Şimdi Ara

Gözümün Yarısı Kapalı, Açamıyorum Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece gözümden yaş akıyor ve yapış yapış bir his bırakıyordu. Ayrıca gerçekten çok kaşınıyor ve batıyordu. Bende uyku sersemliğiyle sinir olup iki saat kaşıdım gözümü . Sonra biraz ayılınca gözümün iyice kızardığını farkedip yıkadım. Sabah kalktığımdaysa şok oldum, gözümün yarısı açılmıyor ve daha çok yaş akıyordu . Diğer forumlarda ve burada da benim durumumdan muzdarip başka birileri var mı diye baktım ama bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?

• Gözünü sıcak suda 10 dk beklet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinin tum pisligini gozune tasimissin goz de kendi koruma sistemini calistirip gozyasi uretimini artirmis , daha fazla kurcalama duzelir. eger icin rahat etmeyecekse bi doktora gorun.

• Teşekkürler hemen deniyorum
  • Adenovirüs konjetiviti olabilir bir göz doktoruna git

• Doktora görünücem geçmezse. Teşekkürler
  • Gecmis olsun kirpik dipleri iltihap almış olabilir doktora gorunun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol bugün geçmezse gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swizzle13

Gece gözümden yaş akıyor ve yapış yapış bir his bırakıyordu. Ayrıca gerçekten çok kaşınıyor ve batıyordu. Bende uyku sersemliğiyle sinir olup iki saat kaşıdım gözümü . Sonra biraz ayılınca gözümün iyice kızardığını farkedip yıkadım. Sabah kalktığımdaysa şok oldum, gözümün yarısı açılmıyor ve daha çok yaş akıyordu . Diğer forumlarda ve burada da benim durumumdan muzdarip başka birileri var mı diye baktım ama bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?

Daha fazla kurcalamayın.

Elinizle ellemeden gözünüze ILIK çay damlatabilirsiniz iyi geliyor kızarıklığa filan ama sizin duruma iyi gelir mi bilemem. Yine de söylemiş olayım. Eğer yapacaksanız dikkat edin ılık olacak sıcak değil. Şekersiz tabi ki :)

• Çok sağol denedim kaşıntısını aldı
  • Denedim şuan daha iyi oldu çok teşekkürler
  • Swizzle13 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddimisin sallamıştım ama

• Tutmuş o zaman 10 dk beklemedim ama şuan rahatladı ve biraz açıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.