teşeklürler insürgent pickup aldım manager satıp heavy zırh ve 50 lik topu araştırmalar ile açılcakmış bu araştırmaları hızlandırmanın yolu var mı ? random olarak mı gidiyor istediğimizi araştırabiliyor muyuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2696. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan-39teşeklürler insürgent pickup aldım manager satıp heavy zırh ve 50 lik topu araştırmalar ile açılcakmış bu araştırmaları hızlandırmanın yolu var mı ? random olarak mı gidiyor istediğimizi araştırabiliyor muyuz
random , biraz ılerleyınce parayla tamamlayabılırsınız o ankı parçayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim sağolun :)
nightcluba storage aldıysan o elemanlar nightclubdaki deponun bunker kısmını doldurur, bunkerın kendisini doldurmaz,quote:
Orijinalden alıntı: İnfandous
Arkadaşlar ben dün night club aldım oraya bunker için eleman koydum.Şimdi bu eleman supplies işlerinide mi yapacak yoksa yinede onu bizim mi yapmamız gerekiyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım teşekkurler :) -
yeni dlc için eklemek isteyen varsa proprietor3
-
gerçekten iyidi hemde en iyisiydi GTA 5
-
Cyberpunk failinden sonra, herkes degerini daha iyi anladı gta5 in.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
Cyberpunk failinden sonra, herkes degerini daha iyi anladı gta5 in.GTA 5 old but gold
-
Cyberpunk'ın hidrolik yağ kokusundan sonra GTA online'nın Tropik ada havası iyi gelecek
-
Online kısmında tek takılabiliyor muyuz taksicilik yap filan
Taksicilik yok ama tek yapabileceğiniz birçok aktivite mevcut. RP istiyorsanız FiveM tarzı modlara yönelmeniz gerek.
-
türkçe yaması mevcut mu acaba
-
epıc games de bedava olur mu :( :(
kaçırmıştım ılk bedavasında bu yılbasında 15 gun boyun hergun 1 oyun ucretsız olacak
-
Türkçe yaması var evet
-
bulamadım ilk sayfadaki link açılmıyor hocam da
-
quote:
Orijinalden alıntı: mdiler27bulamadım ilk sayfadaki link açılmıyor hocam da
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kassady
Alıntıları Gösterteşekkürler
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X