Şimdi Ara

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımı yeni aveaya taşıdım. kral terifeye. daha sonra bir yıl boyunca heryöne 250 dakika kampanyasını kayıt oldum. 20 lira yükledim ve 250 dakika geldi. buraya kadar herşey normal ancak dün bir görüntülü görüşme yaptım ve hattımdan bakiye düşmedi. normalde dakikası 20 kuruş olarak düşmesi gerekiyordu. acaba yeni abone olduğum için bana özel hediye görüntülü görüşme dakikası olabilir mi? boyle bir kampanya var mı aveada. gerçi 9333 de öyle birşey demiyor ama. yoksa aveada turkcell gibi hediye dakikalarla görüntülü görüşmeye izin mi veriyor.

• http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/goruntulu_konus.shtml?pagemenu=3gliservis.goruntulukonus
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Ucretlendirme sekmesi
    ----------------------

Görüntülü Konuş servisi tüm tarifeler için aynı fiyattan ücretlendirilir.

"Kullandığınız tarife ne olursa olsun; servis kullanımı dakika başına ücretlendirilir."

"Görüntülü Konuş servisinde her yöne aramalar 20 kuruş/dakika ile ücretlendirilir."

Ücretlere KDV ve ÖİV dahildir.

-----------------------

benim tahminim

9333 aradıgında hattina ilk ay icin tanımlı olan

HEDIYE HY 4,75 tl den DK SI 0,20 TL DEN DUSMUSTUR, ;) ;) ,

bu hesaba gore, 4,75 / 0,20 den = max 23 dk civarı konustuysan,

yukleme yaptıgın TL (20 tl) ye dokunmamıs olabilir ,

• bunu goruntulu konusma oncesi ve sonrası 9333 arayarak test edebilirsin,

sonucunuda bizimle paylasırsan, faydalı olur,
  • evet büyük ihtimal dediğin gibi olmuştur. hediye dakikanın orda geçeceği hiç aklıma gelmemişti. akşam tekrar deneyip yazarım.
  • =) =) ,
  • cepte internet için hoşgeldin paketi almışsanız orada hediye görüntülü görüşme var.
  • aveaya bak heryerden kısmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce tekrar denedim. denemeden önce kontör ve dakika bilgilerime baktım. hediye kontör yok hattımda. aramamı yaptım ve sonuçççç her yöne 250dk hediyeden düştü çok sevindim valla. inşallah yanlışlıkla yapılan birşey değildir değiştirmezler.

bundan sonra bi sevinçle arkadaşımda bulunan harbi tarifenin günlük 100dk aveaiçi hediyesiyle denedik ama bu sefer onun tl'sinden kesti. en azında 250 dakikalık bedava ile görüntülü konuşabilmemiz çok güzel oldu.
  • bu gün gelen mesajla kesinleşti. artık görüntülü konuşmada normal konuşma gibi.
  • faturalı hatlarda ücretli, faturasız hatlarda ücretsiz hediye dakikalar kullanılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.