yurt dışında olmamdan dolayı wow u lap topumdan oynamak zorunda kalıyorum fakat son 2 aydır garip bi sorunla karşı karşıyayım. genel olarak fps 60 üzeri iken 15-20 sn de bir fps 10 a 2 ye falan düşüyor tabi bu da pve yi oldukça etkiliyor beni de sinir krizine sokuyor. trojan vs vardır diye c/d yi formatladım ekran kartının güncel driverını tekrar kurdum fakat problem hala düzelmedi. donanımla alakalı bi sorun olduğunu düşünüyorum ama bir türlü emin olamadım. bu problem diğer oyunları oynarkende var eski oyunlar dahil. yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba? teşekkürler.
Benim laptopta da aynı sorun vardı. Ekran kartı MXM olduğu için söküp fırına attım ve 200 derecede 10dakika terlettim ve akabinde taktim sorun çözüldü. Eğer kartın sökülebilir bir forma sahipse deneyebilirsin. Bununla ilgili youtube da videoları aratıp önce bakmanı tavsiye ederim. Ekran kartın elinde kalırsa sorumluluk kabul etmem şimdiden söyleyeyim Ama anlattıklarım gerçektir, dalga geçtiğimi düşünmeyesin.
Saygılar
compaq nx9105 laptop kullanıyorum 2004 de almıştım soketlerinden tut herşeyini baştan aşağıya değiştirdim bunu 2010 başında yapmıştım ondan önce oyuna girerken senin dediğin gibi fps olayı düşüyordu artık cataclysmdeki en iyi yerlerde bile kasma yok hemde herşey medium ayarlarda.
Sorununu illa laptopta çözecem diyorsan parça ara derim
anladım. ama ekran kartımı değiştirebileceğimi sanmıyorum onboard diye hatırlıyorum. bir çaresine bakacağız artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme