EYT gibi bir hak arama durumu yok GSS borcu olanlarda o yüzden bu hale kadar geldi süreç. GSS borcu olanlarda bile bilmeyenler vardır bu borcu. O yüzden farkındalık az. Öte yandan parası olmayan insana borç yazıp bir de faiziyle bu borcu istemek de güzel, bayağı mantıklı gerçekten. Mehmet Şimşek bakmış böyle bir durum var, alalım bu paraları demiş ama açıkçası benim üzerime ev yok, araba yok. Banka hesabım var, onda da para yok. Yani alabilecek bir para bulursa alsınlar. Olmayan parayı ödeyemem açıkçası. |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (7. sayfa)

-
-
Ödeyin borcunuzu, tüp Bebek isteyen Suri kardeşlerimiz var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya bak sığınmacılara bedava sağlık hizmeti ver
kendi vatandaşını da hacİze ver
yatacak yeri yok bunların abv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 12 Eylül 2024; 14:27:12 > -
6000tl borç yazmış haramiler, her ay yazmaya devam ediyorlar. kesinlikle ödemeyeceğim, çalışmadığım için gelir vergisi de ödemiyorum. bu devlete dolaylı vergiler hariç hiç bir şekilde ödeme yapmayı düşünmüyorum. harcamalarımı da çok azalttım, kdv si düşük olan ürünleri alıyorum. ot gibi yaşıyorum ama onurumla yaşıyorum.
-
Neden 6 tüp kan testine 1880 dolar ödediğiniz Amerika'dasınız?
Dönüp gelsenize ülkenize, hem yaptıramadığınız genel sağlık sigortasını yaptırıp hem de kan testinizi hastanede bedava yaptırırsınız?
Başkasına yol göstermeye gerek yok, çıkış New York en fazla 15- 16 saat sonra İstanbul'dasınız?
-
Arkadaşlar borcu ödeyelim tamam sorun yok fakat daha sonra tekrar borç çıkmaması için nasıl bir ödeme yolunu seçeceğiz.
-
-
bu olay genelde ABD'ye gidenlerde görülüyor, ABD'de nasıl sığıntı olunur onu da çözemedim,zaten 180 milletin göç ederek yaşadığı bir yer.
-
Sorun yoksa bidaha ödersin, burada sorun var diyenler yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 12 Eylül 2024; 15:28:55 >
Vatandaşlıktan çıkıp Suriyeli biriyle evlenin. Sonra sığınmacı statüsünde olur ve ücretsiz sağlık ve sosyal haklara sahip olursunuz.
Türkiye'de Türk olmak suç artık. Bunu anlayın. Öyle bir iktidar var ki Türk yurdunda, 1000 yıllık Türk vatanında Türk olan her şeye, herkese düşman olmuş.
-
emperyalizmin işgali altındayız, artık imha aşamasına geldiler, bu politikaları uygulayanlar sadece satılık piyon. amaç gençleri nefret ettirip ülkeden ayrılmaları ve batıya ucuz işgücü sağlamak
-
Sorun zaten var fakat çözülebilecek mi ? Mecbur ödemek zorunda kalacağız. Sonradan daha fazla uğraştırıyorlar emin olun.
-
Bana mesaj gelmedi ama konuyu görünce merak edip baktım ne kadar borcum olmuş diye. 2 bin lira falan borcum vardı faizle 4.5 olmuş. Devlet 6 sene sağlık tahsilin olmasına rağmen neden kebapcida 6 ay sigortasiz çalıştın şimdi de askerden geldin 15 aydır asgari ücretle otelde çalışıyorsun diye de sorsa keşke. Devlet 84.5 KPSS puanın varken atanamadin ama yaşadığın şehirde tahsilin üzerine internet üzerinden üniversite kadrosu açılmışken ne hikmetse 85 milyonluk nüfusta bir kisinin gerekli belgeleri karşılayıp 62 puanla kadroyu kapmasini sorgulasa keşke. Devlet, babam emekli olduğu için bursa basvurmami kabul etmezken 25 sınıf arkadaşım öğle yemeğine giderken ben her Allah'ın günü cebimde beş parasız aç açına otururken sorgulasaydi keşke.
Herkese mesaj gitmiş ama bana mesaj gelmemiş. Ödemeyi düşünmüyorum. Almadığım hizmet için bu neyin borcu?
para yok fakirin kafasına vurup almaları lazım
-
Banka hesabin, evin ya da calisiyorsan maaşina bloke koyabilir. Koydugu takdirde de, yani mesjadaki yasal işlem basladi mi? Borcun 1 se 2 ödersin. Avukatlik masraflari dava masraflarini kol gibi saplae. Yani senden almak istedimi her türlü alır.
Bende de var. Ve ödemedim şu zamana kadar ama ödemek zorundayim sanirim. Gectigimiz ay geldi mesaj, sallamadim. Bu ay ayni gün bir daha geldi.
Devlet degil, hükümet kararli. Haberlere de cikti, belediyeler sgk odemeleirni alamiyorlar diye bu mesaji da hukumet belediyelere yaptiriyor başta direkt dertler cökmek. Kasayi bosalttilar.
Almadığımız hizmet olayına pek katılmıyorum. İllaki hastaneye yolumuz düşecek.
Sorun istenen meblada. İşsiz birinden cüzi bir şey istenir, aylık 600 tl ne
-
Ben beş kuruş ödemedim seçim öncesinde tamamını silmişler ama bana icra vs diye mesaj hiç bir zaman gelmedi. (Belki Edevlette icra benzeri uyarılar yazıyordu emin değilim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 12 Eylül 2024; 16:58:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X