Şimdi Ara

(Tam Sürümü Yayınlandı) Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
9
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Tam Sürümü Yayınlandı) Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama

Yapımcı Revolution Team'in Ana Konusu

Hem herhangi bir kâr amacı gütmeden, tamamen oyuna ve yaptıkları işe olan tutkularından dolayı bize bu gayriresmî Remaster sürümünü verdikleri için hem de oyun içinde açık dünyada Easter Egg olarak kullanıcı adımın grafitisini ekledikleri için Revolution Team'e kendi adıma teşekkür ediyorum.

Çeviri aracı, doku ve font desteği @0xDeftones tarafından sağlanmıştır. Oyun tarafımca yerelleştirilmiştir.

İndirme Linki İçin Tıklayınız

Notlar:

• Çeviriler el çevirisidir ve anlam kaybı olmaması için sıklıkla İngilizce haricindeki diğer dillerin çevirilerinden de faydalanılmıştır.

• Kurulum talimatları ve diğer bütün detaylar zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yazmaktadır.

• Yamanın çalışmasında sorunlar meydana geliyorsa Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One yüklemeniz gerekebilir.

Ekran Görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 2 Şubat 2025; 2:27:12 >

• Yamanın Beta sürümünü indirmek için tıklayınız.

Metinlerde bazı hatalar olabilir. Yarın akşamdan itibariyle teste başlanacak ve kısa süre içinde test bittiğinde yama tam sürüme ulaşacaktır. Revolution Team'e ve @0xDeftones'e bir kez daha bütün emekleri için teşekkür ediyorum. İyi oyunlar dilerim.

@-Hattori- Gerçekten de yaptıkları iş çok etkileyici ve bütün oyunun oynanıp bitirilebilmesi bile başlı başına bir mucize, o yüzden bazı hataları ve eksiklikleri affedilebiliyor.

İçiniz rahat olsun çünkü dediğiniz olaya âdeta savaş açmış biri olarak profilimden de görebileceğiniz üzere 2020'den beri asla kendi yorumumu katmadan, orijinale olabildiğince sadık kalarak çeviriyorum Rockstar'ın oyunlarını ve çizgimi de asla bozmayacağım. Çevirmemem gerektiğini düşündüğüm yerlerde de oyunun İngilizce haricindeki diğer dillerindeki çevirilere bakarak faydalanıyorum her zaman. Bazı yerlerde görebileceğiniz absürt şeyler de oyunun orijinalinde olan şeylerdir. Kalite açısından eleştiriniz olursa veya yazım hatası gibi şeyler görürseniz geri bildirimleriniz çok makbule geçer.

Projenin durumu hakkında şöyle bir bilgi vereyim, Vice City ile ilgili olan tüm metinlerin çevirisi bitti. Bugün küçük birkaç test yapıp yamayı yarın, hatta belki yetişirse bugün Beta olarak yayınlamayı düşünüyorum. Testi bitince yama tam sürüme ulaşacaktır.

Yapan adamlara valla helal olsun, biraz önce yükleyip göz attım cidden adamlar her detaya ve ayrıntıya ellerinden geldikçe özen göstermişler, bazı girilebilir mekanlara NPC çeşitli bile eklemişler, mesela artık Ocean View otelinin resepsiyon girişinde falan istirahat eden NPC'ler bulunuyor.

Aynı şekilde Ocean View Otelinin kafeterya kısmında yine NPC çeşitliliği var. Daha bunlar başlangıç, keşvetmeye değer bir sürü ayrıntı olduğunu düşünüyorum.

En büyük eklenti sanırım budur, RAGE motorunu kullandıkları için artık Tommy reisimiz yüzebiliyor ve bu durum inanılmaz derecede mutlu edici bir özellik.

Bunu da random takılırken fark ettim, modu yapanlar ''Criminal 277'' reisimizi Easter Egg olarak bırakmışlar, zaten kendi de açıklama kısmında belirtmişti sanırım.

Rus mod geliştiricisi Revolution Team ekibi resmen Rockstar Games'in yaptırdığı çöp ''Trilogy Definitive Edition'' sürümüne tokat gibi cevap vermiş. Yalnız Rockstar ve Take Two'un pek duracağını sanmıyorum, sonuçta Gta 5'e getirilen Liberty City harita paketini bile kaldırttılar, Gta Vice City Next Gen Remake sürümünü de kaldırtmak için uğraşacaklardır diye düşünüyorum.

• Takibe alalim bakalim. Rockstar bu mod isine sicak bakmiyor malum umarim salca olmazlar arkadaslara. Edinmek lazim telif yemeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden elinize sağlık hocam, umarım sorunsuz bir bir şekilde bitirirsiniz.

• GTA Türk çevirisi gibi olur umarım :) yerli ve mili olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emeğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. La noire ve max payne çalışmaları da olucak mı ?

• Oyuna Türkçe metinler ve karakterler eklenmiş hâlinin ekran görüntülerini ekledim. Yama birkaç gün içinde Beta olarak çıkışını yapacaktır. Yorumlar için teşekkür ederim.

@Sounes Ben teşekkür ederim desteğiniz için. LA Noire için güncel bir yama çalışmamız vardı ancak teknik sorun ve zamansızlık nedeniyle süresiz bir şekilde erteledik. Max Payne'ler için şu an durum belirsiz ama olursa Remake için bir çalışmamız olabilir.

