Şimdi Ara

gözyaşı hediye etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gözyaşlarımdan bir kaç damlayı küçük bir cam şişeye koyup benim için çok değerli olan birine hediye etmek istiyorum. onda gerçekten bana ait olan benden bir parça olsun istiyorum. sizce nasıl olur?

• arkadaşlar gözyaşlarımdan bir kaç damlayı küçük bir cam şişeye koyup benim için çok değerli olan birine hediye etmek istiyorum. onda gerçekten bana ait olan benden bir parça olsun istiyorum. sizce nasıl olur?

arkadaşlar gözyaşlarımdan bir kaç damlayı küçük bir cam şişeye koyup benim için çok değerli olan birine hediye etmek istiyorum. onda gerçekten bana ait olan benden bir parça olsun istiyorum. sizce nasıl olur?ç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel bi düşünce ama karsında ki değerini anlamayacaksa ugrasma....
  • 2 damla su koy kardeş oda olur uğraşma göz yaşı için 2 saat kendini sıkıcan ağlamak için
  • Allah akıl fikir versin.
  • 1 kere yazsan anlarız arkadaş 3 kez yazmanın mantığı ne.

+çok hafif tuzlu su koy
  • baharın yan etkileri
    emo mod on
  • Aynı cümleyi sabırla 3 kere okudum belki bu sefer farklı bir şey yazmıştır diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Aynı cümleyi sabırla 3 kere okudum belki bu sefer farklı bir şey yazmıştır diye

• normal değil çok garip
  • copy-paste işine benziyor
  • aga kız mısın? erkeğin gözyaşı hediye ettiğini ilk kez gördüm . oldu olucak saçını kes , parfüm sık saça onu ver. biraz mantıklı düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: world_of_kripteks

arkadaşlar gözyaşlarımdan bir kaç damlayı küçük bir cam şişeye koyup benim için çok değerli olan birine hediye etmek istiyorum. onda gerçekten bana ait olan benden bir parça olsun istiyorum. sizce nasıl olur?

arkadaşlar gözyaşlarımdan bir kaç damlayı küçük bir cam şişeye koyup benim için çok değerli olan birine hediye etmek istiyorum. onda gerçekten bana ait olan benden bir parça olsun istiyorum. sizce nasıl olur?ç

vay be ne güzel bir şey

• karşındaki odundur, dalga da geçer haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalikA

karşındaki odundur, dalga da geçer haberin olsun.

Sana karşı "ayyyyyyyy canıııım ne kadan düşüncelisin çok duygulandım."

Arkadaşlarının yanında "su verdi pinti herif"
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=g%C3%B6zya%C5%9F%C4%B1+%C5%9Fi%C5%9Fesi

eski zamanlarda yapılan bişey bu. Gözyaşı şişeleri var özel hatta..
  • quote:

Yanlız değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: MetalikA

karşındaki odundur, dalga da geçer haberin olsun.

Sana karşı "ayyyyyyyy canıııım ne kadan düşüncelisin çok duygulandım."

Arkadaşlarının yanında "su verdi pinti herif"

• kusura bakma ama gerçekten çok ama çok saçma.. Fazla tv izleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Öyle deme sondaki ''ç'' harfinde gizli sırlı bi mesaj var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.