4 sene önce yayıncı dcsinde yüksek kademe modlardan biri odtü eeedeyim tübitak projelerim var çılgın fizikçiyim diye diye beni keklemişti ben de imaj aşığı biri olduğumdan hemen gözümde büttüm. çocuk ankara fenliyim falan diyordu bütün gün dcde veletleri banlıyordu bugün baktım çocuk tokattaki liseden mezunmuş bir de haliçte mi ne eee okuyormuş. kızları etkilemek bu kadar kolay işte yalan söyleyerek bile ve gerçek 4 sene sonra ortaya çıktı |
gözümde odtülü diye büyüttüğüm biri vardı
-
-
hala inanamıyorum kadınlar neden duyduklarına bu kadar inanır?
ben de dahilim buna
biri şu çocuk bilkentli zeki falan diyince çocuk otomatikman puanı yükseliyor gözümde.
oysaki erkekler görmeden aşık olamaz
-
KIYMETLI KIZ KARDESIM,
HALKIN, LISELILERIN GOZUNDE BUYUTTUGU ADAM SANDIGI ODTU MEZUNU BIZLER, ASLINDA BIRER SISME BEBEGIZ.
KIMSEYE SINAV PUANIYLA HAYRAN OLMA! KIMSEDEN DE SINAV PUANIYLA SOGUMA! BUNU BOYLE BILELIM.
-
Zengin Kız Fakir Oğlan Sarp -
odtü'nün büyüklüğü şaka mı reis, millet sallarken bile odtülüyüm diyor. Sokakta nerede okuyon diyolar, odtü diyorum oha vay be tepkileri alıyoruz şükür
-
adamın suratını görmeden aşık olanlar var ve adam en ufak bir kanıt bile atmadı sadece istikrarlı şekilde odtü eeedeyim deyip durdu
-
Seyi merak ettim 4 sene sonra ne oldu da ortaya cikti. O ana kadar dcden kimse mi reelden bulusmadi
-
quote:
Orijinalden alıntı: EistroY661Seyi merak ettim 4 sene sonra ne oldu da ortaya cikti. O ana kadar dcden kimse mi reelden bulusmadi
çocuk 22 yaşında falan suratını asla kimseye göstermiyor.
bir de mod olduğu için darlayamıyoruz da boyunu 1.90 söylüyor falan tam böyle hayale oyun ankara fen + odtu eee ergen kızların hayali bilim satıyor falan tübitak şampiyonu olmuş güya vs. vs.
ben baya kfaya taktım instadan stalkladım okuduğu lisenin gurur tablosundan buldum ama çocuk steamden çıkmayan sanal persona yaratmayı seven biriymiş ben kendim buldum kafaya takıp yani
gerçekle harmanlanmış yalanı ayırt etmek çok zor bana en garip gelen kısım kızların yüzünü görmediği ve yalan söyleyen adama 1.90ım ve odtü eeede okuyorum deyince aşık olmalarıydı çok ciddi bir imaj yaratmıştı
evrim ağacı tarzı dclere girip durmuş psikologlar bunu da açıklasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponçiklovecraft -- 18 Ağustos 2024; 18:10:47 >
-
Konu sahibi beyini yerine sandalyeye oturma organı ile düşündüğünden he deyin geçin.
Her statüm var diyene tuzlukla koşar bu. Kendi yanında ne kadar güvenilir insan varsa hepsini harcar. Öyle bir tipi tip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 18 Ağustos 2024; 18:10:8 > -
çocuk ankara fen mezunuyum diyordu tokat turhal lisesinden mezunmuş
-
Bana ne?
Sen aşağılık ve beyinini kullanmayı bilmeyen bir insansın.
Sırf statüsü var diye sen ananı babanı eşini dostunu satarsın. -
Abi bu tripler ne mesaj şekline bak PUHAHAHAHAH -
Görmeden neye aşık olalım?
Zeka seviyeniz ya da kariyeriniz(iyi eş ve anne olmanız her daim kariyerinize tercih edilir) umrumuzda değil.
Erkekler için değerli olmak istiyorsan güzelliğine odaklan.
Kaliteli erkekler için değerli olmak istiyorsan güzel+sadık ol.
-
konu sahibi trol mü bilmiyorum ama aynı şeye şahit oldum.
beyfendinin boyu 192, ankara fen mezunu, odtü ee mezunu, üstün zekalı öğrenciymiş, bilmem ne bilmem ne başarıları varmış. dövüşmeyi biliyormuş, yemek kursuna gitmiş.
aynı kişi mi diye düşündüm lan
-
Yayıncı sunucusu muydu?
ingiltere Kanada mevzusu geçiyordu bir ara
-
yok o tarz bi şey değildi. ama kızları böyle kandırıyordu.
-
Statü güzel de bizim memlekette statünün bir geçerliliği yok ki; adam en güzel yerlerde okuyup mezun oluyor, diplomayı eline alıyor fakat iş yok, güç yok. Okuduğu meslekle alakasız bir işe giriyor ve çalışmaya başlıyor.
Size başımdan geçen bir olayı anlatayım. Lise dönemlerimde sürekli okuldan kaçtığım için iki defa devamsızlıktan sınıfta kalıp örgün eğitim dışına çıkarıldım. Örgün eğitim dışına çıkarılmak demek, istesen de okula gidememek demek oluyordu; fakat bunu geç anladım, iş işten geçmişti.
Liseye açıktan devam etmek zorunda kaldım. Örgün eğitime, yani okula, istesem de gitme şansım yoktu. İki sene gibi bir sürede okulda verilen temel eğitimi almadan liseyi açıktan bitirip diplomamı aldım.
Hedefimden alakasız bir bölümde iki yıllık üniversite bitirip iş hayatına atıldım; maksadım sadece üniversite mezunu olmaktı.
Yaklaşık altı sene önce toptan gıda satışı yapan bir firmada depo sorumlusu olarak çalışırken, bir sürü üniversite mezunu gencin oraya gelip okuduğu bölümlerle alakasız meslekleri yapmak zorunda olduğuna bizzat şahit oldum ve üzüldüm.
Statü olarak benden çok daha üst seviyede sayılabilecek kişiler, pratik bilgi ve etkinlikte yetersiz oldukları için bu insanlar beyinlerini değil, bedenlerini kullanarak para kazanmak zorunda kalıyordu. Hepsinin suratında şu ifade vardı: "Ben burada ne yapıyorum, burada ne işim var?"
Kendilerince onlar da haklı; ne hayallerle o bölümleri okuyup diplomaları aldılar fakat son durak saçma sapan bir iş yerinde düşük maaşla mecburi olarak çalışmak oluyor.
Uzun lafın kısası, statüye çok takılmayın; karşınızdaki insan olsun yeter. Zaten statünün Türkiye gibi bir ülkede pek de bir geçerliliği yok; burası torpiller ülkesi. Birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmeye çalışın. Belki bu yazdıklarım şu an sizin için bir anlam ifade etmeyecek ama biraz daha olgunlaştığınızda beni daha iyi anlayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugerg93 -- 19 Ağustos 2024; 21:25:35 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
KIYMETLI KIZ KARDESIM, HALKIN, LISELILERIN GOZUNDE BUYUTTUGU ADAM SANDIGI ODTU MEZUNU BIZLER, ASLINDA BIRER SISME BEBEGIZ. KIMSEYE SINAV PUANIYLA HAYRAN OLMA! KIMSEDEN DE SINAV PUANIYLA SOGUMA! BUNU BOYLE BILELIM. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X