< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2695. sayfa)
-
-
15'inde heiste birlikte girmek isteyen ekleyebilir.
Sc= Jawasra
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E
Steam'e Türkçe yama yapıp hikayesini oynamam mümkün mü? Online için yapılmadığını biliyorum. Amacım hikayesini oynayabilmek. Ban yer miyim?Evet turkce yamayla oynanabiliyordu snaırım ama online a girilemiyordu diye hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar merhaba şuan zırhlı araç olarak kuruma kullanıyorum fakat artık değiştirmek istiyorum tek rokette patlamasından ötürü nighshark önerdiler fakat aldım hem camlar kurşun geçiriyor hem tek rokette patlıyorum hala diğer bir araç olarak manager aldım bu araç 4 rokette patlamıyor fakat camler pistolle bile kırılıyor adam akıllı alacak bir araba bulamadım ne yazık ki araştırmalara yeni başladım sanırım random olarak gidiyor birden fazla bunker alsam araştırmalar hızlanır mı ?
-
"nighshark önerdiler fakat aldım hem camlar kurşun geçiriyor hem tek rokette patlıyorum"
Bu imkansız. Nightshark ile tek rokette patlamayı nasıl başardınız?
-
Keşke bilsem arkadaşıma süpriz yapayım dedim gittim aldı roketi çekti patladım gittim sesli görüşüyorduk arkadaşın tepkisi nasıl ya ? oldu sonra sinirlendim 400 bin zarara sattım 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nightshark aldığına eminsin değil mi :d o araç 14 hominge dayanıklı. İçinde adam varsa 18-20 civarı rokete dayanıklı. Insurgentlar da bu sekilde. -
evet camlarına kaplama yan kapılarına zırh ön kaputa zırh koydum levelimden dolayı %60 armor takabildim hatta sadece önde silahı var
halftrack al on cam kursun geçirmesin diyosan, zırhı nightshark ve insurgent ıle aynı 25-26 rokete patlıyo ıcınde adam varsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
insurgent pick up nasıl araç sanırım garaja koyulmuyormuş peki mechaniği arayıp çağırma şansı var mı şuan 1.7 m luk manager var bunun camlarına bir şey takılmıyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 13 Aralık 2020; 19:7:29 >
İnsurgent pickup garaja giriyor ama garaja girmesi için geliştirmen gerek vehicle workshopta -
Arkadaşlar ben dün night club aldım oraya bunker için eleman koydum.Şimdi bu eleman supplies işlerinide mi yapacak yoksa yinede onu bizim mi yapmamız gerekiyor?
peki bu insurgent pickup camları zırhlı mı acaba ?
Aslında değil. Kurşun geçiriyor. Hocam hem kurşun geçirmesin, hem de tekte patlamasın diyebileceğimiz bir araç yok oyunda. Duke var ama o da şoför tarafından kurşun geçiriyor, 2. rokette patlıyor. -
Kurşun geçirmesinden kastım bunzırh delici mermiler için değil kuruma ile görevlere giriyorum npc ler tarafından araba içinde ölmek istemiyorum kurumada bir bug var tam ön cam direğinin orada hata var pistol bile tek atıyor oradan o yüzden kurumayı değiştirmek istiyorum
Nightsharkı satmayacaktın hocam o zaman. Bir de kurumada arka cam bugı da var ama ona rağmen npclerdek kolay kolay hasar yememeniz lazım. Oyununuz bozuk olabilir mi :D -
hocam beni arkadaş başlattı gta online a ilk kuruma satın al dedi aldım sonra terrorbyte görevi yaparken farkettim minigun işletiyor araç içinden tam zırhım ve yarı canım gitti sonra arkadaş m4le dışardan taramaya başladı ön camın yanındaki sol ditekten pistolle kafadan tek atabiliyor sonra para kastım nightshark aldım yan kapılara camlara zırh taktım ön kaputa zırh taktım tek rokette patladım sattım şimdi manager aldım managerda camlara koruma takılmadığı için gene araç içi sıkıntılı 😂
Rockstar parayı sağa sağa bitiremedi şu lanet oyunu.Böyle giderse gta 6'yı b.k görürüz
kuruma en ıyısi o konuda dıger hepsı gecırır,gorev yaparkende sabıt durma hareket et habıre,miniguna zaten hıc bı cam dayanmaz halftrack harıc , o mınıgunlı adama arabayla carp kapının onundeyken veya ın roket vs at ,quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan-39
hocam beni arkadaş başlattı gta online a ilk kuruma satın al dedi aldım sonra terrorbyte görevi yaparken farkettim minigun işletiyor araç içinden tam zırhım ve yarı canım gitti sonra arkadaş m4le dışardan taramaya başladı ön camın yanındaki sol ditekten pistolle kafadan tek atabiliyor sonra para kastım nightshark aldım yan kapılara camlara zırh taktım ön kaputa zırh taktım tek rokette patladım sattım şimdi manager aldım managerda camlara koruma takılmadığı için gene araç içi sıkıntılı 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 13 Aralık 2020; 21:20:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o adama anca polis arabasının arkasında dayanıyorum şuan ben hangi aracı alayım sizce şuan manager var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X