Bildirim
Gpu kullanımı %16 ve düşük fps
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hangi oyun? Hangi cozunurluk? Hangi ayarlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta ve mad max denedim, ikisinde de %16 kullanım işin ilginç yanı boştayken de aynı %16.
Ayarlar ultra çözünürlük 1440*900
900 çözünürlük RX 570 için baya düşük kalıyor ama en azından fps yüksek olmalıydı:S Driver booster pro yükleyip bi de böyle sürücüleri güncelleyin
Chipset driverini nereden kurdunuz, BIOS güncellemesi yaptınız mı? -
işlemci en düşük hız konumundan çıkamıyor mu acaba?1.5 ghz kullanıyor olabilirsiniz kurulumda biosta bir şekilde hata var.
Düşük olsa bile ryzen1600 güçlü bir işlemci yine de beslemesi lazım bence. Driver booster deneyeceğim teşekkürler -
Bios güncellemesi yapamadım elimde usb yok, kurduğum bütün driverleri kendi sitelerinden kurdum. -
Bilmem bi oyuna girip görev yöneticisinden bakayım en iyisi -
Windows guc ayarlarini her ihtimale karsi yuksek performans olarak degistirmenizi oneririm.
Öyle zaten -
BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor, yine de çözülmezse farklı yöntemlere bakarız.
yapacağım fakat bazıları bios update yaptım fakat yine deçözülmedi diyor ondan korktum bir de ram 2400mhz ondan şüpheleniyorum fakat 2400mhz kuran bir çok insan var -
yaptım fakat maalesef sonuç aynı fps30-35 hatta 20lere kadar düşüyor. -
BIOS'tan HPET ve SMT'yi kapatmayı deneyin.
onu nasıl yapacağım? -
Anakartınızın modeli ile birlikte Google'a yazarsanız çıkar sanırım.Bulamazsanız modeli yazın, bulmaya çalışalım.
bios kurcaladım fakat öyle bir ayar göremedim, googleda da arattım fakat yine bir şey çıkmadı?
Asus prime b350m-a
Teşekkürler -
Kullandiginiz ekran karti driver surumu nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X