Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City Nextgen Edition Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
9
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşaat patlatma görevi "Demolition Man" cidden herkezin söylendiği kadar zormuş, dün kafayı yedim bitirene kadar, GTA 4 ün helikopter mekaniklerinden dolayı helikopter anlık hızlanıyor, kamera açıları sapıtmasından ötürü sağa solo çarpıp pervanesini kopratıyorum her defasında, kafayı yedim cidden, özellikle helikopteri inşaatın merdivenlerinden çıkarırken patladım her defasında.

Bu arada çökme sorunu için bir taktik buldum, eğer inşaatın en son katından doğru başlayarak, kat kat inerek bombaları yerleştirirseniz oyun çökmüyor, eğer aşağıdan yukarı doğru cıktığınız taktirde en son katın merdivenlerinden çıkarken oyun çöküyor, bende iki defa çöktü.

Oyunda ufak tefek hatalar var, bazen belirli saatten sonra oyundaki objeler ve yapılar bende kayıp oluyor, bazen de yakalanınca veya ölünce oyun anlık çökebiliyor, belki benim Pc'den kaynaklı bir sorun olabilir, ama biraz update fix istiyor gibi oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rockstar bu gibi yeniden yapımlardan pek memnun görünmüyor. Ancak Revolution ekibi böyle harika bir mod yaparsa, kesinlikle desteklemeye değer. Umarım bu yamayı kaldırmazlar.

Tam olarak konuyla ilgili değil, ancak bu platformu https://enyaxshiazerbaycankazinolar.com tavsiye etmek istiyorum, çok çeşitli oyunlar var ve herkes kendisi için bir şeyler bulabilir. Oynayın ve kazanın!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wendell28 -- 29 Ocak 2025; 13:0:5 >
  • İndirme linki torrent mi var sadece normal yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beta sürüm de her şey çevrilmiş mi oluyor yoksa yarım mı?

• -Hattori- kullanıcısına yanıt

Bütün oyun çevrildi, sadece testi bitmedi. Merakınızı gidermek için, Albay Cortez'in verdiği Diaz'ı koruma görevini bitirdim ve bu akşam işten gelince Diaz'ın ilk görevinden teste devam edeceğim.

• Hocam bu modun linkine ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz? Bi' de eğer bunu kuramazsam diye yine sizin yaptığınız Vice City Türkçe yamasını indirmek istiyorum ama açıklamaya Definitive Edition Project modu ile kullanın demişsiniz fakat o modu da bulamadım.

• Hocam ulaşamıyorumdan kastım modun kendisinden bahsediyorum yamadan değil. NextGen modunun kendisi lazım bana.

benim hatam :)

• OGhomie O kullanıcısına yanıt

Mod geliştiricisi modun güncel halini MODDB üzerinden paylaşıyor. Buradan edinebilirsiniz, oyunun kendisine ihtiyacınız yok :

moddb
    Grand Theft Auto: Vice City The Next Gen Edition mod
    https://www.moddb.com/mods/grand-theft-auto-vice-city-the-next-gen-edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xDeftones -- 29 Ocak 2025; 16:45:50 >
  • Windows defeder oyunun exe virüs olarak algıladı virüs mü vardı ulan ruslarrr

• Merhaba criminal kardeşim GTA Vice City The Nextgen Edition içerisine bazı modlar yükledim: 80s Atmosphere Vehicle Pack HD, Orjinal Vice City deki silah sesleri, sizin yaptığınız türkçe yama, bazı ufak tefek dokular entegre edilmiştir. oyundaki 1 2 saat oynanışın ardından masaüstüne atması sorunu da ortadan kaldırılmıştır oyunu başla bitir yaptım sıkıntı, sorun yaşamadım zevkle oynadım. setupa çevirip upload ediyorum arkadaşlar sorunsuz bir şekilde TÜRKÇE halini oynayıp bitirebileceklerdir

• gitarist42 kullanıcısına yanıt

Bekliyorum merakla.

• Mod telif yemiş bir yandan iyi oldu galiba defeder da win64/GameHack diye bir virüs buldu

• Helikopter görevini nasıl geçeceğiz yav kanser oldum gene  

• SungurTekin21 kullanıcısına yanıt

büyük sevaba girersin yoksa kol pc kırılacak

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    yarın sabah işten eve geldiğimde geçerim helikopter görevi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0xDeftones kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ancak burası torrent linki veriyor. Ben torrentten indirme işlemini bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım ve farklı bir link buldum. Orada oyunu doğrudan setup dosyası şeklinde indirebiliyorsunuz. Tabii ki güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ancak isterseniz linki paylaşabilirim.

Bu arada oyunu Steam sürümünden oynamak istiyorum. Bu yüzden Defitive Edition Project modunu indirmem benim için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Definitive Edition modunu virüssüz ve temiz bir şekilde edinebileceğim güvenilir bir link varsa lütfen paylaşın benimle.

Bahsettiğim link :

nextgen.limited
    GTA Vice City Nextgen Edition - Download
    https://nextgen.limited
  • Elinize emeğinize sağlık hocam, kontrol edeyim eğer çeviren yoksa ben çevirmeye başlıyayım diyordum 🙂 Çeviri işine ben gibi gönül vermiş kişileri görmek beni mutlu ediyor.

• Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt

Ben bir şekilde entegre ettim steam sürümüne çalıştı lâkin save sorunu oluşuyor.

• Malibu'yu satın aldıktan sonra Kent Paul'ün telefon konuşması çevrilmemiş hocam.

• gitarist42 kullanıcısına yanıt

hocam bu modların linki var mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.