Bildirim
GPU kullanımını gösteren program...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
rivatuner -
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
rivatuner
RivaTuner programını kurdum. Ama GPU kullanımına nerden bakılıyor bulamadım. Hardware monitoring diye bir yer var ama orada da GPU kullanım yüzdesini göstermiyor. GPU Clock,... vs göstergeler var. -
Profesyonel bir program kadar iyi olmasalarda cpu kullanımı grafik animasyonlarla ekranın sağ alt köşesinde canlı olarak gösteren wink ler var -
gpu-z
yüzde olarak değil ama hız ısı felan gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 8 Kasım 2008; 19:22:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: 99hellboy
Profesyonel bir program kadar iyi olmasalarda cpu kullanımı grafik animasyonlarla ekranın sağ alt köşesinde canlı olarak gösteren wink ler var
Profesyonel olması gerekmez. Basit de olur. Hatta daha iyi olur. Yalnız ben CPU değil, GPU kullanım yüzdesini görmek istiyorum. Program ismi veya link verebilir misiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: DoubleDragon
CPU kullanımını Windows Görev Yöneticisinden görebiliyoruz. Benzer şekilde GPU kullanımını gösteren program var mı?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 99hellboy
Profesyonel bir program kadar iyi olmasalarda cpu kullanımı grafik animasyonlarla ekranın sağ alt köşesinde canlı olarak gösteren wink ler var
Profesyonel olması gerekmez. Basit de olur. Hatta daha iyi olur. Yalnız ben CPU değil, GPU kullanım yüzdesini görmek istiyorum. Program ismi veya link verebilir misiniz?
Yalnız sen ilk mesajda GPU değil CPU yazmışsın karışıklık ordan doğdu sanırım :)
Edit : Sen ne başlığa ne mesaja yanlış bir şey yazmamışsın ben tam okumamışım mesajı demekki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99hellboy -- 8 Kasım 2008; 19:59:06 >
-
buda rivadan nasıl bakacağın
-
@uchihaitachi, RivaTuner'da Hardware Monitor'ü ben de açtım ama orada GPU kullanım yüzdesi yok. Core Clock, Memory Clock, Sıcaklık,... vs var. GPU kullanım yüzdesi yok. -
@DoubleDragon
Kartınız neydi sizin? -
eğer kartınız ati ise catalyst control center'den görebilirsiniz gpu kullanımını. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
@DoubleDragon
Kartınız neydi sizin?
NVIDIA GeForce 7600 GS. -
Grafik işlemci kullanımını görüntüleme, ATi'nin R600 ve sonrası grafik işlemcili kartlarında destekleniyor.
Başka bir son kullanıcıya yönelik kartta bunun desteklendiğini duymadım, ATi ve nVidia markalı olarak (son GTX 200 serisinde de yok).
Bu durumda, 7600 GS'deki grafik işlemci kullanımını göremezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Kasım 2008; 0:13:17 > -
Demek NVIDIA, GPU kullanım yüzdesini göstermeyi desteklemiyor. Belki ilerde akıl ederler. Ne yapalım sağlık olsun.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. -
atilerde CCC bunu gösteriyor. AMa nvidia hiç bakmak aklıma gelmedi veya kullanım oranını hiç merak etmedim. -
quote:
Demek NVIDIA, GPU kullanım yüzdesini göstermeyi desteklemiyor. Belki ilerde akıl ederler. Ne yapalım sağlık olsun.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Umarım desteklerler.
Bazı sorunların çözümünde fikir verebilir.
Bir uygulamayı açınca oyun yavaşlıyorsa, oyun yokken o uygulamayı açıp kullanım denetlenebilir, örneğin
Veya merkezî işlemci sınırını hemen tespit etmede işe yarayabilir.
vs. vs. Küçük gibi görünen, ama çok sayıda meselede faydası dokunacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Kasım 2008; 0:17:49 > -
bende 3850 var ccc dan baktığımda veya rivatuner dan gpu kullanımı ati tool show 3d view açıkken baktığımda hiçbir zaman %100 veya 99 olmuyor işlemciye biraz oc yaprığımda en fazla %97 oluyor bu normal mi siz 99 veya 100 ünü kullanabiliyor musunuz?
gpu kullanımının tam olmaması atitool programından mı driverdan mı yoksa işlemciden mi kaynaklanıyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: yakupkaratas255
bende 3850 var ccc dan baktığımda veya rivatuner dan gpu kullanımı ati tool show 3d view açıkken baktığımda hiçbir zaman %100 veya 99 olmuyor işlemciye biraz oc yaprığımda en fazla %97 oluyor bu normal mi siz 99 veya 100 ünü kullanabiliyor musunuz?
gpu kullanımının tam olmaması atitool programından mı driverdan mı yoksa işlemciden mi kaynaklanıyor?
atitool harici bişey deneyin.. gpu caps viewer falan -
nvidia kartlarda GPU kullanım yüzdesini göremiyorsunuz malesef şu an içi bunun yolu yok, ati kartlarda ise görülebiliyor. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X