Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
9
Favori
11.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    internette aratıp bulabilirsin hocam. oyuna kurulabilir bir mod değil bu bildiğin yeni bir oyun fakat resmi olmadığı için mod deniliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer çok dandik bir sisteminiz yoksa ENB grafiğini açık oynayın, yoksa Oyun GTA 4'ün RAGE motorundan kaynaklı puslu soğuk renk tonuna bürünüyor.

ENB açınca, gündüz vakitleri renkler çok canlı ve gece Vice Vity'nin Night Light Neon ışık detayları "The Definitive Edition Trlilogy" çöpünden bile kat kat iyi görülüyor.

Hayatımda bu kadar ince ayrıntılar ile yapılan detaylı ve başarılı bir Remake modu görmedim, ufak tefek hataları olmasa gerçekten muazzam bir Remake modu.

Rockstar ve üst kuruluş Take Two tarafından tonca telif ihtali almalarına rağmen adamlar hiç umursamıyor bile, anlaşılan bu rahatlık ve özgüven votkanın Ruslara verdiği hazdan kaynaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 31 Ocak 2025; 11:44:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha fazla oynayamadım sildim maalesef oyunda çatışmaya girerken bazen aniden oyundan atıyor bazen arac sürerken atıyor gayette iyi bir sistemim var ama oyun stabil değil maalesef

• -Hattori- kullanıcısına yanıt

Kurulması gereken directx, directx web gibi şeyleri kurarsanız sıfır hata çalışıyor.

• Geçmişte yaptığınız çevirileri için ve bu oyunu Türkçe'ye çevirdiğiniz için teşekkür ederim. Artık bu muhteşem modu Türkçe olarak deneyimleyebileceğiz.

Mod yapımcılarına da ayrıca teşekkür ederim, Rockstar'ın yaptığı rezil remasteredlara kaliteli iş yaparak tokat niteliğinde cevap vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqeN -- 1 Şubat 2025; 16:9:32 >
  • Test bitti ve yama tam sürüme ulaştı. Son bir üzücü haber olarak, Revolution Team bugün vk.com'daki sayfalarından Copyright olayları sebebiyle proje desteğini bitirdiklerini duyurdular. Yoğun geçen bu hafta kesinlikle akıllara kazınacak. Kendilerine buradan tüm emekleri için çok teşekkür ediyorum ve hayatlarında her şeyin güzel geçmesini diliyorum. Türkçe yamanın çeviri aracı, doku ve font desteği için @0xDeftones'e ve destekleriniz için size de teşekkür ediyorum. Herkese iyi oyunlar.

• Oyunla alakalı canımızı sıkan bir detay oyunda giydigimiz kıyafetler arasahnede görünmüyor albayın kızı görevi haric benim gibi takıntılı kişiler için ızdarap

• vercetti gang hiç bir işletmede ve konakta yok buda biraz can sıkıcı onun dışında on numara :)

• criminal277 reis ben yamayı kurduktan sonra oyuna giremiyorum. O söylediğin şey bende zaten kuruluydu. İşe yaraması için hepsini silip tekrar mı yüklemem gerek yoksa başka bir şey mi yapmalıyım? Lütfen cevap ver.

• dimrs D kullanıcısına yanıt

Özelden yaz, detaylıca bakayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yat sürdüğümüz görevde yatın canı acayip az. 2 kurşuna hemen can barı bitiyor. Görevleri yapmak iyice zorlaşmıi az kaldı silmeye. Kübalı sniper görevi de yapılmıyor direk oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 2 Şubat 2025; 17:25:56 >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz yat bölümü Lance ile birlikte yaptığımız, Lance'in botu kullandığı, bizim kubalı çeteleri taradığımız bölüm sanırım, o bölümde "V VSYNCH" açardanız FPS değerleri 50'lere falan düşer, düşman yapay zekası biraz daha ağır ve hantal ateş etmeye başlar,botun sağlığı seri tükenmez.

Paulet teyzenin çete görevinde kubalıları Sniper ile indirdiğimiz bölümde ben çökme sorunu yaşamadım, yalnız şu albayı şehirden çıkarttığımız yat bölümünde inanılmaz çökme yaşadım, fransızların bütün botlarını teknelerini tam patlattım derken son kısımda helikopterleri patlattığım anlarda çok çöktü.

Dediğiniz gibi bazı görevler cidden çok zorlaşmış, özellikle "Demolition Man" görevini geçene kadar kafayı yemiştim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 2 Şubat 2025; 19:30:55 >

• gtaiv complete edition ile ilgili bir çalışmanız olacak mı?

• PowerGrab244 P kullanıcısına yanıt

Hep Rockstar'ın oyunlarına yama yaptığım düşünülürse, gelecekte muhtemelen o da olacaktır.

• Oni'nin türkçe yamasını yapmayı düşünüyor musunuz (rockstar oyunlarını çevirdiğiniz için yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqeN -- 5 Şubat 2025; 21:0:36 >
  • O kadar eski oyunları önceliğimde değil, yıllar sonra hâlâ Türkçe yama yaparsam bakabilirim ama.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.