Şimdi Ara

Gözüm Sniper Gördü...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALTTAKİ RESİMLERDE YAZAN NİCK BELLİ OLMUYO RESME SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLER DİYİP RESMİN LİNKİNİ KOPYALAYIN İNT EXPLORERA YAPIŞTIRDIĞINIZDA RESMİ BÜYÜTÜRSENİZ İSİMLER NORMAL OKUNUR YADA PC NİZE KAYDEDEBİLİRSİNİZ...
    http://www.vimeo.com/927749

Normalde steamden sölerdim fakat,steamden sildiği için ulaşamadım.Ayrıca burda sizlerle de paylaşmak istedim...Tryagain,gözün sniper görsün demişti(http://www.vimeo.com/927749).Madem öle biraz gözüm açılsın dedim.Adama steamden ulaştım,girdiği servera şak diye join yaptım.Bana önce ur head wont register demişti ama...Neyse...Serverda gravel vardı.Adamımızın favori mapi zaten.Hemen karşı takımda sniper almış.Bende zaten sniper oynuyodum.Neyse işte...Alın size sonuç...
     Gözüm Sniper Gördü...

Gözüm Sniper Gördü...

Buda Adamın Steam ID Bakmak İsteyenlere
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197972382063
    Şuan Gene Normal Nick Kullanıyor
     Gözüm Sniper Gördü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySniper805 -- 7 Ağustos 2008; 14:59:35 >

• yalanların ortaya çıkmasa bari.. istesen bana steamden ulaşırsın ki ulaştın daha önce (farklı gruplardan..) ayrıca domine ettiysen nabalım gurur mu duyalım helal diyim

edit:adam bence hala senden iyi oynuyor sen sniper vs sniperda çok etklisin adam havada çok iyi hs atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 8 Ağustos 2008; 22:57:36 >
  • evet bysniper
    sniper vs sniperda çok iyi ama bu herifin reflekslerde çok iyi be kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 9 Ağustos 2008; 16:43:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

yalanların ortaya çıkmasa bari.. istesen bana steamden ulaşırsın ki ulaştın daha önce (farklı gruplardan..) ayrıca domine ettiysen nabalım gurur mu duyalım helal diyim

edit:adam bence hala senden iyi oynuyor sen sniper vs sniperda çok etklisin adam havada çok iyi hs atıyor

Bunu Sölemek İçin Grouplarada Baktım Ama Ofline dın O Sırada Zaten Bi Kaç Gün Önce Aramızda Kötü Bi Tartışma Geçti Bİliyosun O Yüzden Ulaşmadım Sana Ve Sana Ulaşmak İçin Seni Beklicek Halim Yok Yazıdada Belirttiğim Gibi Herkez Görsün İstedim Ki Adam 2 Kereden Fazla Vuramadı Beni Sonra Biraz Afk Bekledi ve Spy Alıp Geldi... Sonra Zaten Map Bitti Ve Ben Çıktım

quote:

ayrıca domine ettiysen nabalım gurur mu duyalım helal diyim

Ayrıca Bu Konuyu Buraya Açma Olayım Sırf Senin Beni Sürekli Ezme Çalışmaların Yok Şu Senden İyi Bu Senden İyi Yok Şu Bu Ki Dediğin Adamları ki Favorini 5 Kere Domlamışımdır ki 2 Kere Hadi En Fazla 3 Olsun O Beni Domladı

Beni O Kadar Ezmeye Çalışıyosunki Kalkmış Videoyu İzledikten Sonra Bide Bana Yolluyosun Steamdan Gözün Sniper Görsün Diyosun Ne Bu Şimdi...
    Ki O Adamın Orda Havada Vs.. Yaptığı Hsleri Bende Atmışımdır Adam Onu Sadece 1 Maptamı Yapıor Zannediyosun Derlemiş Toplamışta Yapmışki Benim Havada Hs Attığim Çok Kişi Var Sasda

• ya cidden gülüyorum o gün o videoyu sadece sen snipersın diye atmıştım hiç bi eleştirme yoktu çünkü zaten senden iyi yorumunu katmıştım fakat anlayamıosun bunu benim orda niyetim kötü değildi..

