Şimdi Ara

GRANDE PUNTO 5K 1.4 FIRE 77 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahibi olduğum g.punto 1.3mjet 'ten edindiğimiz iyi izlenimler sonucu ; kuzenimede g.punto almaya karar verdik ;
    Ankara fiat bayi (birmot) tan aldığımz fiyat 27.800 ; en son diye konuştuk fakat liste fiyatı aracın : 28.590 ;

sizce daha iyi bir fiyat alma olasılığımız var mı başka bayilerden ? Çünkü en son ben g.punto mu aldığımda 1.5 milyara yakın indirim
    yapmışlardı..

Son olarak Koçta çalışan bir akrabamız var ; istersen bize yardımcı olabileceğini söyledi ; Koç indirimi fiat modellerinde ne kadar oluyor tahmini?

• Daha uygun fiyat veren bayiler olur eminim.
    Olmazsa koç indirimi imkanı varsa 25.500 e falan alınır.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Daha uygun fiyat veren bayiler olur eminim.
    Olmazsa koç indirimi imkanı varsa 25.500 e falan alınır.
    Hayırlı olsun.

ßenim Arkadaşım 26.000 Dan Aldı.Gayet De Memnun İnşallah Sen De Memnun Kalırsın Alırsan
  • Aldığın fiyat dynamic versiyon için sanıyorum... Başka bayilerden de fiyat alınız bence daha uygun fiyata bulabilirsiniz...
  • 25.000 e kadar bulursunuz
  • grande puntonun yenisinin çıkması yakın değil mi ?makyajlısı falan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

grande puntonun yenisinin çıkması yakın değil mi ?makyajlısı falan?

Sanırsam

Konu falan açılmıştı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 7 105 hp 110 hp farkı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e yazık boş yere almasın alacaksa bravo falan alsın? yazık kaybı çok olur
  • Kasa 2011 de değişecek. Yıl sonunda makyajlanabilir ama ciddi bir değişiklik olmaz bence.
  • Hmm ; evet GP için kasa değişikliği 2011 gözüküyor ; bu sene sonunda belki makyajlanabilir , fakat çok şey değişeceğini sanmıyorum ;
    ayrıca yardımlarınız için teşekkürler acaba ; 1.4 Fire motorun tüketim değerleri resmi değerlere yakın mıdır?

1.3mjet sahibi olarak resmi değerlerden benimki ~0,1-0.6 oynuyor en fazla.
  • Benim aracim 1.4 77hp Bursa şehir içi/dışı karma 7 litre yakıtı var. Benzinli araç için fena bir değer değil, biraz daha sakin kullanımda 6.4 lere iniyor. Bende bu aracı tavsiye ederim kullanımı keyifli bir araçtır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Kasa 2011 de değişecek. Yıl sonunda makyajlanabilir ama ciddi bir değişiklik olmaz bence.

Dediğin gibi ise fazla bi kayıp olmaz

Al gitsin gp
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkeri

Benim aracim 1.4 77hp Bursa şehir içi/dışı karma 7 litre yakıtı var. Benzinli araç için fena bir değer değil, biraz daha sakin kullanımda 6.4 lere iniyor. Bende bu aracı tavsiye ederim kullanımı keyifli bir araçtır.

Benim bursa şehir içi trafiğinde tam değerlerim 7.7 lt / 100 km.. Şehir dışında ise 6 lt/100 km yakıyor.. Yol sürekli düz ise 5.6 lt'ye kadar düşebiliyor.. Çok rampalı ise 6.3 lt'ye kadar çıkabiliyor...
  • Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için ;

kolay gelsin herkese...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.