Şimdi Ara

gt 555m oyunlar aşırı kasiyor *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo y570 yeni aldim pc yi daha çok zorlucak oyunlar denemedim ship simulator extreme bir de extreme trucker var çok da zorluycak oyunlar diil sistemi keza 8gb ram 2630qm var ama aşırı bi kasma var mouse haraket etmiyor nerdeyse nvidia denetim masasindana ayar yapmam gerekiyormuş ama seçenekleri değiştiremiyorum nasil düzelcek yardim o kadar para verdik ama oyun oynuyamiyoruz adam sinir oluyor

• Bazı laptoplarda Intel GMA onboard ekran kartı ve harici olarak ta bir ekran kartı bulunuyor ve performansa göre geçiş yapıyor. Sizin laptopta böyle birşey varsa harici ekran kartına geçmiyor olabilir ve onboard ekran kartı ile de baya kasar. Bir bakın laptopta böyle birşey var mı diye eğer varsa biosunu falan kurcalayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoeN_FluX

lenovo y570 yeni aldim pc yi daha çok zorlucak oyunlar denemedim ship simulator extreme bir de extreme trucker var çok da zorluycak oyunlar diil sistemi keza 8gb ram 2630qm var ama aşırı bi kasma var mouse haraket etmiyor nerdeyse nvidia denetim masasindana ayar yapmam gerekiyormuş ama seçenekleri değiştiremiyorum nasil düzelcek yardim o kadar para verdik ama oyun oynuyamiyoruz adam sinir oluyor

Driver sorunu gibi duruyor...driver sweeperla tüm driverları kaldırıp başka bir driver deneyin
  • quote:

lenovo y570 yeni aldim pc yi daha çok zorlucak oyunlar denemedim ship simulator extreme bir de extreme trucker var çok da zorluycak oyunlar diil sistemi keza 8gb ram 2630qm var ama aşırı bi kasma var mouse haraket etmiyor nerdeyse nvidia denetim masasindana ayar yapmam gerekiyormuş ama seçenekleri değiştiremiyorum nasil düzelcek yardim o kadar para verdik ama oyun oynuyamiyoruz adam sinir oluyor

Lenovolarda optimus adı verilen tümleşik gpu ile harici gpu arasında geçişi sağlayan bir anahtar vardır.Eğer anahtar solda ise tümleşik ekran kartından harici ekran kartına geçiş yoktur.Aşağıdaki resimde nerede oldugunu görebilirsiniz.Anahtarı sağa çekil hemen dip kısımda bir ışık yanacak.

• Ekran kartını güncellemeyi dene. Olmazsa arkadaşın da dediği gibi onboard ekran kartı varsa biostan değiştir geçerli olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Bazı laptoplarda Intel GMA onboard ekran kartı ve harici olarak ta bir ekran kartı bulunuyor ve performansa göre geçiş yapıyor. Sizin laptopta böyle birşey varsa harici ekran kartına geçmiyor olabilir ve onboard ekran kartı ile de baya kasar. Bir bakın laptopta böyle birşey var mı diye eğer varsa biosunu falan kurcalayın

öyle bişey var notebookta 2 tane ekran modu var bide şimdi deneyim bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Tolga

quote:

Lenovolarda optimus adı verilen tümleşik gpu ile harici gpu arasında geçişi sağlayan bir anahtar vardır.Eğer anahtar solda ise tümleşik ekran kartından harici ekran kartına geçiş yoktur.Aşağıdaki resimde nerede oldugunu görebilirsiniz.Anahtarı sağa çekil hemen dip kısımda bir ışık yanacak.

ilk başta o ışık kapalıymış çok teşekkür ederim öncelikle onu gösterdiğiniz için ama yine olmadi şimdi nvidia denetim masasindan programi seçip kullanılan işlemciyi yüksek performansli nvidia işlemcisi yaptim zannedersem şimdi düzeldi hocam çok teşekkür ederim cevaplayan herkese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptopu kaca aldiniz acaba?? 550m laptop icin gayet iyi bir ekran karti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Laptopu kaca aldiniz acaba?? 550m laptop icin gayet iyi bir ekran karti.

2630qm'li ve gt555m li bir laptop genelde 3000tl nin altında değildir hocam
  • quote:

ilk başta o ışık kapalıymış çok teşekkür ederim öncelikle onu gösterdiğiniz için ama yine olmadi şimdi nvidia denetim masasindan programi seçip kullanılan işlemciyi yüksek performansli nvidia işlemcisi yaptim zannedersem şimdi düzeldi hocam çok teşekkür ederim cevaplayan herkese

Sorunun çözüldüğüne sevindim.Güle güle kullan
  • optımus ozellıgı laptoplarda anakartın bıos guncellemesıyle halledılıyor.anakart bıosunu guncelleyın sonra drıverları kurun sonra grafık kısmından ekran kartını devamlı seçili yapın kartı kullanın.
  • takip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.