not:havada hs attığını hiç görmedim ayrıca senin videonuda izlemiştim
  • Bu konuyu açmandaki amacı anlamış değilim. Sen kendini bildikten sonra başkaları senin hakkında yorum yapmış yapmamış ne olur ? Ha kendini eziliyor olarak hissediyorsan aranızda halledin kardeşim. buralara kadar taşımak resmen çocukluktur...
  • quote:

ya cidden gülüyorum o gün o videoyu sadece sen snipersın diye atmıştım hiç bi eleştirme yoktu çünkü zaten senden iyi yorumunu katmıştım fakat anlayamıosun bunu benim orda niyetim kötü değildi..

not:havada hs attığını hiç görmedim ayrıca senin videonuda izlemiştim

Gerçekten Senden İyi Bi Yalancı Tanımadım Keşke O Yorumunun SS sini Alsaydım Yolladın Ve Resmen Şöyle Yazdin Al Gözün Sniper Görsün
    Ve Bi Ara Sasda Karşılaşcaz Elbet Soruşturalım Benim Havada Hs Attıklarım Beni Bilir Zaten

NOT: Benim Videom İlk Zamanlarımdı Ordaki Sniper Kullanış Benim Toy Halimdi Daha Ojinal TF2 Almamıştım Bile Ve Ona Ramen Süper Bir Videoydu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySniper805 -- 9 Ağustos 2008; 16:14:58 >
  • Bu herifte iyi ama Özcan da çok iyi. Bu adam fazlasıyla havada alıyor. Ama özcan da istese havada çok iyi alıyor.
  • Amacınız ne ki?Yani biri birinden daha iyi oynarsa ya da kötü madalya ya da ceza mı alıyor?Sadece oyununuzu oynayın sizi iyi bilenler takdir edecektir, zaten geriside sizi alakadar etmez.Bu tür yersiz tartışmalara gerek yok, ve kusura bakmayın özellikle tolga'yla bu konuda tartışmaya girilmez.Yani zaten herkesi iğneleyip durduğunu biliyoruz, artık kendi huyu olmuş bu.Bunu aşırı ciddiye alıp kendini zorlamana gerek yok özcan
  • anlamıyorum ki adam bana istese steamden ulaşır hani illa tüm foruma göstericek ya güzel olduğunu..
  • quote:

anlamıyorum ki adam bana istese steamden ulaşır hani illa tüm foruma göstericek ya güzel olduğunu..

Ya Söylediğim Gibi Kardeşim Offlineden Bi Groupdan Baktım Aramızdada Kavga Geçti Hatırlarsan O Yüzden Açtım Buraya Vede Herkez Görsün İstedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Amacınız ne ki?Yani biri birinden daha iyi oynarsa ya da kötü madalya ya da ceza mı alıyor?Sadece oyununuzu oynayın sizi iyi bilenler takdir edecektir, zaten geriside sizi alakadar etmez.Bu tür yersiz tartışmalara gerek yok, ve kusura bakmayın özellikle tolga'yla bu konuda tartışmaya girilmez.Yani zaten herkesi iğneleyip durduğunu biliyoruz, artık kendi huyu olmuş bu.Bunu aşırı ciddiye alıp kendini zorlamana gerek yok özcan

Aslında Çok Haklısın Ama Gerçekten Çok Sinirlerimi Oynattı Adamın İşi Gücü Benle Uraşmak Hem Lafla Hem Oyunda Özellikle 2fortta...

quote:

Orjinalden alıntı: Sero-34
    Bu herifte iyi ama Özcan da çok iyi. Bu adam fazlasıyla havada alıyor. Ama özcan da istese havada çok iyi alıyor.

Saol Sero Beni Bilenler Bilir Bilmeyenlerede Bu Kadar Kafamı Takmamam Lazım Aslında Ama Sürekli Benle Uraştığı İçin Dayanamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySniper805 -- 10 Ağustos 2008; 17:16:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.