• NOBK kanalından görmüştüm Vice City next gen sürümünü, acaba Criminal 277 türkce yama yapar mı ? demiştim izlerken, ama vakit kaybetmeden başlamışsın

Eline emeğine sağlık Criminal hocam, Rockstar modu kaldırtmadan indirmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaldıramaz çıkar çıkmaz yedeğe aldım flaşa kaldırdım sakladım :D

• Hacı bu adamlar napmış böyle oyun dehset hale gelmiş rockstar utanır mı? Sanmam. Türkçe yamayı sabırsızlıkla bekliyorz kolay gelsin

Bu arada kendi yorumunuzu katmadan çevirirseniz iyi olur eskiden hatırlıyorum adamın biri absürt kelimelerle çeviri yapmıştı İngilizce cevirisi ile alakalı olmayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 26 Ocak 2025; 18:7:36 >
  • @-Hattori- Gerçekten de yaptıkları iş çok etkileyici ve bütün oyunun oynanıp bitirilebilmesi bile başlı başına bir mucize, o yüzden bazı hataları ve eksiklikleri affedilebiliyor.

İçiniz rahat olsun çünkü dediğiniz olaya âdeta savaş açmış biri olarak profilimden de görebileceğiniz üzere 2020'den beri asla kendi yorumumu katmadan, orijinale olabildiğince sadık kalarak çeviriyorum Rockstar'ın oyunlarını ve çizgimi de asla bozmayacağım. Çevirmemem gerektiğini düşündüğüm yerlerde de oyunun İngilizce haricindeki diğer dillerindeki çevirilere bakarak faydalanıyorum her zaman. Bazı yerlerde görebileceğiniz absürt şeyler de oyunun orijinalinde olan şeylerdir. Kalite açısından eleştiriniz olursa veya yazım hatası gibi şeyler görürseniz geri bildirimleriniz çok makbule geçer.

Projenin durumu hakkında şöyle bir bilgi vereyim, Vice City ile ilgili olan tüm metinlerin çevirisi bitti. Bugün küçük birkaç test yapıp yamayı yarın, hatta belki yetişirse bugün Beta olarak yayınlamayı düşünüyorum. Testi bitince yama tam sürüme ulaşacaktır.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık şimdiden oyunu kurdum oynamak için sizi beklicem (Tam Sürümü Yayınlandı) Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama 

• GTA V yama konusunda sormuştum yapılacak mı diye. Dün başladıktan sonra bu konuyu görmek sevindirdi kolay gelsin kral.

• Şimdiden ellerinize sağlık. Rockstar'ın bu mod'u kaldırmak için baya uğraştığını okumuştum, kaldırılmadan ana konudan indirin derim arkadaşlar.

• Eline sağlık beklemedeyiz

• İnşaat patlatma görevinin çok zorlaştığı yazıyor forumlarda. Travmadır o görev benim için (Tam Sürümü Yayınlandı) Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama 

• Kazuma_Kiryuu K kullanıcısına yanıt
    kayıtlı saveniz varsa geçerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SungurTekin21 kullanıcısına yanıt

Türkçe yama çıktığında oynamaya başlayacağım. Eğer bölümü geçemezsem size save dosyamı gönderirim hocam.

• Kazuma_Kiryuu K kullanıcısına yanıt
    tamam beklerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yamanın Beta sürümünü indirmek için tıklayınız.

Metinlerde bazı hatalar olabilir. Yarın akşamdan itibariyle teste başlanacak ve kısa süre içinde test bittiğinde yama tam sürüme ulaşacaktır. Revolution Team'e ve @0xDeftones'e bir kez daha bütün emekleri için teşekkür ediyorum. İyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 26 Ocak 2025; 21:56:43 >
  • (Tam Sürümü Yayınlandı) Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama

Yapan adamlara valla helal olsun, biraz önce yükleyip göz attım cidden adamlar her detaya ve ayrıntıya ellerinden geldikçe özen göstermişler, bazı girilebilir mekanlara NPC çeşitli bile eklemişler, mesela artık Ocean View otelinin resepsiyon girişinde falan istirahat eden NPC'ler bulunuyor.

Aynı şekilde Ocean View Otelinin kafeterya kısmında yine NPC çeşitliliği var. Daha bunlar başlangıç, keşvetmeye değer bir sürü ayrıntı olduğunu düşünüyorum.

En büyük eklenti sanırım budur, RAGE motorunu kullandıkları için artık Tommy reisimiz yüzebiliyor ve bu durum inanılmaz derecede mutlu edici bir özellik.

Bunu da random takılırken fark ettim, modu yapanlar ''Criminal 277'' reisimizi Easter Egg olarak bırakmışlar, zaten kendi de açıklama kısmında belirtmişti sanırım.

Rus mod geliştiricisi Revolution Team ekibi resmen Rockstar Games'in yaptırdığı çöp ''Trilogy Definitive Edition'' sürümüne tokat gibi cevap vermiş. Yalnız Rockstar ve Take Two'un pek duracağını sanmıyorum, sonuçta Gta 5'e getirilen Liberty City harita paketini bile kaldırttılar, Gta Vice City Next Gen Remake sürümünü de kaldırtmak için uğraşacaklardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 27 Ocak 2025; 17:35:52 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.