sahip olduğum casper laptopun özellikleri i5 2410M-GT540M -6.GB DDR3 1333 MHZ Ram anakart ise pentagon a15
arkadaşlar laptop devamlı intel hd3000 de bir türlü gt540m e geçiremedim ne yaptıysam fikri veya bilgisi olan yardım edebilir mi
gta 4 de intel 3000 de pes 16 da intel 3000 de hangi oyuna girersem gireyim öyle
bu konuyla ilgili sorun yaşayıp çözenler varsa bilgilendirirlerse çok makbule geçer
Hocam display driver uninstaller ile güvenli modda sürücüleri kaldırın casper'in internet sitesine girip laptopuzun modelini seçin sürücüleri oradan indirin veya satın aldığınızda yanında gelen dvd'den kurun.
myalperen
kullanıcısına yanıt
casper'ın sitesindeki sürücüler eski güncel kurdum ben 368.39 kurdum ama yinede aynı hocam
Sorun şu ki böyle casper gibi laptopların içindeki ekran kartları sadece üreticinin yayınladığı driver ile çalışabiliyor, eski olsa da onu kurmalısınız maalesef bende de casper laptop var hd3000/amd hd6610m var sadece sitesindeki sürücü ile düzgün çalışıyor.
myalperen
kullanıcısına yanıt
üreticinin yayınladığıyla stabil olacaksa öyle yapayım hocam şuan akk yedim sitesinden kendi yayınladığını hemen indirip kuracağım eğer onda'da aynı sonuç olursa artık ne yapacağım hiç bilmiyorum