran Kartı 1 RAM: XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (AX4U32008G16A-SBKD35) 2 SSD: ADATA Legend 750 500GB PCIe NVMe Okuma 3500MB – Yazma 3000MB M.2 SSD (ALEG-750-500GCS) 1 KASA: ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower Kasa 1 PSU: ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze 135mm Fanlı Güç Kaynağı 1
|
Görüntüde bozulmalar ve klavye mouse de takılmalar Yardım edin
-
-
bu konuyu yazdıktan sonra whatsapp webe girdim ve mesaj atarken yine aynı şeyler oldu üç beş kelime yazdım yazdım fakat hiç bir şey yazılmamış gibi gösterdi ve birden 3 4 tane kelimenin tamamını kopyala yapıştır yapmşım gibi yazdı
-
güncel
-
işlemci, ram ve ekran kartını ayrı ayrı stress testine tutun.
ram konusunu anlamadım, tam olarak ram modülünüz nasıl 4*8 mi, 8+16 mı
-
hocam 4x8 di iki tanesi kingston fury diğerleri xpg idi bu konudan sonra xpgleri çıkardım sadece kingston fury 2x8 mevcut hepsini stres testine soktum bir sorun gözükmüyor az önce yine her yer simsiyah oldu pcde sıkıntı şu ki kullanım sıcaklık vs %30 larda maks
-
Hocam donanımınızı izleyin, takılma esnasında artimisi olan hangisiyse odur. Eğer değişim yodka, valla çözüm bulamadım. Windows unuzu yeniden yükleyin veya OS sürümünü düşürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X