Şimdi Ara

GS Plaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakınlarda bi araba alıcam ve plakasını değiştirmek istiyorum.Antalyada yaşıyorum.Bunun için ne yapmam lazım daha önce basına böle bişi gelen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim...

• antalyada plaka serisinin gs olması lazım

07 GS XXX mesela varmı böyle bir seri
  • o seriye gelinmiş olması gerekiyor, belki antalya merkezde yoktur ama ilçelere bakarsanız bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum
  • Yeni konu açmaydan bende buradan sorayım hemen; bende 34/09/60 UGR şeklinde almak istiyorum o seriye gelip gelmediğini nasıl öğrenebilirim acaba?
  • Haftaya üstüme alıcam ayarladım sanırım nasıl olduğunu aldıktan sonra burada paylaşırım
  • arkadaş niye böyle plakalar alıyorsunuz anlamıyorum, hiç mi çekinmiyorsunuz fanatiğin biri gelir arabamı çizer bişey yapar diye? Ben on defa bakıyorum kurgularına bile mahal bırakacak renkleri bir araya getirmiyorum
  • Antalya'da GS olması lazım.GJ filan almıştı bir yakınım çünkü..

Bildiğim kadarıyla aracı üzerine alırken Antalya'dan bir ikâmetgah göstermen gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu plaka k*rdistan plakası mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Plaka Konusu 34 ALI XX
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk aracımın plakasının UGR olmasını isterim, ama zarar vermek isteyen birinin plakaya bakacağını pek sanmıyorum açıkçası
  • tanıdıgın trafik polisi varsa bunu kolayca öğrenebilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

arkadaş niye böyle plakalar alıyorsunuz anlamıyorum, hiç mi çekinmiyorsunuz fanatiğin biri gelir arabamı çizer bişey yapar diye? Ben on defa bakıyorum kurgularına bile mahal bırakacak renkleri bir araya getirmiyorum

Demirden korksaydık trene binmezdik :)
  • arkadaşlar madem konu açılmış bende bi soru sorayım Ö harfi varmı acaba İstanbul da bana hiç denk gelmedi
  • Ö,İ,Ğ gibi harfler kullanılmıyor bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Ö,İ,Ğ gibi harfler kullanılmıyor bizde.

bu iyi oldu
  • arkadaşlar bende bir soru sorayım ben kocaeli de ikamet ediyorum ankaradan istediğim bir plakayı alabilirmiyim teşekkürler
  • Alamazsın.Oradan ikamet göstermen gerek bildiğim kadarıyla.
  • Bir arkadaşımın GS plakalı polosu vardı, servise götürmüş bir gün, uzaktan seyrediyormuş, bakımı yapan 2 genç kendi aralarında konuşuyormuş

"şu araba bizim mahalleden bir geçse yada parketse ne ler yaparız o arabaya " diye
  • Saçmalıktan başka birşey değil bu tarz düşüneceleri olan insanlar.

Ne alaka akardeşim..Adam GS,FB,BJK plaka aldıysa.Sana bir zararı yoksa.Sanki kendi takımı;çıkıp ta kendi oynuyor..
  • Ben aldığımda sıra GG'de idi. Pek çok GS'de gördüm belli bir süre sonra, yani gelmiş geçmiş bile olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

arkadaş niye böyle plakalar alıyorsunuz anlamıyorum, hiç mi çekinmiyorsunuz fanatiğin biri gelir arabamı çizer bişey yapar diye? Ben on defa bakıyorum kurgularına bile mahal bırakacak renkleri bir araya getirmiyorum

Arkadaş çok iyi konuya parmak basmış.Ama ne hikmetse bişey olmaz diyen arkadaşlar olmuş.Hiçmi korkunuz yok anlamıyorum.Size gözlerimle gördüğüm bir olayı anlatayım.Ben fbliyim.2006 da denizlide kaybedilen şampiyonluk maçını dışarda izlemiştim arkadaşlarla.Maç sonu şampiyonluk gittiğinde , biraz ilerde parketmiş gs plakalı mercedesin camlarını indirip , sopalarla aracın her tarafına vurup darmadağın ettiler.Kesinlikle yalan değil.Sadece uyarmak için yaşanmış bir olaydan bahsettim.Bence hiç gerek yok böyle şeylere.GS FB BJK TS hiç farketmez.Ülkemizde fanatizim holiganlığa dönüşmüş durumda.Kendi aracımda bile FB plaka kullanmıyorum bi zarar gelmesin diye.Ha yok ben yaptırırım bana bişey olmaz diyorsan o zaman başka.Başına aynısı geldiğinde çok ağlarsın söyleyim

• Hiç tavsiye etmem.Ufakken ekspertiz bürosunda çalıştım, çok tatlı çiziyorlar o tip araçları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.