Şimdi Ara

Görüşlerinizi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 25.000 tl param var. Araba almak istiyorum. ama Marka konusunda kararsızım. 22 yaşımda olduğum için bana yakışacak bir araba istiyorum. Az yakması tabikide tercihim. ama dizel olmaz benzinli olsun gibi bir düşüncem yok. dizelde olabilir.yakıt konusu benim için problem oluşturmaz. Sw düşünmüyorum. hb yada sedan olabilir.

siz aktif araç sahipleri olarak bana yardımcı olabilirseniz değerli fikirlerniz benim için bir öneri mahiyetinde olucaktır.

şimdiden teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamtar77 -- 11 Ocak 2011; 20:33:14 >

• yardım edicek kimse yokkk muuuu
  • Fiat linea al bence 1.3 dizel olanından
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltura

Fiat linea al bence 1.3 dizel olanından

bula bula bu aracı mı buldunuz.
    adam gencim bana yakışacak diyor
    benzinli diyor
    siz şirket aracı tavsiye ediyorsunuz.
    aracınızın ilan numarası nedir????
  • kardeş bence sana en yakışıcak araç leon
  • hyundai coupe bakabilirsin veya golf 5 te olabilir ağırabi takılrım dersen eski mondeolar olabilir aslında her markanın sana göre bir veya birkaç modeli var ama kriterlerini biraz daha daraltmalısın model yılı kilometre yakıt çeşidi karoser tip istediğin donanımlar vs

not: 25k lık bütçem ve benzinli bir araba alacak olsam astra gtc leri kesinlikle pas geçmem
  • Biraz daha detay vermen lazım aracı ne amaçla kullanacaksın, yılda kaç km yapacaksın, hızmı-ekonomimi istiyorsun, ne zaman satmayı düşünüyorsun (6 aymı-6 yılmı mesela)

busoruların cevabını verirsen daha iyi yardım edilebilir

etrafımdan iki örnek: çok sevdiğim hocam bugün söylediğine yakın bir fiyata 2000 model 5.20 ia aldı.
    Diğer arkadaşım 2009 fabia aldı

bakış açısı farklı kullanım amacı farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: voltura

Fiat linea al bence 1.3 dizel olanından

bula bula bu aracı mı buldunuz.
    adam gencim bana yakışacak diyor
    benzinli diyor
    siz şirket aracı tavsiye ediyorsunuz.
    aracınızın ilan numarası nedir????

Benim arabam şuan yok
    ayrıca linea şirket içinmi çıkarıldı?
    o kadar özellik ,o duruş ,o iç hacmi, o genişlik ,o tork ,o direksiyon simidi
    şirketlerdeki çakma ralliciler içinmiydi hepsi..
    şirkettekinler palio vanlarına binmeye devam etsinler..

ayıca az yaksın ve sw sedan yani geniş bir araç arıyor sanırım
    linea uygun olacaktır

• Forumda Linea'lı dakikalar

Son zamanlarda Linea sevdası aldı forumu ya hadi hayırlısı.Benim gözümde C segmenti olmasına rağmen B segmenti sedandan öteye gitmez.Başarısız buluyorum.

Konuyu açan arkadaş,kriterlerini biraz daha daralt.Çok çok farklı araçlar önerebilirim bu haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Biraz daha detay vermen lazım aracı ne amaçla kullanacaksın, yılda kaç km yapacaksın, hızmı-ekonomimi istiyorsun, ne zaman satmayı düşünüyorsun (6 aymı-6 yılmı mesela)

etrafımdan iki örnek: çok sevdiğim hocam bugün söylediğine yakın bir fiyata 2000 model 5.20 ia aldı.

hocam hız ı her araba yapıyor zaten. dayımla bir seyahate çıktık. doblo 1,3 multijet (2005) i var 160 dan aşşa inmedi kadran :D önceden düşük beygirli araba istemezdim ama dobloyu gördükten sonra 1,3 70 bg kasası ağır bir aracın neler yapabildiğini gördüm :) satma mevzusuna gelincede 2-3 yıl en az binerim. alfaromeo 147 le r ucuz. 20 bin civarında ama yedek parçasıı nasıldır? sorun çok mu çıkartır vs. bunlar düşündürüyor beni.

• Audi A3 ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamtar77

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Biraz daha detay vermen lazım aracı ne amaçla kullanacaksın, yılda kaç km yapacaksın, hızmı-ekonomimi istiyorsun, ne zaman satmayı düşünüyorsun (6 aymı-6 yılmı mesela)

hocam hız ı her araba yapıyor zaten. dayımla bir seyahate çıktık. doblo 1,3 multijet (2005) i var 160 dan aşşa inmedi kadran :D önceden düşük beygirli araba istemezdim ama dobloyu gördükten sonra 1,3 70 bg kasası ağır bir aracın neler yapabildiğini gördüm :) satma mevzusuna gelincede 2-3 yıl en az binerim. alfaromeo 147 le r ucuz. 20 bin civarında ama yedek parçasıı nasıldır? sorun çok mu çıkartır vs. bunlar düşündürüyor beni.

hız yanlış bir kelime olmuş orada aslında performans demek istemiştim ben

neyse bende sana spor görünümü nedeniyle leon önereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 11 Ocak 2011; 23:24:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.